Boala cu care a fost diagnosticată Lidia Buble în urmă cu 2 ani: „Mi-au sărit lacrimile din ochi când mi-a zis doctorul”

Boala cu care a fost diagnosticată Lidia Buble în urmă cu 2 ani. Artista a observat anumite pete roșiatice ciudate pe pielea sa, care îi provocau mâncărime. La început nu le-a dat importanță, însă a constatat că începeau să se înmulțească și a decis să ceară părerea unui specialist.
Alina Costache
04 iul. 2024, 09:45
Boala cu care a fost diagnosticată Lidia Buble în urmă cu 2 ani:
Boala cu care a fost diagnosticată Lidia Buble

Boala cu care a fost diagnosticată Lidia Buble. Cântăreața le-a povestit urmăritorilor cu ce problemă de sănătate s-a confruntat de curând și cum a ajuns să se vindece, fără ajutorul medicilor.

Citește și: Lidia Buble nu ține cont de vârstă! Artista așteaptă nunta cu Horațiu Nicolau, mai mare cu 32 de ani decât ea: „Nu există bogăție mai mare pe acest pământ”

Boala cu care a fost diagnosticată Lidia Buble

În urma unui control medical, Lidia Buble a fost diagnosticată cu psoriazis, boală care s-a declanșat pe fond de stres. La îndemnul tatălui său, a decis să împărtășească și cu fanii momentele prin care a trecut.

Timp de doi ani, vedeta a negat cu vehemență diagnosticul pus de medici. A umblat la cele mei renumite clinici și la cei mai consacrați dermatologi din Viena, însă rezultatul a fost același: psoriazis. Artista a urmat tratamentul medicamentos prescris de medici (pastile și creme), însă boala nu se oprea din evoluție.

Urmează să vă mărturisesc ceva ce s-a întâmplat în viața mea, fac acest lucru doar la sfatul tatălui meu, pentru că eu nu aș fi vrut să povestesc despre lucrurile ăstea niciodată.(…) Știu că pe unii dintre voi o să vă ajute și vreau să vă readuc aminte, deși sunt convinsă să știți cât de important este să ne rugăm, să avem credință.(…)

În urmă cu aproximativ 2 ani de zile, pe pielea mea au început să apară niște pete foarte ciudate, arătau ca niște eczeme, roșii, de cele mai multe ori mă mâncau, se extindeau din ce în ce mai mult.

În primă fază n-am prea băgat de seamă, m-am gândit că e o alergie, am ignorat total situația, după care am văzut că a început să se înrăutățească. Au început să-mi apară pe față, pe tot corpul, am spus că e cazul să merg la un dermatolog, pentru că nu mi se părea că este normal ce se întâmplă cu pielea mea.

Am mers la primul dermatolog, mi-a prescris 2-3 creme să mă dau o perioadă cu ele, mi-a dat și niște pastiluțe pentru alergii, m-am tot dat cu ele, nu se întâmpla nimic. (…) Mi-au tăiat o bucată mică din piele, cam 4 milimetri și au trimis-o la un laborator în Viena. Au trecut 2 luni, nimeni, nimic.(…)

Îmi scrie doctorul: „Te rog frumos să te prezinți la cabinet”, mi-a zis: ”N-am deloc vești bune pentru tine”, în acel moment mi s-au tăiat picioarele de la jumătate, nici nu voiam să aud ce are să-mi zică. Mi-a zis: „N-am vești bune, rezultatul arată că ai pzoriazis”. Aveam nodul în gât și mi-au sărit lacrimile din ochi, iar mă emoționez pentru că îmi aduc aminte că n-am primit deloc bine vestea asta.”, a declarat Lidia Buble, pe pagina personală de Instagram.

După ce a primit rezultatul investigațiilor și a stat de vorbă cu medicul, prima presupunere a specialistului privind declanșarea bolii în cazul vedetei a fost legată de o posibilă cauză ereditară, însă artista a exclus această variantă. Astfel, a doua variantă a fost pusă pe baza stresului și supărărilor, ceea ce a fost confirmat și de Lidia Buble.

M-a întrebat dacă moștenesc pe cineva din familie, i-am zis ”Din câte știu, la mine în familie sunt toți sănătoși tun”. „Ai trecut printr-o perioadă mai grea în ultima vreme?” și zic ”Da”, „Atunci înseamnă că ți-a ieșit pe fond de stres, din cauza supărărilor, ți s-a declanșat psoriazis”, a mai povestit artista.

În urmă cu câteva luni, vedeta s-a decis să le spună și părinților ei diagnosticul pus de medici, iar tatăl ei a luat-o și s-au rugat împreună ca să se vindece. Lidia Buble spune că a avut credință, iar de luni încoace petele au început să dispară, iar astăzi nu mai re nicio urmă de psoriazis.  Artista este convisă că s-a întâmplat o minune și asta pentru că a avut credință în Dumnezeu.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Când nu este bine să mănânci roșii. Oamenii care au aceste boli trebuie să le evite
Capital.ro
Românii au interzis! NU ai voie să faci acest gest. Este ilegal oriunde în România
Playtech.ro
De ce te înțeapă țânțarii mai mult în zona gleznelor. Motivul surprinzător pentru care preferă această parte a corpului
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Facultatea luată cu asalt de români. Nu s-a mai văzut așa concurență
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
„Mai mult de 13-14 ani nu faci dacă te-a pus cineva”. Dialog halucinant între principalul suspect al crimei din Brăila și mama acestuia. Ce l-a sfătuit femeia
Capital.ro
Florin Salam e distrus de această veste: A intrat în comă. Medicii nu-i mai dau șanse
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Guvernul trebuie să prezinte un plan de reducere a deficitului bugetar până la 15 octombrie, anunță Nicolae Ciucă
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!