Dorian Popa va juca rolul principal într-o nouă comedie românească, alături de Cătălin Bordea: „Sper foarte mult să-mi depășesc barierele și zona de confort”

Dorian Popa va juca un rol principal, mentorul Flex Barbarul, alături de comediantul Cătălin Bordea în producția ce promite a fi comedia anului 2025.
Alina Costache
04 iul. 2024, 14:36
Dorian Popa va juca rolul principal într-o nouă comedie românească, alături de Cătălin Bordea: „Sper foarte mult să-mi depășesc barierele și zona de confort”
Dorian Popa va juca într-ul fim românesc de comedie

Dorian Popa va face parte din distribuția comediei „Mentorii”, primul film produs de UNTOLD Universe. Influencerul se alătură astfel comediantului Cătălin Bordea, cei doi fiind primii actori anunțați din distribuția filmului.

Actorul va intra în pielea mentorului Flex Barbarul și promite să dea viață unui personaj original, autoironic, cum nu s-a mai văzut până acum. Comedia va ajunge în cinematografe la începutul anului viitor.

Flex Barbarul, peesonajul lui Dorian Popa, este unul dintre cei trei mentori care îl vor ajuta pe John Baltă, jucat de Bordea, să-și transforme viața și să îi demonstreze tatălui că este demn să devină moștenitor al imperiului financiar.

„Acum un an și ceva am citit pentru prima dată schița scenariului și mi s-a părut extrem de bun. M-am reîntâlnit cu regizorul Adrian Tapciuc și cu băieții după un an și mi s-au reconfirmat primele impresii când am citit scenariul și am râs cu gură până la urechi. Unul dintre motivele care m-a determinat să accept acest rol este faptul că cei care se ocupă de realizarea acestui film, fac și unul dintre cele mai frumoase evenimente din România și anume festivalul UNTOLD care a adus atâta valoare românilor și României.

În al doilea rând, m-a convins scenariul și în al treilea rând faptul că personajul pe care eu îl voi interpreta este o parodie la adresa băieților care practică fitness-ul. Eu am învățat de la mentorii din viața mea că autoironia este una dintre cele mai rare calități. Abia aștept să văd dacă mă pot parodia, dacă mă pot ‘lua la mișto’ în așa măsură încât oamenii să râdă de compoziția mea, pentru că este un rol de compoziție.

Cei care au ochi să vadă și urechi să audă își vor da seama că personajul pe care eu îl interpretez este inspirat de o persoană publică internațională care a creat ceva vâlvă în ultimii ani în spațiul online și sper foarte mult să-mi depășesc barierele și zona de confort și să fac acest rol de compoziție ca la carte”, a declarat Dorian Popa.

Citește și: Claudia Babs rupe tăcerea! De ce s-a terminat, de fapt, relația cu Dorian Popa

Creatorii lungmetrajului promit că filmul ne va ține cu gură până la urechi, de la început și până la final, atât datorită scenariul cât și chimiei dintre actori.

„Chimia dintre Dorian și ceilalți actori este una senzațională! L-am văzut pe Dorian la una dintre repetiții, iar acolo a dat doar 10% din potențialul său, și cu toate astea vreau să vă spun că toată echipa a râs cu lacrimi de umorul lui Dorian în interpretarea lui Flex Barbarul”, spune Edy Chereji – Co-Founder UNTOLD UNIVERSE.

„Rolul lui Flex Barbarul, mentorul de fitness, a fost creat imaginându-ne un singur actor care să îi poată da viață și acesta este Dorian Popa”, spune Adrian Tapciuc, regizorul filmului, care a lucrat împreună cu Dorian încă de la începutul carierei de actor.

„Am fost unul dintre primii regizori cu care a lucrat Dorian. Îmi amintesc vara anului 2010, atunci când s-a prezentat cu încredere la castingul pe care l-am organizat pentru serialul Pariu cu Viața. M-au impresionat din prima clipă determinarea și tenacitatea cu care Dorian lupta pentru a progresa în fiecare zi și în fiecare domeniu. Îl consider cel mai potrivit pentru a da viața lui Flex, influencer-ul cu corp de invidiat și mentalitate de învingător”, a mai declarat Adrian Tapciuc, regizorul filmului „MENTORII”.

Citește și: Babs, fosta lui Dorian Popa, alături de un milionar celebru. A încercat să-l impresioneze, într-o escapadă la munte, dar fără succes

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Zodiile care își vor schimba complet viața până la finalul anului. Bani din moșteniri, bogății cum n-au mai văzut și fericire mare pentru 5 nativi
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Amendă 3.000 lei pentru șoferi. Înmatricularea vehiculului, suspendată automat
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Vor primi bani mai mulți. Anunțul așteptat de proprietarii de apartamente din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Ciolacu: Retragerea lui Joe Biden nu va influența România
MediaFlux
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!