ROMÂNIA – OLANDA LIVE VIDEO PRO TV. Detaliul care poate ajuta tricolorii în optimile Euro 2024

Naţionala României va întâlni Ţările de Jos, marţi, de la ora 19.00, la Munchen, în optimile Euro-2024. Meciul va fi transmis de Pro TV şi live text pe Romaniatv.net.
Filip Stan
02 iul. 2024, 16:14
ROMÂNIA - OLANDA LIVE VIDEO PRO TV. Detaliul care poate ajuta tricolorii în optimile Euro 2024

ROMÂNIA – OLANDA LIVE VIDEO PRO TV: Este pentru prima dată în ultimii 30 de ani când naţionala României joacă un meci la un turneu final în luna iulie

Este pentru prima dată în ultimii 30 de ani când naţionala României joacă un meci la un turneu final în luna iulie. Ultima oară s-a întâmplat acest lucru la Cupa Mondială din 1994, anunţă frf.ro.

În iulie 1994, România a jucat la Cupa Mondială din SUA cu Argentina, în optimi, scor 3-2,  şi cu Suedia, în sferturi, când a fost eliminată la lovituri de departajare..

Potrivit sursei citate, este pentru a doua oară când România joacă mai mult de 3 meciuri la un Campionat European, după ediţia din 2000.

România – Olanda, meci contând pentru optimile de finală ale turneului final al Campionatului European, este programat, marţi, 2 iulie, de la ora 19:00, pe Allianz Arena din Munchen, şi va fi transmis în direct de Pro TV.

Euro 2024, cea de-a XVII-a ediţie a Campionatului European de fotbal, are loc în Germania, în perioada 14 iunie – 14 iulie 2024, şi aduce la start 24 de echipe (campioana en-titre este Italia).

PRO TV ONLINE STREAM România – Olanda LIVE VIDEO. Adevăratul test al „generaţiei de suflet” la Euro 2024

ROMÂNIA – OLANDA LIVE VIDEO PRO TV.  România, una dintre revelaţiile acestui turneu final, şi Olanda, care mai degrabă a dezamăgit în faza grupelor, întâlnesc în cea de-a şaptea partidă din optimile de finală de la Euro 2024. Învingătoarea va juca în sferturile de finală ale competiţiei cu Austria sau Turcia.

România a ajuns în această fază a Campionatului European după ce a terminat pe locul 1 în Grupa E, în care a înregistrat următoarele rezultate: 3-0 cu Ucraina (Stanciu 29, R. Marin 53, Drăguş 57), 0-2 cu Belgia (Tielemans 2, De Bruyne 80) şi 1-1 cu Slovacia (R. Marin 37p / Duda 24).

PRO TV ONLINE STREAM România – Olanda LIVE VIDEO PRO TV

Naţionala condusă de Edi Iordănescu are un singur eşec la nivel oficial în ultimii doi ani, cel cu Belgia din faza grupelor, scor 0-2 (precedenta înfrângere a avut loc pe 14 iunie 2022, 0-3 acasă cu Muntenegru, în Nations League).

România a remizat în patru din ultimele şapte meciuri, iar şapte din ultimele nouă partide ale ei s-au terminat cu rezultate la o diferenţă de cel mult un gol.

„Tricolorii” sunt pe locul 46 în clasamentul FIFA şi au mai participat la cinci turnee finale continentale, primul în 1984 şi ultimul în 2016, reuşind să treacă o singură dată de faza grupelor, în 2000, când au fost eliminaţi în sferturile de finală de Italia (scor 0-2).

Olanda s-a calificat în optimile de finală de la Euro 2024 după ce a terminat pe locul 3 în Grupa D, în care a bifat următoarele rezultate: 2-1 cu Polonia (Gakpo 29, Weghorst 83 / Buksa 16), 0-0 cu Franţa şi 2-3 cu Austria (Gakpo 47, Depay 75 / Malen 6a, Schmid 59, Sabitzer 80).

ROMÂNIA-OLANDA ONLINE PROTV. Mesajul lui Iordănescu pentru „Generaţia de suflet”: „E un meci de acum ori niciodată, acesta e adevărul!”

Reprezentativa care îl are ca selecţioner pe Ronald Koeman a pierdut doar de două ori în ultimele zece meciuri, unul dintre ele la Campionatul European din Germania, 2-3 cu Austria, iar şapte din ultimele opt confruntări susţinute de „portocala mecanică” au avut peste 2,5 goluri.

ROMÂNIA – OLANDA LIVE VIDEO PRO TV. Olanda, care ocupă locul 7 în clasamentul FIFA, are în palmares un titlu european, cucerit în 1988 (2-0 într-o finală cu URSS), şi a lipsit o singură dată, în 2016, de la ultimele zece turnee finale ale Campionatului European.

„Luăm România foarte în serios”- selecţionerul Olandei, Ronald Koeman, înainte de meciul cu România
Olandezii au fost ultima dată în acţiune marţea trecută la Berlin, unde au fost învinşi cu 3-2 de Austria în ultimul lor meci din Grupa D, retrogradând pe locul trei în clasament, dar avansând totuşi în faza eliminatorie.

„A fost o săptămână foarte lungă. Şapte zile este o perioadă lungă între două meciuri la un turneu ca acesta”, a declarat Koeman la o conferinţă de presă, citat de Reuters.

„Am avut cu siguranţă suficient timp pentru a revedea şi analiza meciul cu Austria şi ce nu a mers bine. Nu am jucat suficient de compact, ceea ce uneori face să pară că nu eşti suficient de agresiv.”

Decizia lui Koeman cu privire la cine joacă în mijlocul terenului este aşteptată cu nerăbdare, cu schimbări aşteptate, dar el nu a dat niciun indiciu reporterilor. A spus doar că va insista pe o linie mai compactă, o mai bună agresivitate şi comunicare.

Accidentările unor mijlocaşi cheie precum Frenkie de Jong, Marten de Roon şi Teun Koopmeiners îl pun pe Koeman în situaţia de a găsi combinaţia potrivită în linia mediană.

„Este o poveste lungă şi nu-mi place să vorbesc prea mult despre cine lipseşte. Aceasta este echipa pe care o avem şi trebuie să ne îmbunătăţim, dar nu este vorba doar de mijlocul terenului, ci uneori comunicarea dintre fundaşii centrali şi mijlocaşi trebuie să fie mai bună „.

Koeman a spus că olandezii au multă motivaţie pentru confruntarea de pe Arena de Fotbal din Munchen, unde vor fi favoriţi în ciuda unui randament mediocru la Euro 2024 până în prezent.

„Suntem o naţiune mândră. Ne place să câştigăm, ne place să jucăm un fotbal frumos, dar asta nu se întâmplă întotdeauna. Acceptăm criticile… fără probleme… şi am vrea să întoarcem rezultatul mâine şi să îi facem pe oameni fericiţi de rezultatul final.

„Luăm România foarte în serios, ştim la ce ne putem aştepta şi trebuie să ne îmbunătăţim faţă de ultimul meci.”

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Amendă de 5.000 de lei. Este interzis prin lege. Șoferii vor fi filmați
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Anunțul momentului despre facturile românilor! Ce se întâmplă cu prețul energiei electrice?
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Evitați aceste medicamente, pe caniculă. Puteți să aveți probleme uriașe
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Caz rarisim! El este elevul care a luat cea mai mică notă din România, la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cum se apără femeia acuzată că ar fi mușcat un copil pe o plajă din Năvodari: „Am căzut peste copil”. Băiețelul de șase ani ar fi rămas cu sechele
Capital.ro
Cutremur în cazul Caracal. Ce a făcut Gheorghe Dincă în închisoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Jaf armat in sudul Italiei: 3 milioane de euro furati dintr-un microbuz de transport valori
MediaFlux
JOE BIDEN, anunț privind RETRAGEREA! CUTREMUR în SUA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!