Zodiac chinezesc iulie 2024. Luna Caprei de Foc aduce karma pozitivă, bunăstare

Luna IULIE 2022, sau Luna Caprei de Foc, așa cum este denumită a VII-a lună din an în zodiacul chinezesc, se va dovedi a fi extrem de benefică pentru anumite zodii care vor atinge apogeul fericirii. Previziunile astrale pentru horoscop chinezesc IULIE 2022 dezvăluie o perioadă de fericire, dezvoltare și bunăstare pentru anumite zodii.
Alina Costache
01 iul. 2024, 22:32
Zodiac chinezesc iulie 2024. Luna Caprei de Foc aduce karma pozitivă, bunăstare

Zodiac chinezesc iulie 2024 pentru Sobolan

Sobolan (1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020, 2032)

Luna aceasta vor exista numeroase inadvertente in ceea ce priveste relatiile cu cei din jur; mai ales comunicarea cu juniorii se va desfasura destul de dificila si cu multe obstacole. Bunele voastre intentii s-ar putea duce pe apa sambetei, daca se intinde coarda prea mult; desi va impuneti rabdare, aceasta s-ar putea sfarsi, la un moment dat, intr-un mod care sa nu va faca prea mare cinste, daca reactionati impulsiv. Mare parte din obiectivele pe care vi le-ati stabilit pentru aceasta perioada pot fi indeplinite numai prin colaborare stransa cu cei interesati; in aceste conditii, este important sa fiti flexibili, sa vedeti ce puteti obtine din relationarea cu unii sau cu altii. Implicarea in activitatile fiecarei zile in parte trebuie sa fie cat mai organizata; daca veti lasa haosul sa puna stapanire pe viata voastra, veti avea parte de complicatii pe care ar fi bine sa le evitati. Relatiile cu partenerul vor fi destul de dificile, avand in vedere ca veti reusi, cu greu, sa ajungeti la un limbaj comun. Lucrurile pot sa evolueze negativ, daca nici voi si nici ei nu veti gasi disponibilitatea necesara pentru a face compromisuri. Este nevoie sa discutati si sa gasiti cauzele acestei situatii; daca veti ignora, binenteles ca lucrurile nu vor merge, in nici un caz, spre bine. O atitudine egoista, atat fata de partenri, cat si fata de prieteni, este foarte nociva; cu siguranta, si voi aveti nevoile voastre proprii, insa este bine sa gasiti momentul potrivit pentru a le pune in prim plan; perioada acestei luni, nu prea reprezinta un astfel de moment.

In plan profesional, veti avea parte de numeroase altercatii cu colaboratorii care nu au aceeasi viziune ca si voi; atentie, nu puteti avea pretentia ca toata lumea sa fie de acord cu ceea ce sustineti voi. Si oricum, trebuie sa aveti argumente foarte pertinente si bine documentate, pentru a va sustine cauza. Daca aveti unele planuri pentru aceasta perioada – calatorii, renovari, etc – ar trebui sa va ganditi cum sa faceti sa obtineti o oferta avantajoasa; cheltuielile, de acest gen, lasate la voia intamplarii, pot fi foarte nocive.

 

Top 4 zodii pentru care pun familia pe locul 2. Mihai Voropchievici: „Pun cariera în fruntea vieții lor”

 

Zodiac chinezesc iulie 2024 pentru Bivol

Bivol (1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, 2033)

Este o luna potrivita pentru a va ocupa de partea personala a vietii voastre, pentru a va securiza relatiile cu cei dragi. Aveti grija! Uneori, aveti tendinta de a deveni foarte posesivi, ceea ce poate fi interpretat, in mod negativ, de partenerii vostri. Este bine sa luati initiativa, atunci cand vedeti ca imprejurarile va sunt favorabile; daca prindeti momentul oportun, este cazul sa nu mai stati pe ganduri si sa treceti la treaba. In plan sentimental, puteti sa va ganditi sa incepeti o relatie cu o persoana de sex opus, mai intai ca o prietenie, uramand ca, dup ace ajungeti sa va cunoasteti mai bine, sa mergeti la pasii urmatori; o relatie care evolueaza etapizat, poate fi o relatie de mare succes, pentru ca lucrurile se lamuresc treptat.

Uneori, relatiile de genul “dragoste la prima vedere” pot fi foarte pasionale initial, ceea ce nu va displace deloc, insa focul initial se poate consuma rapid, ramanand, in final, doar o mare gramada de cenusa. Luna aceasta veti avea numeroase oportunitati de a dezvolta relatii sentimentale, fara sa fiti influentati de prea mult factori externi; cei casatoriti, veti avea, in general, o viata sentimentala destul de stabila. In plan profesional, contextul astral va ajuta sa va promovati interesele. Atitudinea de maxima seriozitate si abilitatile referitoare la profesia pe care o desfasurati, vor fi recunoscute de catre superiorii vostri. Concentrarea pe cariera si pe eficientizarea muncii va va fi de ajutor. Daca va doriti sa intrati in lumea afacerilor, luna aceasta ar putea fi o perioada potrivita pentru asta; aveti o personalitate relative calma si o atitudine foarte responsabila fata de munca si profesie, asa ca nu veti avea cum sa nu dezvoltati un parcurs de busines stabil. Trebuie sa fiti atenti la influentele din exterior, ale colegilor invidiosi sau ale altor copetitori directi; prin natura muncii pe care o desfasurati, este foarte posibil sa relationati si cu astfel de persoane, care sa aiba o agenda personala care sa intre in competitive directa cu propriile voastre obiective.

Este bine sa va bazati cat mai mult pe voi insiva si cat mai putin pe ceilalti; daca este nevoie sa lucrati in echipa, incercati sa relationati cu persoane care inspira incredere. Nu sunteti genul care sa va grabiti in investitii si nici la cheltuirea banilor castigati cu sudoarea fruntii. In aceste conditii, starea voastra financiara nu are de ce sa nu fie foarte buna. Energia nu va lipseste, asa ca actiunile voastre vor fi pline de inspiratie, iar tonusul psihic foarte favorabil.

Horocop Cristina Demetrescu 1-7 iulie 2024. Se deschide portalul norocului, val de bucurii la mijlocul verii

Zodiac chinezesc iulie 2024 pentru Tigru

Tigru (1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022, 2034)

Este o perioada in care va trebui sa depuneti ceva mai mult efort pentru a ajunge la rezultatele pe care le urmariti; veti avea multe planuri, insa, dintre ele, trebuie faceti alegerile potrivite, in asa fel incat sa va concentrati pe ceea ce se poate face, in realitate, in aceasta perioada, tinand cont de contexte, dar si de resursele de care dispuneti voi insiva (timp, bani, etc). In plan personal, nu este cazul sa lasati chestiunile delicate sa ramana prea mult intr-o forma dezavantajoasa pentru voi; relatiile din aceasta sfera a vietii voastre trebuie clarificate cat mai rapid. Nu va bazati ca veti putea intuit, prea repede, ce se intampla in mintea partenerilor vostri; nu sunteti genul care sa mergeti pe astfel de variante. Aveti nevoie de certitudini, iar pe aceaste nu le puteti obtine decat prin discutii deschise cu acestia. Voi, nativii acestei zodii, sunteti persoane pozitive, entuziaste si suficient de curajoase sa acceptati diverse provocari.

Nu exista motive pentru care sa nu va descurcati, chiar si in situatii ceva mai dificile. Relatiile sentimentale in care va implicati sunt, de regula, destul de pasionale; de altfel, asa va si place. Trebuie sa fiti toleranti si onesti cu partenerii vostri, fara a va lasa prada impulsurilor, pentru ca este foarte posibil ca, intr-o astfel de stare de spirit, sa ajungeti chiar la destarmarea relatiei de cuplu. Sunteti persoane responsabile si nu va dati in laturi de la intretinerea propriei familii, insa, uneori, rutina ajunge sa va macine, daca nu faceti ceva pentru a mai iesi din monotonie. In lan profesional, iubiti competitia, sunteti potriviti pentru a conduce si nu va dati in laturi, atunci cand vi se pun in fata obstacole. Nu va place sa mergeti in ritm de melc, dimpotriva, aveti toate atuurile pentru a gandi si a lua decizii intr-un ritm destul de alert.

Criticile pot fi constructive, insa trebuie adaptate in acest sens, astfel incat sa nu aiba exact efect contrar. Voi, nativii acestei zodii, nu sunteti neaparat concentrati pe castig, pentru ca stiti ca dupa munca sustinuta, trebuie sa vina si acesta; castigurile financiare pe care le veti obtine, in aceasta perioada, vor veni direct din atingerea obiectivelor stabilite. Atata timp cat veti persevera, veti avea si noroc la castigurile financiare. Aveti suficienta vitalitate si, chiar si cand nu va simtiti foarte bine, de regula, nu va lasati doborati de situatie; aveti insa grija, sa nu neglijati simptome care va deranjeaza de prea multa vreme.

Zodiac chinezesc iulie 2024 pentru Iepure

Iepure (1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023, 2035)

Luna aceasta nu va fi o perioada foarte favorabila pentru voi, nativii acestei zodii; contextul astral arata destul de tulbure, cu multe piedici in calea realizarii obiectivelor stabilite. Pot sa apara crize in relatiile sentimentale, precum si regres in plan profesional; nu veti avea parte de o existenta lineara, in perioada acestei luni, ci , dimpotriva, veti oscila intre perioade care va dau speranta pentru mai bine si perioade in care lucrurile nu merg deloc in avantajul vostru. Eforturile pe care va trebui sa le depuneti pentru rezolvarea problemelor personale si ale celor de natura profesionala, nu vor fi deloc de neglijat. In viata sentimentala, veti avea suficiente ocazii sa intalniti persoane de sex opus, cu care chiar sa va potriviti; nu va trebui sa cautati prea departe, ci chiar la locul de munca sau in mediile sociale in care activati.

Din pacate, anumite lucruri nu se vor lega asa cum v-ati fi dorit, asa incat durabilitatea unor relatii de cuplu care s-ar putea inchega in aceasta perioada, poate fi pusa sub semnul intrebarii. In familie, se vor forma brese intre ceea ce faceti voi si ceea ce fac partenerii vostri; nu este bine sa lasati ca aceasta situatie sa dureze prea mult, pentru ca poate avea consecinte nocive asupra viitorului vostru. Provocarile vor fi mai si in domeniul carierei, in sensul stagnarii sau chiar al regresului, in sensul aparitiei unor probleme de natura financiara, destul de greu de solutionat, in sensul muncii sustinute neremunerata de castiguri pe masura. Nu este un moment potrivit sa va ganditi la schimbari majore in plan profesional; nicidecum nu va puteti gandi la schimbarea locului de munca, pentru ca este o miscare periculoasa, ce poate sa va aduca pagube insemnate, pe termen scurt.

Calatoriile de afaceri vor fi mai mult pierdere de vreme; cu greu veti reusi sa gasiti parteneri de afaceri compatibili. Veti incerca mereu sa folositi resurse externe pentru a va rezolva problemele, insa asta nu este o idee foarte buna, intotdeauna. Aveti grija cu cine colaborati in business si fiti foarte prudenti in ceea ce priveste investitiile. In ceea ce priveste starea voastra generala, veti fi destul de iritabili, destul de afectati in plan emotional si foarte mult sub presiune, in plan profesional, ceea ce poate determina unele probleme, precum insomnie, depresie, stari de astenie; va fi nevoie sa va ajustati starea mentala pentru a face fata acestor conditii.

 

Zodiac chinezesc iulie 2024 pentru Dragon

Dragon (1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024, 2036)

Luna aceasta, va fi o perioada destul de prospera pentru voi, nativii acestei zodii, cel putin in ceea ce priveste castigurile, in plan profesional. Evolutiile vor fi favorabile, atat in ceea ce priveste cariera, cat si in plan financiar. Norocul va fi de partea voastra si veti avea success in multe din demersurile voastre, inclusiv in ceea ce priveste relatiile sentimentale. Este o perioada benefica pentru a va extinde perspectivele cat mai departe cu putinta, pentru a va adapta si activitatile la aceasta expansiune, pentru a fructifica oportunitatile care vi se ofera. De asemenea, sunt conditii favorabile pentru a crea voi insiva oportunitati avantajoase, care sa va sprijine in atingerea obiectivelor stabilite. Trebuie sa aveti grija la acele persoane din jurul vostru, care pot sa nu aiba cele mai bune intentii, in ceea ce va priveste stilul vostru deschis ar putea sa atraga atentia anumitor persoane care chiar au in gand sa va cauzeze probleme. Luati masuri urgente pentru ca persoanele respective sa inteleaga, din capul locului, ca nu veti accepta ca ele sa se amestece in treburile voastre. In general, viata voastra sentimentala va fi stabila, ba chiar ar putea inregistra un trend ascendent. Avand in vedere ca lucrurile merg bine, in acest plan al vietii voastre, buna dispozitie nu va va parasi, pe tot parcursul perioadei; viata in familie va fi plina de evenimente fericite, chiar daca nu vor lipsi si situatii mai putin armonioase. Acestea din urma, insa, nu vor avea puterea sa strice linistea domestica. Este recomandabil ca voi, barbatii nativi ai acestei zodii, sa nu actionati impulsiv, sa fiti toleranti sis a aplanatic, pe cat posibil, evetuale tensiuni familiale care ar putea sa apara.

Voi, celibatarii, va trebui sa participate la evenimente sociale, daca vreti sa cunoasteti cat mai multe persoane, din care s-o alegeti pe cea potrivita; nimeni nu va veni sa bata la usa voastra, pentru asta. Viata profesionala este indreptata spre o mare realizare, in aceasta perioada; modul in care va veti coordona actiunile, va fi foarte apreciat si va avea rezultatele scontate. Aveti mare sanse sa stabiliti un trend ascendent in ceea ce priveste evolutia in cariera. Chiar daca detineti un business sau sunteti angajatii unei companii, performantele voastre vor fi deosebite, iar asta se va reflecta si in castigurile materiale pe care le veti obtine. Trebuie sa aveti grija, caci pot sa apara unele afectari minore ale starii de sanatate care, daca sunt ignorate, pot sa se transforme in afectiuni care sa va afecteze stilul de viata.

Zodiac chinezesc iulie 2024 pentru Sarpe

Sarpe (1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025, 2037)

Uneori, intrati intr-un fel de rutina care va obtureaza vederile si nu va lasa sa observati, asa cum trebuie, evidentele care se desfasoara in fata ochilor vostri. Obisnuintele va fac sa va simtiti mai siguri pe voi, pentru ca aveti senzatia ca pasiti pe terenuri cunoscute, pe carari deja batatorite; va fi destul de greu sa va detasati, sa incercati ceva nou, sa va adaptati, pana la urma, evolutiilor care va influenteaza viata. Este insa recomandabil sa renuntati la vechile obiceiuri. In plan profesional, este momentul in care trebuie sa va sustineti, cat mai puternic, propriile cauze, sa faceti strategii si planuri de actiune pentru viitor. Este recomandabil sa va mobilizati si sa faceti eforturile care trebuie pornind de la o motivatie corecta. Norocul va fi de partea voastra in ceea ce priveste viata sentimentala, insa in plan profesional sau financiar, lucrurile nu vor suferi schimbari substantiale, din aceasta privinta. Voi, nativii acestei zodii, va veti simti, in general, foarte bine in relatiile de cuplu in care sunteti implicati; sarmul si atractivitatea pe care le exercitati asupra sexului opus vor fi incontestabile.

In perioada acestei luni, aveti mai mari sanse sa faceti alegerile corecte. Nu este recomandabil sa va incercati norocul cu mai multi parteneri deodata; fiti onesti si mergeti doar pe o singura relatie, intr-o anumita perioada de timp. Altfel, veti plati pentru alegerile gresite pe care le veti face. Cei care sunteti deja intr-o relatie de mai mult timp, puteti sa va ganditi, daca sunteti pregatiti, la pasul urmator: casatorie, un copli, etc. Aveti grija cum puneti problema partenerilor, pentru a nu lasa o impresie gresita. In cazul nativilor casatoriti, este nevoie sa fiti foarte atenti la tentatiile care pot sa apara in viata voastra; nu doriti ca lucrurile sa se complice pentru voi, tocmai acum. In planul carierei, lucrurile vor stationa, ceea ce poate sa va ofere unele sentimente de frustrare; imbunatatirea relatiilor interpersonale, in acest plan al vietii voastre si obtinerea de ajutor din partea unor persoane de incredere din jurul vostru, poate reprezenta colacul de salvare. Castigurile financiare vor fi ceva mai modeste, de aceea este nevoie sa dramuiti bine banutii pe care-i veti obtine in schimbul muncii voastre. Neatentiile se platesc, in ceea ce priveste starea de sanatate; este o perioada cu predispozitie mai mare pentru accidente; fiti ceva mai atenti la masurile de protectie si siguranta, atunci cand va implicati in activitati ce presupun un anumit grad de risc.

Zodiac chinezesc iulie 2024 pentru Cal

Cal (1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026, 2038)

Este bine ca, in acesta perioada, sa va oferiti acele ragazuri de care aveti nevoie, pentru a va reface starea de bine; veti fi mult mai disponibili pentru a face treaba si veti relationa infinit mei bine cu cei din jur. Veti privi cu mai multa incredere spre viitor, veti reusi sa priviti lucrurile cu mai multa obiectivitate, sa luati deciziile care se impun avand perspectivele mult mai clare. Evident, nu toate pot sa mearga ca pe roate; insa, privind per ansamblu aceasta perioada, nu se poate spune decat ca elementele pozitive le vor surclasa pe cele negative. Ca urmare, este o perioada in care trebuie sa profitati, la maximum, de momentele favorabile care vi se ofera.

In viata personala, va fi o luna destul de emotionala, insa veti reusi sa tineti planul afectiv separat de partea profesionala a vietii voastre; va fi o reusita extraordinara pentru voi, care va va ajuta sa avansati in intreprinderile pe care vi le-ati stabilit pentru aceasta perioada. Flexibilitatea si deschiderea catre inovatie vor reprezenta un sprijin important, de asemenea. Viata sentimentala va fi puternic dominata de emotii; nu veti mai reusi sa fiti foarte cerebrali, in unele situatii. Impresiile lasate de anumite persoane asupra voastra vor actiona intens asupra psihicului vostru. Voi, celibatarii, sunteti foarte predispusi, in aceasta perioada, a va indragosti la prima vedere; totusi, creierul va reveni rapid si-si va impune ascendentul asupra voastra, ajutandu-va sa vedeti lucrurile cu obiectivitate, asa cum sunt ele in realitate. In unele cazuri, s-ar putea sa inregistrati dezamagiri, insa mai bine sa stiti dinainte cu cine si cu ce aveti de-a face.

Mihai Voropchievici, despre băftoşii verii 2024: Care sunt cele 5 zodii care se vor îmbogăţi până în septembrie!

Viata profesionala nu va va pune probleme deosebite; evolutiile din acest domeniu vor urma calea normal si chiar veti reusi sa obtineti unele succese notabile. Daca va doriti o afacere proprie, acum este momentul sa actionati in acest sens; binenteles, daca pana acum ati pus deja, la punct, un plan de actiune. Obiectivele stabilite vor fi foarte importante pentru voi, insa nu trebuie sa disperati daca nu veti reusi sa faceti chiar totul in aceasta luna. Veti fi dispusi sa munciti cat se poate de mult, pentru a ajunge la rezultatul dorit; numai sa nu va inversunati prea mult, pentru ca va veti stresa, astfel. Munca sustinuta si perseverenta vor asigura succesul pentru voi, pe perioada acestei luni. Adaptabilitatea la situatiile nou aparute va va ajuta sa faceti fata solicitarilor; organizati-va rational munca si veti reusi sa va mentineti si o stare de sanatate buna.

 

Zodiac chinezesc iulie 2024 pentru Capra

Capra (1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027, 2039)

Luna aceasta veti prefera sa va aflati in mijlocul evenimentelor, sa socializati, sa lasati meditatia si starea de solitudine si sa va concentrati pe lume. Va trebui, totusi, sa aveti grija cum va exprimati parerile, cum va comportati, veti fi mai mult sub presiune, decat de obicei. Aveti grija sa nu pierdeti timpul cu chestiuni inutile, ci sa va aplecati, cu predilectie, asupra problemelor celor mai importante; astfel, puteti salva situatii care impun reactii rapide si decizii la obiect. Interrelationarea cu unele persoane alaturi de care traiti sau munciti, zi de zi, ar putea fi afectata de unele ambitii personale, manifestate de ambele parti; se impune sa incercati sa ponderati situatia, nu sa inflamati spiritele. Veti avea mult mai multe de castigat! Evolutiile acestei luni vor fi destul de fluctuante, astfel incat mereu va aparea cate o supriza, cate o problema neasteptata pentru care va trebui sa gasiti solutii adecvate.

Relationarea cu sexul opus n-ar trebui sa puna probleme pentru voi; aveti destul sarm si sex-appeal sa va faceti remarcati si sa atrageti, la randul vostru. Problema se va pune in legatura cu mentinerea unei relatii, de cat de interesati sunteti in acest sens; daca nu exista suficient interes, atunci veti pivota din relatie in relatie, incercand sa va decideti unde sa va opriti; ideea ca poate sa apara ceva mai bun nu este foarte potrivita a va ghida, in astfel de demersuri. La un anume moment, va trebui sa opriti cautarile, caci nu puteti merge la infinit in aceasta directie. Pentru voi, cei casatoriti, o comunicare mai eficienta in cadrul cuplului, este recomandabila; trebuie sa fiti ceva mai atenti la detalii, daca doriti ca lucrurile sa mearga din ce in ce mai bine. Cariera deschide noi oportunitati pentru voi, luna aceasta; colaborarile vor fi foarte importante, pot sa va aduca un plus de valoare activitatii pe care o desfasurati. Nu subestimati valoarea relatiilor profesionale si nu fiti prea infatuati, atunci cand vine vorba de munca voastra! Cu siguranta, mai exista persoane competente, in domeniul vostru de activitate, de la care aveti ce invata. Starea voastra financiara s-ar putea imbunatati considerabil, daca veti sti sa folositi, asa cum trebuie, oportunitatile care vi se ofera. Puteti sa va ganditi la unele investitii, insa nu este cazul sa va implicati in speculatii sau operatiuni care implica riscura crescute. Starea voastra de sanatate trebuie monitorizata mult mai atent, in perioada acestei luni; fiti atenti, mai cu seama cei care suferiti de boli cronice. Episoadele de acutizare pot sa apara pe nesteptate.

Zodiac chinezesc iulie 2024 pentru Maimuta

Maimuta (1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028, 2040)

Unele chestiuni de pe parcursul acestei luni nu vor merge asa cum v-ati dorit, avand in vedere ca si contextul astral va este defavorabil. Nu va fi placut pentru voi, dar este posibil sa apara unele crize, mai ales in plan personal, pe care v-a trebui sa vedeti cum le veti gestiona. Unele evolutii trecute se vor intinde pana in prezent si vor strica linistea si armonia acestora zile; aceasta situatie va trezi multe frustrari in mintea voastra, pentru ca v-a pune multe piedici planurilor pe care deja le-ati facut. Si, cum nu prea va place sa fiti intorsi din drum, este clar ca starea voastra psihica va lasa mult de dorit. Din pacate, in astfel de situatii, nu prea sunteti stapani pe propriile voastre reactii, iar pericolul de a altera anumite stari de fapt din viata voastra, prin atitudini sau luari de pozitie nepotrivite, va creste exponential. Atmosfera generala a perioadei va fi de presiune crescuta asupra voastra. Viata voastra sentimentala va evolua in stransa legatura cu toate celelalte aspect din viata voastra; pentru voi, celibatarii, acest segment al vietii voastre va fi destul de colorat, insa nu intr-o forma pozitiva.

Veti oscila, mereu si mereu, intre mai multe variante, nereusind sa va opriti la una dintre ele. Atunci cand vi se pare ca lucrurile s-au stabilizati, se intampla cate ceva care da totul peste cap. Asa ca, in ceea ce va priveste, trebuie sa va multumiti cu tatonarile, luna aceasta, urmand sa va hotarati, intr-o perioada viitoare, de mai bun augur. In cuplurile casatorite, este posibil sa apara divergente din cauza activitatilor sociale, care voua va fac o deosebita placere. Pentru unii dintre voi, acesta poate fi modul in care va inviorati viata; totusi, trebuie satineti cont de niste limite, pe care uneori tindeti sa le incalcati. Flirturile ocazionale nu pot sa aiba impact pozitiv asupra relatiei voastre actuale. Viata profesionala ar putea fi tulburata de aparitia unor evenimente care, pur si simplu, ar putea sa va fure privirile si …. concentrarea; daca acest lucru se intampla, cu greu va veti putea forta sa reveniti la lucrurile cu-adevarat importante; in acest fel, se prea poate sa inregistrati pierderi semnificative, atat in ceea ce priveste cariera, cat si in ceea ce priveste castigurile financiare. Starea voastra de sanatate va fi fluctuanta, pe parcursul acestei luni; ar fi bine sa luati, din timp, masuri pentru ca lucrurile sa nu se agraveze.

 

 

Zodiac chinezesc iulie 2024 pentru Cocos

Cocos (1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029, 2041)

S-ar putea sa fiti surprinsi de cate lucruri puteti face, intr-o perioada de timp data; luna aceasta, realizarile pe care le veti obtine vor fi incununarea unui volum de munca destul de consistent, dar si a unui context astral foarte favorabil. Este de la sine inteles ca vor exista si unele evolutii mai putin reusite, insa, acestea, nu vor avea puterea sa va umbreasca succesele. Va fi usor frustrant faptul ca nu veti avea o existenta stabila, pe perioada acestei luni, ca va veti confrunta cu evolutii fluctuante, insa, pana la urma, se va dovedi ca este tot raul spre bine.

In ciuda programului incarcat, care va deveni o certitudine a fiecarei zile, cu putina inventivitate, veti gasi si timpul necesar pentru a face lucruri care va plac, care va fac fericiti. Ar fi bine daca ati avea, in mai multe randuri, parte de astfel de luni care sa va ajute sa va echilibrati, mai intai mental, dar si fizic. Sfarsitul lunii va va surprinde inca si mai mult; unele evenimente din trecut, vor incepe sa-si faca resimtite efectele. Unele dintre ele, insa, s-ar putea sa nu mai fie de actualitate, asa incat mai mult sa va incurce ploile, decat sa faca lucrurile mai usoare pentru voi. Viata sentimentala va merge, in general, intr-o directie profitabila. Cei care inca sunteti singuri, puteti sa va folositi de toate atuurile in relationarea cu se.ul opus; este foarte posibil sa apara acea persoana la care sa va ganditi mai des decat ati vrea. Ca urmare, nu ramane decat sa analizati situatia si sa luati o hotarare; mergeti, in continuare singuri sau in doi? Casatoriile stabilite pentru aceasta perioada, au toate sansele sa dureze “o viata”; in viata de familie, ar putea sa apara si momente ceva mai delicate, in contextul unor atitudini mai putin propice, insa acestea pot fi usor rezolvate, cu disponibilitate atat din partea voastra, cat si din partea partenerilor. In plan profesional, veti avea parte de numeroase provocari, care ar putea sa va puna serios la incercare aptitudinile si experienta.

Nu este cazul sa va speriati; detineti toate elementele necesare pentru a trece cu bine de astfel de incercari. Daca veti avea ocazia unor deplasari in interes de serviciu, nu le refuzati, oricat de greu v-ar fi, in privinta asta; incercati sa profitati cat mai mult de noile experiente pe care acestea ar putea sa vi le ofere. Finantele acestei luni trebuie chibzuite cu atentie; pot sa apara cheltuieli neprevazute, care sa va afecteze planurile, pe termen scurt. Stresul va fi un factor perturbant in viata voastra; va trebui sa gasiti modalitati sa va eliberati, pentru a nu se ajunge la afectiuni ale starii de sanatate, pe baza de stres.

Zodiac chinezesc iulie 2024 pentru Caine

Caine (1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030, 2042)

Evolutiile acestei perioade vor fi modeste, iar acest lucru s-ar putea sa va deranjeze enorm, mai ales daca, intre timp, ati apucat sa va puneti la punct unele proiecte mai indraznete. Luna aceasta nu va veti multumi cu evolutii medii, va veti dori mult mai mult, insa nu vi se va permite. Asta va aduce frustrari enorme, care va vor afecta starea de spirit, precum si relatiile cu cei din jur. Totusi, in unele cazuri, ar trebui sa vedeti daca nu v-ati stabilit scopuri prea inalte, obiective prea greu de atins; in acest caz, v-o faceti cu mana voastra. Justificate sau nejustificate, dezamagirile ar putea sa va afecteze psihic. De asemenea, s-ar putea ca tendinta de a cere prea mult sa nu se limiteze doar la propria voastra persoana, ci si la cele cu care veti intra in contact pe parcursul acestei perioade. Lucrurile nu vor merge prea bine in viata sentimentala; se poate sa se anuleze unele progrese pe care le-ati facut in perioada anterioara, in aceasta directie.

Nu va fi vina nimanui, decat a voastra, pentru ca, probabil, v-ati cam culcat pe o ureche; trebuie sa stiti ca, in aceasta privinta, lucrurile trebuie sa aiba continuitate, altfel, intra intr-o rutina care erodeaza. Lucrurile care va nemultumesc, in alte domenii ale vietii voastre, se vor rasfrange, in mod negativ, asupra starii voastre de spirit si, implicit, asupra relatiilor cu cei din jur; uneori, s-ar putea nici sa nu mai reusiti sa ajungeti la un limbaj comun cu persoanele dragi din viata voastra. Este bine sa va abtineti de la actiuni impulsive, care pot provoca mult rau. In ceea ce va priveste pe voi, celibatarii, oricat de active ati fi, in plan sentimental, se pare ca nu prea sunt sanse ca pasentele sa va iasa; nu e cazul sa disperati, lucrurile isi vor reveni la normal.

Oportunitatile din cariera vor fi relativ modeste, insa, fructificate la maximum, ar putea da unele rezultate destul de bune; depinde de voi cum va veti organiza si cat fler veti avea pentru a face lucrurile sa functioneze astfel. Finantele pot fi folosite intr-o maniera foarte practica, pentru ca nu sunteti genul care sa cheltuiti fara masura; totusi, aveti tendinta de a va lasa induplecati de rugamintile persoanelor dragi din viata voastra si, de aici, poate sa derive pericolul de a chltui mai mult decat v-ati planificat. Rezultatele mai putin reusite ar putea sa va induca o stare psihica asemanatoare depresiei, in unele momente; nu trebuie sa lasati lucrurile sa mearga pe aceasta panta, ca sa nu se acutizeze.

Zodiac chinezesc iulie 2024 pentru Mistret

Mistret (1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031, 2043)

Viata sentimentala va fi primordiala, pentru voi, pe perioada acestei luni; veti fi alaturi de partenerii vostri, ii veti sustine in demersurile initiate de acestia, va va face placere sa-i faceti sa se simta iubiti. Binenteles ca veti astepta reciprocitate si, in cazul in care aceasta nu se va manifesta , veti fi extreme de dezamagiti. Exista un mare potential de a fi raniti, luna aceasta, asa ca trebuie sa fiti foarte atenti la starea voastra psihica; planul emotional al vietii voastre poate fi puternic influentat. Relatiile cu cei din jur trebuie supravegheate mai cu atentie; in unele cazuri, lucrurile ar putea sa nu mai evolueze atat de usor. Viata voastra sociala s-ar putea dovedi foarte importanta, in anumite momente, astfel ca o interrelationare deficitara poate fi considerata un handicap acum. Comunicarea este oarecum viciata de dorinta voastra de a petrece mai mult timp in sanul familiei, alaturi de persoane pe care le cunoasteti si de la care stiti la ce v-ati putea astepta. Protejati-va viata sentimentala, insa aveti grija sa nu va dati inima cui nu trebuie; este bine sa evaluati situatia nu doar cu inima, ci si cu mintea. Vor fi momente in care v-ati putea simti descurajati, insa nu este cazul sa dati voi interpretari anumitor situatii. Cel mai bine este sa discutati clar despre ce este vorba, cu cei implicati, si apoi sa trageti concluziile de rigoare. Voi, celibatarii, daca va doriti doar sa tatonati terenul, fara a avea intentii serioase, incercati sa nu induceti in eroare persoanele de sex opus cu care interactionati; este bine sa nu raniti pe altii, doar din prea multa infatuare. In aceasta perioada, viata profesionala nu va inregistra nici un fel de progrese notabile; nu trebuie sa va asteptati la foarte multe, insa nici nu trebuie sa va lasati total invinsi. Unele lucruri, realizate pana acum, trebuie mentinute, si spre asta trebuie sa se indrepte eforturile voastre din aceasta perioada.

Contactele cu persoanele alaturi de care va desfasurati activitatea profesionala, de zi cu zi, se vor desfasura destul de greoi; dezinteresul pe care il manifestati pentru socializare isi va pune amprenta si asupra acestui aspect. Finantele nu trebuie tratate la “si altele”; este vorba despre un lucru important din viata voastra si este nevoie, pentru acesta, de un management bine pus la punct. Altfel, banii care se castiga, va vor parasi buzunarul inainte de a va da seama. Mobilizati-va pentru a depasi starile psihice nocive; este bine sa va inconjurati de persoane pozitive, care sa va inspire. Afectiunile fizice nu va vor da prea mari batai de cap, daca veti avea macar putina grija de voi insiva.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Laurențiu Reghecampf o pune la zid pe Prodanca: 'Cum să-ți plătesc curentul când tu stai cu Ronald' 😲
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?