Anisia Gafton, detalii colosale despre felul în care a fost cerută în căsătorie! Care a fost detaliul care a surprins-o: „Se vedea pe el că tremura, era ceva cu el”

Anisia Gafton a avut parte de unul dintre cele mai frumoase momente din viața unei femei. Vedeta a dezvăluit cum a fost cerută în căsătorie și care a fost dataliul care a surprins-o.
Alina Costache
01 iul. 2024, 23:19
Anisia Gafton, detalii colosale despre felul în care a fost cerută în căsătorie! Care a fost detaliul care a surprins-o: „Se vedea pe el că tremura, era ceva cu el”
Anisia Gafton, detalii colosale despre felul în care a fost cerută în căsătorie! Care a fost detaliul care a surprins-o: „Se vedea pe el că tremura, era ceva cu el”

Anisia Gafton a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Florin Serghei, într-un moment absolut emoționant care a avut loc în timpul unei vacanțe romantice în Grecia. Actrița a împărtășit cu entuziasm detaliile acestui moment special, explicând pas cu pas cum a decurs cererea în căsătorie. Florin a planificat totul în detaliu, reușind să păstreze surpriza până în ultima clipă. Anisia a dezvăluit că inelul de logodnă primit este ușor prea mare, dar acest mic detaliu nu a umbrit bucuria momentului. Cei doi îndrăgostiți și-au anunțat intenția de a se căsători anul viitor, pregătirile pentru nunta mult așteptată fiind deja în curs de desfășurare.

Citește și: Anisia Gafton, schimbare de look radicală! Cum arată câștigătoarea emisiunii ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, după ce și-a operat nasul. Internauții, furioși la culme. ”De nerecunoscut”

„Nu mă așteptam. Deci e adevărat că era timpul, adică știam că vine timpul cumva, dar nu mă așteptam acolo, în vacanță, la greci. Uite că a fost așa: el a avut emoții mari, se vedea pe el că tremura, era ceva cu el. Și până la urmă s-a pus în genunchi, eu am zis că îi e rău, că l-o apucat șalele, că l-o apuca criza de bilă ceva. Și nu, s-a așezat și m-a cerut. Eu nu bănuiam nimic, doar el era stresat că eu știu ceva. Când am căutat la umerașe, el a zis: „Nu mai căuta la umerașe!”. Îl ascunsese acolo, frumos, operațiune secretă! Și eu nu înțelegeam: băi, e un umeraș! Eu iau tot timpul umerașe. „Dar nu mai lua umerașe de la mine!”. Bine, nu am înțeles ce-i cu el! Și după aceea, de fapt, el nu voia ca să știu eu că inelul e acolo. Bănuia că eu am văzut atunci, dar eu nu văzusem nimic”, a povestit Anisia pentru ciao.ro.

„Pur și simplu la un moment dat mi-am dat eu jos inelul ăsta mai colorat. L-am dat jos, mi l-a luat, a luat măsura, numai că nu știu de ce îmi este puțin mare inelul acesta de logodnă. El singur a făcut tot planul”, a mai spus actriţa pentru sursa menţionată anterior. Nunta va avea loc nunta, cel mai probabil anul viitor.

Anisia Gafton a fost cerută în căsătorie în Grecia. Florin Serghei a ales un moment perfect pentru a-și cere iubita de soție. În timpul vacanței lor în Grecia, acesta s-a pus în genunchi și i-a oferit un inel de logodnă superb. Vizibil emoționată, Anisia Gafton i-a spus „Da!” din toată inima, marcând astfel începutul unui nou capitol în viața lor. După eveniment, cei doi au împărtășit vestea fericită cu fanii lor pe rețelele sociale. Comedianta a postat pe Instagram mai multe fotografii și videoclipuri de la momentul special, inclusiv imagini cu inelul de logodnă, care a primit numeroase aprecieri.

„Pentru că era foarte full, am zis „Hai, Anisia, să prindem și noi un colțișor!”. Dar, de la oboseală, de la muncă, de la efort, m-a luat un junghi și a trebuit să mă aplec oleacă!”, a spus Forin Serghei într-un videoclip postat pe Instagram, explicând gestul pe care l-a făcut în Grecia, atunci când a cerut-o de soție pe Anisia Gafton.

„Am spus da”, a scris şi Anisia Gafton pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Pe ce ”sparge” banii Anisia Gafton lună de lună: ”În momentul în care îți place ce faci, nu te mai interesează …”

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Sms Candidat al Partidului Democrat, Kamala Harris Se Apropie de Donald Trump în Sondaje
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!