ROMÂNIA – OLANDA LIVE ONLINE. La ce posturi TV pot vedea românii din străinătate meciul din optimile Euro 2024

Naţionala României joacă, marţi, de la ora 19.00, la Munchen, în compania selecţionatei Ţărilor de Jos, în optimile Campionatului European de fotbal.
Filip Stan
02 iul. 2024, 18:15
ROMÂNIA - OLANDA LIVE ONLINE. La ce posturi TV pot vedea românii din străinătate meciul din optimile Euro 2024

ROMÂNIA – OLANDA LIVE ONLINE. La ce posturi TV pot vedea românii din străinătate meciul România – Olanda. Cei peste 4 milioane de români din afara țării pot urmări meciul decisiv România – Olanda la televiziunile locale care au cumpărat drepturile de difuzare.

PRO TV ONLINE STREAM România – Olanda LIVE VIDEO PRO TV

ROMÂNIA – OLANDA LIVE ONLINE. Vezi aici lista cu posturile TV din Anglia, Franța, Italia, Spania și din celelalte țări cu comunități românești

ROMÂNIA – OLANDA LIVE ONLINE. Europa

AlbaniaTV Klan
AndorraM6TF1 FranceTVE SpainbeIN Sports France
ArmeniaArmenia TV CJSC
Austria
ServusTVORF
Azerbaijan
Public TV AzerbaijanCBC Sport
BelarusCTV
Belgium: RTBFVRT Belgium
Bosnia and HerzegovinaBHRT
Bulgaria
NOVA BulgariaBNT
CroatiaHRT Croatia
Cyprus: CyBC
CzechiaČeská Televize
DenmarkDKDR SportTV2 Denmark
Estonia: TV3 Sport EstoniaERR
FinlandYLE
FranceM6TF1 FrancebeIN Sports France
Georgia
: GPB
GermanyTelekom DeutschlandARDRTL GermanyZDF
Greece
ERT Greece
Hungary
MTVA Hungary
Iceland
RUV
IsraelCharltonKAN
Italy: RAISky Italia Srl
Kazakhstan
: Kazakhstan TV
Kosovo: ArtMotion
Latvia
: TV3 Sport Latvia
Lithuania
: TV3 Sport Lithuania
MaltaPBS
Moldova
TRM
MonacoM6TF1 FrancebeIN Sports France
MontenegroArena Sport SerbiaRTCG
NetherlandsNOS
North Macedonia
: Arena Sport SerbiaMKRTV
NorwayTV2-NNRK TV
Poland
TVP
Portugal
: RTP PortugalSICSport TV PortugalTVI
Republic of Ireland: RTÉ Ireland
Romania
Pro TV Romania
Russia: Match TVOkko
San Marino
: RAISky Italia Srl
SerbiaArena Sport SerbiaRTS Serbia
Slovakia
MARKIZA TV Slovakia
Slovenia: RTV SlovenijaSportklub Slovenia
Spain
TVE Spain
Sweden
: SVTTV4 Sweden
Switzerland: SRG SSR
Türkiye
: TRT Türkiye
UkraineMegogo Ukraine, Suspilne
United KingdomBBC TV SportITV UK
Vatican CityRAISky Italia Srl

România – Olanda, echipe probabile:

ROMÂNIA (4-1-4-1): Fl. Niță – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Sorescu – M. Marin – Man, R. Marin, Stanciu, Mihăilă – Drăguș
Rezerve: H. Moldovan, Târnovanu – Mogoș, Racovițan, Rus, Nedelcearu, Șut, Cicâldău, Olaru, I. Hagi, Fl. Coman, Pușcaș, Alibec, Bîrligea
Absent: Bancu (suspendat)
Selecționer: Edward Iordănescu (46 de ani)

Vezi mai jos orele la care începe meciul România – Olanda în diferiță țări cu comunități mari de români (Sursa FRF):

Când se joacă România – Olanda la EURO 2024. Cine transmite la tv și unde poţi vedea online meciul

Partida dintre România și Olanda va avea loc marți, 2 iulie, de la ora 19:00 și va fi transmisă în direct pe PRO TV și VOYO. De asemenea, meciul va fi live text pe sport.ro și tot aici veți vedea exclusiv video cu cele mai importante faze și toate golurile.

România – Olanda va putea fi văzută online exclusiv pe VOYO.

Program optimi EURO 2024:

5. România – Olanda, marți, 19:00

6. Austria – Turcia , marți, 22:00

7. Anglia – Slovacia, duminică, 19:00

8. Elveția – Italia, sâmbătă, 19:00

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie – 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, și live text pe Romaniatv.net.

Tricolorii la Euro-2024: George Puşcaş – Trebuie să ne gândim la următorul pas şi să ne concentrăm pe acesta

George Puşcaş, atacantul echipei naţionale a României, spune că tricolorii sunt pregătiţi pentru următorul meci, cu Ţările de Jos, de marţi, din optimile Euro-2024.

„Nu cred că faptul că au căzut cu noi va fi o uşurare pentru ei. Suntem o echipă puternică. Cred că am arătat cât suntem de puternici, ne-am demonstrat forţa. Avem o echipă compactă. Suntem o echipă puternică atât pe teren, cât şi în afara lui. Şi cred că ei trebuie să fie mai atenţi la noi, pentru că respectăm pe toată lumea, dar vom lupta împotriva oricui e nevoie. Mister cred că va pregăti foarte bine acest meci, ne va spune tot ce trebuie să facem. Avem destul timp de recuperare pentru a ne prezenta în cel mai bun mod. Primul loc pe care l-am cucerit este o mare performanţă pentru noi. Am celebrat asta ieri, în familia galbenă, dar acum trebuie să ne gândim la următorul pas şi trebuie să ne concentrăm mai mult pe acesta. Ne regăsim într-un moment istoric pentru România şi sper să putem continua performanţa aceasta şi să fim pregătiţi pentru un meci mare. Avem credinţa că ne putem bate cu ei.

Nu cred că realizăm cu adevărat acum ceea ce se întâmplă. În 2019 (n.r. – la tineret) am avut un grup la fel de frumos cum îl avem şi acum. Am plecat la fel cum am plecat şi acum, nu credea nimeni că putem ieşi din grupa aceea de foc, cum a fost şi asta. Nu ştiu dacă mă gândeam că putem ajunge în semifinale, nu ştiu dacă se gândea cineva, dar sentimentul s-a construit pe parcurs, de la meci la meci. După victoria de la primul meci, după al doilea, ne-am dat seama ce putere avem şi ce putem face. Generaţia de Suflet este o remarcă extrem de frumoasă, chiar punem suflet în tot ce facem”, a declarat George Puşcaş.

La fluierul final al meciului cu Slovacia, Puşcaş spune că a simţit o enormă mândrie şi s-a bucurat pentru fiecare fan care a putut trăi acelaşi lucru.

”Ne-am uitat ca nişte copii pe telefoane să vedem bucuria fanilor. Probabil că nu realizăm ce am făcut, bucuria fanilor nu ne face decât să mulţumim pentru tot ce ne arată. Am văzut şi videoclipuri cu armata, cu oameni care se sacrifică pentru România şi ţin să le mulţumesc personal că au fost alături de noi”, a adăugat Puşcaş.

România-Olanda ONLINE PROTV. Partida România-Olanda, din optimile de finală de la EURO 2024, e programată marți, 2 iulie, de la ora 19:00, LIVE TEXT pe Romaniatv.net.

Olanda pare marea favorită a confruntării dacă luăm în calcul cotele de piață ale jucătorilor, statistica, performanțele de la turneele finale sau chiar cotele oferite de bookmakeri, însă România nu este văzută victimă sigură nici de către adversari, nici de către presa internațională.

România primește încurajări și de la spaniolul care a jucat 4 ani în Olanda: „1-1 sau victorie România”

România poate produce surpriza, spune mijlocașul spaniol José Pascual Alba Seva (24 de ani), care joacă de patru ani în Olanda.  Pascu Alba, așa cum e cunoscut în Spania, a crescut la Valencia, iar în 2020 s-a transferat în Eredivisie, la ADO Den Haag. Acolo a fost coleg pentru jumătate de an cu Andrei Rațiu, care era împrumutat de Villarreal.

Înaintea meciului din optimile EURO 2024, Pascu Alba a acordat un interviu pentru Mundo Deportivo în care a prefațat partida și a vorbit în termeni laudativi despre Andrei Rațiu. Spaniolul care a jucat în ultimii doi ani la Almere City spune că fundașul dreapta al României este „un animal” din punct de vedere fizic, iar prestațiile sale de la turneul final sunt la superlativ.

Spaniolul a oferit și un pronostic îndrăzneț. Pascu Alba se așteaptă fie la egalitate după 120 de minute, fie la o victorie a României.

„Olanda? Am fost surprins de locul pe care l-a ocupat în clasament. Da, e adevărat că au avut o grupă complicată, dar m-am gândit că se vor califica fără mari probleme. Știm deja calitatea pe care o au jucătorii de acolo și proiectul care există în Olanda. Să vedem acum ce se va întâmpla în optimi.

Pe Andrei Rațiu îl vedem acum la EURO. Când am jucat împreună în Olanda nu a avut șansa de a juca pe poziția lui, iar asta nu prea l-a ajutat, dar pot să vă spun că este unul dintre cei mai buni fundași dreapta pe care i-am văzut. La antrenamente și la meciuri se vedea potențialul pe care îl avea, iar acum arată asta.

Rațiu a evoluat din toate punctele de vedere. Din punct de vedere defensiv este suficient să vă uitați la meciul lui Rayo contra lui Real Madrid, când l-a înfruntat pe Vinicius. Cred că asta spune tot. Din punct de vedere ofensiv mereu a avut capacitatea de a urca în atac. Din punctul meu de vedere, este un fundaș dreapta complet. Din punct de vedere fizic este un animal, iar din punct de vedere tehnic și defensiv s-a îmbunătățit foarte mult. Așa cum v-am spus, unul dintre cei mai buni pe care i-am văzut.

La EURO, Rațiu este la superlativ, însă știu că poate să ofere și mai mult. Nu îi va fi simplu pentru că acolo sunt echipe puternice împotriva cărora joacă, însă și nivelul lui este unul foarte ridicat.

La ce să fie atentă România? Olandei îi place să aibă mingea. E adevărat că l-au pierdut pe Frenkie de Jong, dar tot au jucători de clasă mondială, cum ar fi Xavi Simons, Memphis Depay sau Van Dijk. E un lot puternic, însă România poate să profite pe contraatacuri. Cred că România are o șansă de a lupta de la egal la egal contra Olandei.

Un pronostic? Aș zice 1-1 sau chiar victorie România. Însă rămân cu 1-1 și după penalty-uri. La loviturile de departajare nu știu ce să vă zic…

Cine câștigă EURO? Mă gândesc la origini și cred că Spania va fi campioană, fără îndoială. Va fi complicat, dar trebuie să credem. Dacă nu câștigă Spania, atunci prietenul meu Andrei să câștige. Să ne surprindă România. Prefer o echipă surpriză decât alta”, a spus Pascu Alba, pentru Mundo Deportivo.

Pronosticul The Standard pentru România – Olanda: „România învinge la loviturile de departajare”

Jurnaliștii englezi de la The Standard se așteaptă ca marea surpriză a optimilor de finală de la EURO 2024 să fie calificarea României în dauna Olandei. Ei pronostichează că tricolorii vor obține biletele pentru sferturi după loviturile de departajare.

ROMÂNIA TV susține Naționala României la EURO 2024. Victor Ciutacu și Niels Schnecker, emisiune fabuloasă de pe stadion: „Vine momentul răzbunării!”

„Am putea avea o noapte lungă la Munchen. Dintre toate meciurile din optimi, acesta este cel în care apariția unei surprize este cea mai probabilă. Predicția noastră este că România va câștiga la loviturile de departajare”, scrie The Standard.

Despre România, englezii scriu că „deja a depășit așteptările prin calificarea în optimi, însă acum ar trebui să aibă încrederea necesară pentru a merge și mai departe”.

România-Olanda ONLINE PROTV. Supercomputerul Opta susține că „Tricolorii” au 32,21% șanse de calificare

„Tricolorii”, clasaţi pe primul loc în Grupa E, vor înfrunta naţionala Oranje, ocupanta poziţiei a treia în Grupa D, pe 2 iulie la Munchen.

Câștigătoarea urmează să joace apoi în sferturile de finală cu învingătoarea partidei dintre Austria (locul 1 în Grupa D) şi Turcia (locul 2 în Grupa F).

Supercomputerul Opta îi acordă Olandei 67,79% şanse la victorie în faţa României, în timp ce elevilor lui Edi Iordănescu le acordă 32,21% şanse să meargă mai departe la EURO 2024.

Totodată, Austria este considerată favorită, cu 57,65%, în partida cu Turcia (42,35%).

În privinţa câştigătoarei EURO 2024, Opta acordă cele mai mari şanse Angliei (19,98%), urmată de Spania (17,17%), cele două având şi cele mai mari şanse să atingă finala competiţiei din Germania, conform inteligenţei artificiale.

Iată predicţiile Opta pentru optimile de finală de la EURO 2024:

Spania – Georgia 82,12% – 17,87%
Anglia – Slovacia 81,63% – 18,37%
Portugalia – Slovenia 74,51% – 25,49%
Germania – Danemarca 69,48% – 30,52%
Franţa – Belgia 67,91% – 32,09%
Olanda – România 67,79% – 32,21%
Austria – Turcia 57,65% – 42,35%
Italia – Elveţia 56,96% – 43,04%

România, printre cele mai entuziasmante naţionale de la Euro 2024. Cine conduce topul realizat de The Athletic

România, printre cele mai entuziasmante naţionale de la Euro 2024. The Athletic a realizat un clasament al celor mai captivante echipe naționale de la Euro 2024, luând în considerare vibrația generală, impactul emoțional și performanțele pe teren. Spania a ocupat primul loc, urmată de Austria și Elveția, demonstrând o combinație solidă de joc spectaculos și rezultate notabile.

România a reușit să se claseze pe o onorabilă poziție a noua în acest clasament inedit. Performanțele echipei au fost apreciate pentru atmosfera distractivă și momentele de înaltă intensitate oferite în meciurile din grupă: „Vibrație pură, opinii subiective și felul în care ne-au făcut să ne simțim. Plus un punctaj al entuziasmului și al evoluțiilor interesante”.

De la execuția lui Nicolae Stanciu în meciul cu Ucraina până la confruntarea cu Slovacia, unde egalul a asigurat calificarea ambelor echipe în optimi, tricolorii au oferit spectacol și competiție acerbă: „Distracție foarte bună, de la execuția lui Nicolae Stanciu în primul joc împotriva Ucrainei până la concurența cu Slovacia în ultimul lor joc, în ciuda faptului că egalitatea a fost un rezultat convenabil pentru ambele formații, care a fost suficient de bun pentru să se califice amândouă. Desigur, jocul s-a încheiat la egalitate, dar oricine l-a urmărit vă va spune că nu a fost „Rușinea de la Frankfurt”, iar indignarea antrenorului lor la orice sugestie de blat a oferit un divertisment suplimentar”.

Citeşte şi: Cum a impresionat Gică Hagi o româncă alături de care a zburat pe ruta Frankfurt – Bucureşti. „Doar asta a făcut!”

Echipa națională a României a depășit așteptările în acest turneu, contrar temerilor inițiale legate de pregătirea insuficientă a jucătorilor în sezonul de cluburi anterior: „Principala teamă înainte de turneu a fost că jucătorii lor importanți d-abia au jucat pentru echipele lor de club în sezonul trecut: dar, în loc să apară nepregătiți, de fapt au fost bine odihniți”.

România-Olanda ONLINE PROTV. Cu un meci crucial împotriva Olandei în optimile de finală, programat pentru marți, 2 iulie, la Munchen, România se pregătește pentru o confruntare decisivă. Susținută de o națiune întreagă și cu o dorință puternică de a face istorie, echipa națională trăiește o perioadă de entuziasm și speranță în continuare. Prin evoluțiile lor remarcabile și spiritul lor competitiv, România continuă să impresioneze în cadrul acestui turneu final, demonstrând că este o forță de luat în calcul în fotbalul european.

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Subiecte geografie la Bacalaureat 2024. Cum se rezolvau și care este baremul de corectare. Proba la alegere a profilului la BAC 2024. Update
Capital.ro
Vladimir Putin vrea să facă PACE: Rusia este pregătită
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Reduceri la călătoriile cu trenul către alte țări! Oferta momentului de la CFR Călători
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Antonia a încins, din nou, internetul. Vedeta le-a sucit mințile fanilor
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Caz rarisim! El este elevul care a luat cea mai mică notă din România, la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
UPDATE A fost afișat baremul pentru pentru examenul scris la Fizică, Chimie, Biologie și Informatică pentru profilul real BAC 2024
Capital.ro
S-a dat lege obligatorie pentru casele și blocurile vechi. Iohannis a semnat joi, 4 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Călătoria cu avionul se scumpește din cauza taxei de mediu
MediaFlux
PENSIILE se RECALCULEAZĂ ANUAL! ANUNȚ pentru toți SENIORII
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!