Decizia de ultimă oră luată de Andrei Ionescu, înmormântarea Ileanei Stana Ionescu nu va avea loc! Ce se va întâmpla până la urmă cu trupul actriței: „Nu vă mirați”

După câteva zile de la trecerea în neființă a celei care a fost Ileana Stana Ionescu, Andrei Ionescu a dezvăluit publicului decizia pe care a luat-o în legătură cu înmormântarea soției sale. Marea actriță s-a stins la vârsta de 87 de ani, lăsând în urmă amintiri semnificative pentru cei care au cunoscut-o și pentru fanii ei devotați, care au admirat fiecare apariție pe scenă.
Filip Stan
03 iul. 2024, 18:39
Decizia de ultimă oră luată de Andrei Ionescu, înmormântarea Ileanei Stana Ionescu nu va avea loc! Ce se va întâmpla până la urmă cu trupul actriței: „Nu vă mirați”
Decizia de ultimă oră luată de Andrei Ionescu, înmormântarea Ileanei Stana Ionescu nu va avea loc! Ce se va întâmpla până la urmă cu trupul actriței: „Nu vă mirați”

Într-o declarație care a surprins pe toată lumea, Andrei Ionescu a modificat planurile inițiale. În loc să aștepte revenirea fiului său din America pentru a o conduce pe Ileana Stana Ionescu pe ultimul drum, Andrei Ionescu a anunțat că soția sa nu va fi înmormântată. În schimb, trupul neînsuflețit al actriței va fi incinerat luni, iar cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu pot face acest lucru la crematoriu, în loc de cimitir.

Decizia a fost explicată prin dorința exprimată de Ileana Stana Ionescu însăși, iar Andrei Ionescu a subliniat că împărtășește aceeași preferință pentru incinerare după moarte.

Citește și: Când și unde va fi înmormântată marea actriță Ileana Stana Ionescu. Locul în care fanii îi pot duce un ultim omagiu

„Luni, Ileana mea va fi incinerată. Așa a vrut Ileana, pentru că mămica ei este tot incinerată și și-a dorit să fie lângă ea. Avem o casetă în cimitirul crematoriului vechi. Iar eu voi fi lângă ele, și eu doresc să fiu incinerat, sunt mii de urne acolo! Mulți mă întreabă de ce nu am înmormântat-o pe Aleea Artiștilor, la Cimitirul Bellu, însă acolo nu mai sunt locuri. Cine vrea să îi aducă o floare, o poate face și la crematoriu, unde va avea urna. De ce va fi incinerată, atât de târziu, după 8 zile? Pentru că l-am așteptat pe fiul nostru să se întoarcă din America, sâmbătă vine, de-abia a găsit bilet de avion!”, a declarat Andrei Ionescu, conform Click.ro.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Ileanei Stana Ionescu a fost depus la Capela Cimitirului Bellu Catolic, acolo unde sunt așteptate persoanele care vor să-și ia rămas-bun de la ea. Soțul regretatei actrițe a fost nedezlipit de la căpătâiul partenerei sale de viață, însă a dezvăluit, dezamăgit, ce s-a întâmplat la priveghi.

„Nu vă mirați că a venit lume foarte puțină, la Ileana mea. Cei din generația noastră fie au dispărut, fie sunt în vârstă, și e prea cald afară, ca să vină până la cimitir, iar pe ceilalți nu îi mai interesează nimic, decât propriile lor ocupații, în rest, se uită pe internet, deci nu e de mirare deloc. Au fost, da, câțiva prieteni, din generația noastră, dar lume particulară, subțire de tot, nu au venit cu sutele, ca la alți mari actori, însă, pe atunci, nu era televiziune, nu era internet, veneai să pui o floare!”, a mai povestit soțul Ileanei Stana Ionescu.

Citește și: Ultimele clipe din viaţă ale Ilenei Stana Ionescu. Soţul ei a făcut dezvăluiri sfâşietoare: „Nu şi-a luat adio de la mine”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Anunțul cel mare despre PACE. A vorbit cu Vladimir Putin: O pace echitabilă
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Șoferii, obligați să ia în calcul acest aspect. Ce trebuie să citească înainte de-a conduce
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Laurențiu Reghecampf o pune la zid pe Prodanca: 'Cum să-ți plătesc curentul când tu stai cu Ronald' 😲
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
Obligatoriu peste tot în România. Decizia intră în vigoare de astăzi, 3 Iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Deciziile de recalculare a pensiilor, transmise prin Poșta Română în august 2024
MediaFlux
S-a aflat CINE ÎL ÎNLOCUIEȘTE pe BIDEN!
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?