Betty Salam, dezvăluiri despre tatăl său, Florin Salam, în plin scandal cu BDLP. Ce spune despre „Regele Manelelor”: „El e acum șeful”

Betty Salam a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu tatăl ei, Florin Salam. Artista a dezvăluit cât de mult se implică manelistul în cariera sa.
Alina Costache
02 iul. 2024, 08:25
Betty Salam, dezvăluiri despre tatăl său, Florin Salam, în plin scandal cu BDLP. Ce spune despre „Regele Manelelor”: „El e acum șeful”
Cât de mult se implică Florin Salam în cariera fiicei sale, Betty Salam

Betty Salam a reușit să își clădească o carieră de succes, dar și o familie frumoasă. Tânăra a recunoscut că de ceva timp, tatăl ei, Florin Salam, este cel care o ajută atunci când vine vorba de muzică.

Betty a dezvăluit că până acum tată ei nu se implica în cariera sa, dar, de ceva timp, îi cere sfatul și îl consideră cel mai potrivit om să îiaprobe proiectele.

„Am regretat mult, nu prea i-am cerut sfaturi tatălui meu, bine, și el m-a lăsat întotdeauna să aleg singură și să cânt doar ce vreau eu. Mereu mă întreb de ce nu i-am cerut lui tata sfaturi și am cerut altora. Am vorbit cu el și s-a bucurat foarte mult în momentul în care m-am dus la el. Noi comunicăm foarte mult, dar din punctul ăsta de vedere nu am comunicat niciodată. I-am spus că de acum încolo el va fi cel care va da acordul dacă vreau să fac un lucru.

El e acum șeful. N-am făcut chestia asta până acum. Acum am nevoie de ajutorul lui, cel mai mare ajutor din partea lui pot să îl am, pentru că el e cel mai în măsură. Îl simt mândru de mine, până acum nu l-am văzut așa. Bine, el e și genul de persoană care nu se arată, dar îmi place chestia asta, mă ambiționează. E mulțumit și faptul că eu comunic cu el acum pentru muzică, e cel mai bun lucru”, a declarat Betty Salam, pentru wowbiz.ro.

Citește și: Scandal monstru în lumea manelelor. Florin Salam l-a dat afară de la o nuntă pe Bogdan de la Ploiești. Cuvinte grele între cei doi: „Pentru mine nu ești șeful României/ Să zică mersi că nu i-au dat două palme”

Unde s-a mutat Betty Salam

Betty Salam a schimbat domiciliul și a trecut de la Berceni, la o locuință din Bragdiru. Artista a dezvăluit motivul pentru care s-a mutat și cine i-a luat locul în casa părintească.

„Aia e prima casă a tatălui meu, acolo au băgat toată dragostea și toată investiția din toată munca lui în acea casă. Acum stă fratele meu acolo, însă era o casă atât de mare, încât oricât de multă lume ar fi venit să stea cu mine, mă simțeam singură. Ori nu mai puteam să stau eu acolo, din anumite amintiri sau motive. Cătălin a venit cu ideea să ne mutăm aici, în casa nouă, pentru că era mult mai aproape de ce avea el de făcut. Sincer, nu m-am acomodat 100% pentru că eu trebuie întotdeauna să plec zi de zi în alte părți care sunt foarte departe. Dar, nu mă deranjează. Există căldură aici. Eu stau cu copilul meu, cu soțul meu, nu ne deranjează nimeni și e frumos”, a mărturisit Betty Salam.

Citește și: Anda Adam, nuntă de lux cu manele. Florin Salam şi Tzancă Uraganu, printre artiştii care au întreţinut atmosfera. Cine sunt tinerii care le-au devenit părinţi spirituali Andei şi lui Yosif după ce Tzancă şi Alina Marymar au renunţat la acest privilegiu

Spynews
Bacalaureat 2024. Subiectele la proba la alegere a profilului. Ce exerciții au avut de rezolvat candidații
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Stațiunea de pe litoralul românesc pe care e bine s-o eviți. Mirosul e greu de suportat, îți strici vacanța dacă mergi aici
Capital.ro
Statul VREA BANI de la români. Decizia luată azi, 4 iulie: Clopoţelul va suna pentru fiecare român
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Două zile libere în plus pentru români! Care sunt condițiile pentru a le primi
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Star Matinal. Bianca Drăgușanu, probleme la întoarcerea din vacanță! Prin ce experiență a fost nevoită să treacă vedeta: „A fost o peripeție” / VIDEO
Spynews
Cine este Mahmut Orhan. Povestea celebrului DJ turc
Evz.ro
Situație incredibilă. O tânără și-a dat părinții în judecată. Vaccinul, banii și „traumele”
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
BAC 2024 | Ce subiecte au picat la geografie, logică, filosofie, sociologie și psihologie
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Invazie de alge la malul Mării Negre! În ce zonă a litoralului se manifestă acest fenomen și cum îl resimt turiștii
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Se suspendă automat permisul 30 zile. ORICINE poate reclama șoferii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul
substantial.ro
MONITORIZAREA TENSIUNII ARTERIALE: METODE EFICIENTE ȘI RECOMANDĂRI DE SPECIALITATE
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al României! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?