Andreea Ibacka și Cabral trec prin clipe grele. Apel disperat pe internet: „Au dispărut din curtea apartamentului. Unul din ei este sub tratament”

Andreea Ibacka și Cabral trec prin momente grele. Se află în Mamaia Nord cu copiii și cu cei trei câini pe care îi au.
Alina Costache
02 iul. 2024, 16:33
Andreea Ibacka și Cabral trec prin clipe grele. Apel disperat pe internet:

Update. Din fericire, cei doi câini pierduți de Andreea Ibacka și Cabral au fost găsiți.

Aflați în vacanță, cei doi au trecut printr-un moment foarte neplăcut. Doi dintre cățeii loc, din rasa Cane Corso, au dispărut pe timpul nopții din curtea apartamentului unde erau cazați. Maki și Mara au săpat pe sub gard și au reușit să iasă din curte.

Apoi, Andreea Ibacka le-a cerut ajutorul persoanelor din mediul online care o urmăresc pentru a-și găsi patrupezii. A pus mai multe fotografii cu ei sperând că cineva i-a văzut și o poate ajuta să-i găsească. Andreea a precizat că unul dintre câini este sub tratament pentru epilepsie și trebuie administrat cât mai rapid.

Citește și Ce pedeapsă au primit Brigitte și Florin Pastramă după condamnarea în dosarul măștilor. Judecătorii au decis cât au de plătit

„AJUTOR! Așa cum știți că facem de mulți ani încoace, am plecat în concediu alături de copii și căței. Suntem la mare la MAMAIA NORD – NĂVODARI, iar în cursul acestei nopți 2 dintre cățeii noștri au dispărut din curtea apartamentului în care suntem cazați. Au îndoit gardul și au săpat pe sub el. Sunt doi cane corso de culoare neagră, mascul și femelă, bătrâni (8 ani), sterilizați. Nu sunt agresivi și răspund la numele MAKI și MAYRA. Unul dintre ei este sub tratament pentru epilepsie (ce trebuie administrat cât mai rapid). De la ora 7:45 îi căutăm cu mai multe mașini, însă salvarea lor pare imposibilă fără ajutorul vostru. Din toată inima noastră vă rugăm să ne ajutați să îi aducem înapoi acasă”, a scris Andreea Ibacka, în mediul online.

Andreea Ibacka și Cabral își vând apartamentul din Mamaia Nord

Andreea Ibacka și Cabral au decis să-și scoată la vânzare apartamentul de la malul mării. Actrița a postat un mesaj pe contul de socializare, alături de care a atașat mai multe fotografii din interiorul locuinței.

„SE VINDE! În ultimii ani am avut cea mai frumoasă casă de la malul mării. Cu o magie aparte a locului, pe noi ne-a convins s-o cumpărăm în primele 5 minute de când am văzut-o. Un apartament în MAMAIA NORD, situat fix lângă plajă, amenajat într-un stil care te conduce direct în vacanță. O investiție bună sau un cămin atât de primitor, încât noi am venit şi iarna şi vara şi ne-am simțit la fel de bine. Foarte aproape de bloc sunt multe spații comerciale, restaurante, distracții pentru copii deschise tot timpul anului.

Și fiindcă familia noastră s-a mărit între timp, iar planurile s-au mai actualizat, ne pregătim să ne luăm rămas bun de la acest cuibușor. Să îl predăm complet mobilat şi utilat unei alte familii care să se bucure de briza mării şi de muzica valurilor. Poate chiar din acest sezon, totul este pregătit. Recapitulând, avem living și bucătărie deschisă, 1 dormitor, 1 baie, hol, 1 terasă cu vedere la mare, suprafață totală 60 mp utili. Capacitate de cazare: 4 persoane. Imobil din 2019, etajul 3 din 5, în bloc cu lift”, a transmis Andreea Ibacka, pe pagina sa de Facebook.

Citește și Mesajul cutremurător primit de soțul lui Emily Burghelea imediat după accident: „Am înghețat, m-am făcut bucăți”

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Zodiile care își vor schimba complet viața până la finalul anului. Bani din moșteniri, bogății cum n-au mai văzut și fericire mare pentru 5 nativi
Capital.ro
Se schimbă banii în Europa. Anunțul BNR pentru cei care preferă bani cash
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Un student i-a câștigat de clienți pe toți liderii lumii. Povestea fabuloasă a unei invenții
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. S-a dat ordin în România. Sunt obligați să plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Campania Kamalei Harris Îl Ia în Considerare pe Josh Shapiro ca Potenţial Vicepreşedinte
MediaFlux
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!