Reghecampf pregătește nunta ca-n poveşti cu Corina Caciuc şi o sfidează pe Anamaria Prodan: „Tot ce face este să premediteze, urmărește ceva”

Laurențiu Reghecampf a pornit un nou atac la adresa Anamariei Prodan, dar și a iubitului acestuia Ronald Gavril, în podcastul lui Nasrin Ameri.
Alina Costache
04 iul. 2024, 00:51
Reghecampf pregătește nunta ca-n poveşti cu Corina Caciuc şi o sfidează pe Anamaria Prodan:
Anamaria Prodan și Corina Caciuc, la cuțite în fața judecătorului! Ce s-a întâmplat astăzi la Judecătoria Buftea: „Ăla nu ne iartă!”

Reghecampf a dat bomba în podcastul Ameritat, unde a fost întrebat de Nasrin care este următorul pas în relația cu Corina Caciuc. Selecționerul a dat răspunsul.

Având un istoric controversat, Reghe și Corina au pornit cu stângul în relația lor din cauza nemulțumirilor produse Anamariei Prodan, care nu s-a ferit să răspundă alegerii selecționerului de a o părăsi. Cu toate acestea, procesul de divorț dintre cei doi îl țin în loc pe Reghe din a trece pragul cu Corina.

„Încotro vreți să îndreptați relația, care e următorul pas?”, a întrebat Nasrin, la care Reghe a zis:

„Nu ne gândim la un următor pas. Urmează căsătorie, dar trebuie să termin cu divorțul. Nu este neapărat un target. Targetul l-am depășit. Eu cred că orice femeie care nu a îmbrăcat rochia de mireasă își dorește acest lucru, chiar dacă spune că nu vrea. Orice femeie în sufletul ei își dorește acest lucru. Ne simțim bine. Chiar i-am spus Corinei că îi voi face o surpriză la un moment dat, dar când va veni momentul. Nu vreau să ofer mai multe detalii despre acest subiect”.

Cum au depășit Red Flag-urile
Ulterior, Nasrin l-a întrebat pe Reghe cum au reușit el și Corina să treacă peste red flag-urile din relația lor care, de multe ori, duc la despărțire.

„A trebuit să treceți în relația voastră printr-un red flag? Am auzit multe vedete care spun să fugă la primul red flag. În cazul vostru, pentru că aveți o relație controversată, mi s-a părut că pe voi toate aceste lucruri v-au unit. Cum ați putut să gestionați red flag-urile?”, spune Nasrin.

„Discutăm foarte mult. Comunicare. Discutăm mult chiar pe tema asta. Eu de multe ori o întreb pe Corina cum de a stat cu mine. Orice femeie o lua la fugă. Să te facă cineva zi de zi zob peste tot și să te facă în toate felurile, la un moment dat te plictisești de chestiile astea. Dar tocmai lucrurile astea ne-au apropiat foarte tare.

Stăm mult timp împreună și discutăm orice lucru care apare sau care există între noi. Nu exclud nici faptul că cei doi băieți ne-au apropiat foarte mult pentru că ne petrecem mult timp împreună cu ei. Nu am avut chestia asta de relație toxică. Fugim de treaba asta. Dacă există momente în care unul dintre noi e mai afurisit – discutăm imediat”, răspunde Reghecampf.

„Întotdeauna există gelozie. Mereu trebuie să existe un pic, nu nebunie. Dacă nu îmi pasă de persoana de lângă mine… depinde cum o vezi. Nu am cum să fiu indiferent. Depinde cum vezi tu sau Corina acest aspect, dacă e gelozie sau dacă îmi pasă. În ambele părți există gelozie. Discuții există mereu, dacă nu ar fi atunci e monotonie”, a mai spus Reghe.

Reghecampf face noi acuzații despre Anamaria Prodan. Scandal pe sute de mii de euro: Tot ce face este să premediteze, urmărește ceva

În urmă cu câteva zile a apărut un nou scandal cu Reghecampf și Anamaria Prodan. Subiectul scandalului? O barcă. Reghe a făcut plângere penală pentru dispariția bunurilor sale, timp în care a găsit unul dintre obiecte – un jetski – la mecanicul său.

Reghe spune în podcastul lui Nasrin – Ameritat cu Nasrin – că Anamaria Prodan ar gândi fiecare pas, prelungind procesul divorțului în vreun fel sau altul. Mai departe, antrenorul de fotbal a făcut plângere penală la Poliția Ilfov pentru dispariția mai multor obiecte, nespecificând că este vorba despre fosta soție. Acesta vrea să se asigure că nu se întâmplă niciun accident deoarece barca în cauză este luată pe numele său – astfel el poartă responsabilitatea unui eventual accident.

„Este foarte simplu. Dacă stai și te gândești normal și realizezi… ea realizează foarte multe lucruri, e un om foarte inteligent. Tot ce face este să premediteze, să facă ceva, urmărește următorul pas.

Eu i-am spus în următorul fel. O barcă este ca o mașină. Este înmatriculată pe numele meu. Mâine, dacă cineva merge pe lac undeva, cumva și dă peste o altă barcă sau un copil care înoată responsabil sunt eu.

Eu am făcut o sesizare la Poliția Ilfov pentru că nu-mi găsesc barca. Am lăsat-o împreună cu jetski-ul la Snagov, unde aveam un garaj. Stăteau în garaj pe lift, nu pe apă. Anamaria a schimbat pontonul și a renunțat la liftul respectiv și le-a dus în altă parte. Eu în plângere nu am specificat că Anamaria Prodan a furat sau a pierdut, am zis că nu-mi găsesc bunurile.

Laurențiu Reghecampf face lumină în cazul cu Bebeto: „Relația încă nu este 100% în regulă”. Ce acuzații dure i-a adus Anamaria Prodan, mama copilului

De ce? Ca să mă asigur că, dacă cineva va avea vreo problemă cu bunurile mele, fapta să fie înregistrată. M-am dus la un mecanic pe care îl vizitez de 8 ani ca să-l întreb ceva despre barcă. Când am intrat acolo am găsit jetski-ul. El o dădea că nu știe.

Anamaria Prodan a auzit despre asta și venit făcând un LIVE de pe telefon. Pe mine nu mă interesează, dar trebuie să mă asigur că aceste lucruri rămân acasă până la partaj, iar până atunci ele rămân pe numele meu și port responsabilitatea”, spune Reghe, în podcastul Ameritat cu Nasrin.

„Vreau doar să se termine”
Antrenorul mai menționează și că își dorește cel mai tare ca procesul să ia sfârșit, făcându-se aproape 2 ani de când se luptă pentru bunuri și Bebeto. Astfel, Reghe consideră că, dacă nu s-ar mai certa legal, ei ar putea să se ocupe de fiul lor, „fără să fie controlați”.

„Ea ia lucrurile foarte lejer. E bun comun, dar e pe numele meu, iar când se va veni la masa de partaj, atunci fiecare aduce bunurile dobândite în căsnicie. Nu am nicio problemă, i-am zis că dacă vrea barca o dau, s-o țină în fața casei.

Lucrurile pe care le spune de foarte multe ori… i-am zis că poate folosi toate casele noastre, dar să le și întrețină pentru că eu nu am cum să-i plătesc apă, curent și utilități că vine cu Rolland, cu Miki sau cu cine vine, n-am nicio problemă, dar trebuie să și le plătească, așa cum e și cu barca, și cu mașinile.

Noi ne-am luat fiecare câte două mașini, dar eu nu am pus-o pe Anamaria Prodan să-mi plătească gazul sau curentul de la casă. I-am zis că dacă nu vrea să le mai țină, le duc la garaj.

Citește și: Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan se atacă cu toate armele, iar procesul se anunţă matusalemic: „Deocamdată facem divorțul, partajul e un alt proces, care se va întâmpla în viitor”
Pentru mine nu e o mândrie, vreau să ies din lucrul ăsta (procesul de divorț) pentru că am multe proiecte, iar oamenii nu vor să se asocieze cu astfel de subiecte.

Eu mi-aș dori ca mâine să se termine divorțul și fiecare să meargă la casa lui. De ce? Pentru că atunci vom avea posibilitatea ca ambii să ne ocupăm de Bebeto”, spune Reghe.

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Adrian Câciu: Deficitul bugetar este mai mare dar mai sustenabil față de anul trecut
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!