Horoscop rune marţi 2 iulie 2024. Protecţie de la EIWAZ pentru BERBEC, HAGALAZ aduce schimbări pentru GEMENI

Runele sunt considerate alfabetul zeilor și reprezintă seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticlă. Aceste semne sacre sunt conectate cu lumea supranaturalului și au proveniență din triburile nordice și germanice, datând încă din secolul 1. Totalitatea runelor, împreună cu puterile și conexiunile lor, formează un sistem magic, un adevărat centru de forță care se crede că aduce mesaje de la zei. Runele sunt utilizate cu succes și în zilele noastre pentru divinație, protecție și ca talismane norocoase.
Filip Stan
01 iul. 2024, 22:27
Horoscop rune marţi 2 iulie 2024. Protecţie de la EIWAZ pentru BERBEC, HAGALAZ aduce schimbări pentru GEMENI
Horoscop rune marţi 2 iulie 2024. Protecţie de la EIWAZ pentru BERBEC, HAGALAZ aduce schimbări pentru GEMENI

Horoscop rune marţi 2 iulie 2024. În legenda norvegiană, zeul Odin și-a sacrificat inima, trăgând-o în țeapă cu propria sa suliță și atârnând-o în copacul vieții Yggdrasil timp de nouă zile și nouă nopți. Acest sacrificiu a fost făcut pentru a putea percepe semnificația mistică a runelor. Odin credea că runele transmiteau mesaje adânci, fiind punți de comunicare între supranatural și natural. Dacă putea înțelege aceste mesaje, ar fi dobândit înțelepciune profundă și putere nelimitată. Oamenii săi foloseau runele ca vrăji pentru protecție și succes, deoarece ele erau simboluri izvorâte din sursa destinului.

Citeşte şi: Horoscop Neti Sandu 2 iulie 2024. Surplus salarial şi un proiect de anvergură. Vibraţia zilei este 2

Din primul secol, popoarele germanice au folosit runele atât pentru scris, cât și pentru virtuțile lor metafizice și de natură magică. Aceste simboluri sunt instrumente valoroase pentru cei care caută înțelegerea mai profundă a situațiilor, predispoziții sau răspunsuri subtile la întrebări.

BERBEC

Runa etalata – EIWAZ : Runa germanica Eihwaz semnifica apararea si puteri universale puse la dispozitia ta ca sa te protejeze. Aceasta runa anunta faptul ca pot exista unele dificultati la inceputul unei situatii noi ce se prezinta sau exista deja in viata ta, dar acestea au rol benefic si protector. De fapt, ceea ce iti pare dificultate este o perfecta orchestrare a naturii ca sa existe amanari care sunt necesare si iti prind bine. Esti protejat in tot acest timp. Intre timp, pune-ti casa in perfecta ordine si curatenie.

TAUR

Runa etalata – GEBO: Poti primi un dar divin sau poate ajungi la un echilibru in viata. Este important ca toate partile din viata ta sa ramane echilibrate. Sau, daca faci un cadou cuiva, este important sa tii minte ca el nu trebuie sa afecteze echilibrul relatiei.

GEMENI

Runa etalata – HAGALAZ: Aceasta runa simbolizeaza furtuna si indica faptul ca este pe drum spre tine ceva de care ai multa nevoie. Nu mai poti continua sa faci ceea ce ai facut pana acum. In schimb, se impun schimbari pentru sanatatea ta, pentru starea ta de bine si pentru pacea mintii. Este timpul sa te desparti de tiparele distructive, autosabotoare si sa incepi sa te iubesti din nou.

RAC

Runa etalata – INGUZ : Sfatul puterilor inalte prin aceasta runa este sa iti focusezi toate eforturile ca sa termini cu bine tot ce faci acum si ce trebuie terminat. Daca esti confuz si letargic, incearca sa iesi din aceasta stagnare ca sa scapi de vechi si sa faci loc la nou.

LEU

Runa etalata – LAGUZ: Aceasta runa orientata in jos vesteste ca este posibil sa te agiti prea mult, fortand sa realizezi ceva ce nu poate fi realizat. Cauti cu insistenta sa obtii un anumit rezultat cu orice pret si punand la bataie cele mai mari eforturi. Dar cu aceasta abordare de forta si control, cel mai probabil urmeaza un colaps intern sau extern (cand ceva devine obsesia ta, iei totul prea emotional, nevrotic si orice esec in ideile tale iti creaza un colaps intern, tinzi sa vezi totul ca pe un dezastru). Insa resursele nu iti sunt nelimitate si nimeni nu poate actiona dincolo de puterile si abilitatile sale fara sa se astepte la cadere.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?