Alex Velea, dezvăluiri extrem de sincere. Viața grea pe care a dus-o artistul: „Sărăcia e cea mai mare temere a mea”

Alex Velea, invitat în podcastul Ilincăi Vandici, a vorbit despre copilărie și neajunsurile cu care s-a confruntat și a dezvăluit dacă îi mai este frică de sărăcie.
Filip Stan
02 iul. 2024, 21:36
Alex Velea, dezvăluiri extrem de sincere. Viața grea pe care a dus-o artistul:

Înainte să devină cunoscut și să se bucure de succes pe plan muzical, Alex Velea a avut o copilărie modestă, provenind dintr-o familie care a locuit la periferia Craiovei, fără prea mari posibilități.

Atunci când a cunoscut celebritatea, Alex Velea nu a știut, în primă fază, ce să facă cu banii și a mărturisit că nu știe exact pe ce i-a cheltuit până la 30 de ani.

Ilinca Vandici i-a pus o întrebare delicată, dar într-un mod cât se poate de direct: „Alex Velea, ți-e frică de sărăcie?”.

Citește și Afacerea de milioane din care Delia și soțul său își permit o viață de lux! Au investit o avere pentru acest succes

„În momentul în care ai venit în București ai zis că erai fiert să mergi la un magazin de panificație să mănânci de acolo, după care ai vândut și haine. Parcă ai avut mereu o mișcare permanentă. Întrebarea este: Ți-e frică de sărăcie?”, a întrebat Ilinca Vandici.

Alex Velea: „Sărăcia e cea mai mare temere a mea”

„Da, frica de sărăcie mi se pare cea mai mare temere a mea. Da. Am mai fost acolo și nu vreau să mă mai duc. Nu am fost la modul exagerat. Au fost oameni mai chinuiți și mai amărâți decât mine. Aș minți și aș fi ipocrit dacă aș spune treaba asta. Am trăit ca orice familie normală. Cum erau ai mei veniți din comunism, părinți bugetari, eram toți copiii îmbrăcați la fel, mâncam toți cartofi prăjiți cu ouă. Era același stil de viață pentru toți, eram foarte fericiți toți. Nu aveam sisteme de referință. „Ia uite, ăla mănâncă fazan. Noi de ce mâncăm cârnați?!””, transmite Alex Velea.

Pentru Alex Velea, momentul maturizării a venit după ce a împlinit 30 de ani, când a început să se gândească serios la ce le va oferi soției și copiilor.

„Odată cu trecerea timpului, având acum copil, mă interesează să am bani să investesc în educația lor. Îmi doresc din inimă asta. Cu asta cred că trăiesc toți părinții: Vor să le dea fiilor și fiicelor lor tot ce pot mai mult, mai mult decât au avut ei. Câteodată e bine, alteori e rău. Tu, ca părinte, tinzi să oferi copilului tău tot ce n-ai avut tu. Din punctul de vedere al educației, eu am crescut la periferia Craiovei. Multe valori le-am dobândit în școală, pe lângă ce eram educat acasă. Chiar dacă eram la o școală de cartier, profesorii și-au dat silința, ne-au înțeles cu totul și au fost foarte aproape de noi, și emoțional, și în perioada pubertății.

Copiilor mei doresc să le ofer și mai mult de atât. Legat despre întrebarea cu sărăcia, eu nu am fost niciodată avid după bani. Pe lângă mine au trecut mulți bani, cel puțin dacă ne raportăm la nivelul la care eram în Craiova. Nu am știut ce să fac cu ei. Nu aș putea să spun că i-am cheltuit exact. Nu știu pe ce i-am cheltuit, dar până la 30 de ani am agonisit mare lucru. Am făcut un pas pentru că știam că trebuie să ai o casă, să nu stai cu chirie toată viața. Făceam 30 de ani și mă gândeam cu Antonia ce ne dorim: familie, casă etc. Bun, ce ofer eu?”, spune Alex Velea.

Citește și Câți bani a scos Anda Adam din buzunare pentru nunta cu Iosif Mohaci. Evenimentul fastuos a făcut furori

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Orașul turistic pe care românii trebuie să-l evite. Deși în 2023 s-a aflat pe locul 8 în topul destinațiilor de vacanță, astăzi a ajuns o dezamăgire: ”Este un fel de Ferentari”
Capital.ro
Obligatoriu în România. Avem termen 30 august. Ordinul venit de la vârful UE
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
S-a aflat ce salariu primește Prințul William al Marii Britanii. Câți bani câștigă lunar fiul Regelui Charles
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dan Negru, revoltat de modul în care România gestionează resursele de cereale: „Una din patru pâini e făcută din aluat congelat”
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Închidere temporară și restricționare a traficului pe A2 București – Constanța pentru lucrări la lotul 1 al Autostrăzii de Centură a Municipiului București
MediaFlux
Se dau BANI de la stat! SUMELE variază între 2.000 și 5.000 de lei de PERSOANĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!