Noi detalii despre starea de sănătate a lui Nelu Vlad. La începutul anului, artistul fusese diagnosticat cu hematom pe creier

În ultimele zile ale lunii ianuarie 2024, Nelu Vlad a ajuns în stare gravă la spital, după ce i s-a făcut rău exact înainte de a susține un spectacol la Cluj. Cântărețul și-a pierdut vederea și echilibrul, iar odată ajuns la spital, a fost diagnosticat cu hematom inoperabil.
Irina Dumitrescu
04 iul. 2024, 09:45
Noi detalii despre starea de sănătate a lui Nelu Vlad. La începutul anului, artistul fusese diagnosticat cu hematom pe creier

La doar două luni de la operație, însă, Nelu Vlad revenea pe scenă. Acum, liderul formației Azur se simte mai bine ca oricând, dar trebuie să respecte câteva reguli strice pe care i le-au impus medicii și care au rolul de a împiedica recidiva.

Activitatea este intensă și, din punctul meu de vedere, e bine, mă păstrez, nu mă mai expun nopțile, am cântat, merg la hotel, mă odihnesc și cu asta pot să îmi duc activitatea. A zis doar atât (n.r. medicul), să am atenție, vechile reguli: antifumat, anti alcool, anti plajă, soare”, a declarat Nelu Vlad, la Antena Stars.

Nelu Vlad, diagnosticat greşit: „Medicul mi-a zis că sufăr de depresie”

În luna aprilie, acesta povestea, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, că, în primă fază, a fost diagnosticat greșit, cu depresie.

Problema a fost pe 27 ianuarie. S-a derulat din scurt. Când să plec în turneu, m-am dus la medic, că îmi era foarte rău, ca în ziua în care am făcut acest hematom. Doctorul m-a privit cu superficialitate și mi-a zis «Nu aveți nimic. Aveți depresie, luați medicamentele astea». Am urcat pe scenă, credeam că îl aveam deja pe creier hematomul, dar m-a prins în sală. Era lume la Satu Mare și am zis că mă urc orice ar fi și m-au urcat colegii pe scenă. Nu mai aveam echilibru.

Citeste si Cine este soţia lui Nelu Vlad. Liderul formaţiei Azur recunoaşte că nu a iubit-o şi că s-a însurat ca să-i facă hatârul mamei lui: „Nu ne-am luat din dragoste. Mă bătea mama la cap în fiecare zi să mă însor”

M-au urcat pe scenă, mi-am fixat o poziție anume, ținându-mă de un trepied și am stat acolo o oră jumătate și am cântat așa. Mare greșeală am făcut. Apoi am zis că fac și la Cluj aceeași figură și după mă internez, vorbisem la Obregia, nu știam ce am, mă duceam să văd. Eram în hotel cu 2 ore înainte și la un moment dat n-am mai văzut, apoi am văzut dublu, am vrut să mă ridic, dar nu puteam să stau în picioare. Atunci am chemat ambulanța și m-am dus la urgențe”, a spus Nelu Vlad la Măruță.

Spynews
Bacalaureat 2024. Subiectele la proba la alegere a profilului. Ce exerciții au avut de rezolvat candidații
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Vacanța în Grecia a unor români s-a transformat într-un coșmar. Au mers la apartamentul închiriat în Halkidiki, dar au fost nevoiți să-și caute altă cazare: ”Am fost victima unei escrocherii”
Capital.ro
România, cea mai nouă forță a Europei. Alianța care ne pune pe harta lumii. S-a semnat
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
S-a decis! Liderii coaliției de guvernare au stabilit data alegerilor!
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Star Matinal. Bianca Drăgușanu, probleme la întoarcerea din vacanță! Prin ce experiență a fost nevoită să treacă vedeta: „A fost o peripeție” / VIDEO
Spynews
Cine este Mahmut Orhan. Povestea celebrului DJ turc
Evz.ro
Aberația cu testul antidrog, criticată și de polițiști. Modificarea la Codul Rutier care te lasă aiurea fără permis intră curând în vigoare
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
BAC 2024 | Ce subiecte au picat la geografie, logică, filosofie, sociologie și psihologie
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024
Capital.ro
Statul VREA BANI de la români. Decizia luată azi, 4 iulie: Clopoţelul va suna pentru fiecare român
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Bărbat din Hunedoara reținut pentru înșelăciune și fals privind identitatea
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al României! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!