Victor Ciutacu crede că Vlad Voiculescu a fost lucrat de Servicii: „Cu băieții cu ochi albaștri pe urmele tale, n-o arzi gagicar. Când nu le mai folosești, au prostul obicei de a detona lângă tine o bombă armată din timp – de data asta, mama copilului tău”

Jurnalista Laura Ștefănuț, partenera de viață a lui Vlad Voiculescu, a incendiat internetul cu o dezvăluire aproape șocantă despre USR-istul căruia i-a dăruit un copil. Tânăra a anunțat faptul că nu mai formează un cuplu cu acesta, decizie luată după ce a descoperit că partenerul ei de viață are cont pe Tinder.
Alina Costache
04 iul. 2024, 17:29
Victor Ciutacu crede că Vlad Voiculescu a fost lucrat de Servicii:

Victor Ciutacu diseacă scandalul de alcov concluzionând că, în virtutea faptului că Vlad Voiculescu ar fi putut fi urmărit de „băieții cu ochi albaștri„, nu este deloc exclus ca aceștia să fi dezamorsat o bombă armată de mult timp, „bomba” Laura Ștefănuț. Jurnalistul România TV lansează ipoteza unei legături între Laura Ștefănuț și generalul Ștefănuț, „inventatorul” lui Florian Coldea.

Dramă de proporții în lumea progresismului luminat. Îl mai știți pe Vlăduț magicianul? Bizarul ăla cu față de tocilar, fără alt loc cunoscut de muncă în afara Ministerului Sănătății, care și-a propus să salveze România, cărând medicamente de contrabandă cu rucsăcelul? Da, ăla care a vrut să candideze la Oscar de mână cu detergentul Tolontan, cu un film în care s-a folosit cinic de arșii de la Colectiv. Și da, ăla urmărit penal de DNA pentru vaccinurile de 1 miliard de la Pfizer. 

Citeste si Laura Ștefănuț, noi declarații în scandalul legat de infidelitatea lui Vlad Voiculescu: „Aveam nevoie de suport după o tragedie personală”

Ei, bine, nenorocire, fraților! L-a prins iubita, mama copilului său, la agățat pe Tinder. La nervi, femeia trădată a frânt cu zgomot căruța familiei tradiționale fără acte, a anunțat că s-a rupt lanțul de iubire și că nici nu se mai mută cu el la Bruxelles. Ironia sorții, taman farul luminos al reziștilor să fie încurcat cu o femeie. Mai lipsește să și creadă în Dumnezeu ca Lasconi că se alege praful și pulberea de ideologia rezist.

Ce încă nu ne-a spus doamna rănită în dragoste, dacă Vlăduț Gagicarul, că acum s-a ales praful de magie, a tradus-o cu o femeie sau cu un bărbat, măcar să fie transparență maximă. Nu e nimic de mirare că circul ăsta telenovelistic de prost gust se desfășoară la vârful unui partid dezaxat. Tragic e că ciudatul ăsta, copil de turnător și nepot de securist, cu facultatea făcută pe puncte în 11 ani ca bursier la Viena, a fost chiar de două ori în viața asta ministru al Sănătății.

Citeste si Scandal de alcov în politică! Vlad Voiculescu și Laura Ștefănuț s-au despărțit. Jurnalista își acuză tatăl copilului de infidelitate, după ce a descoperit că are cont secret pe Tinder

La un moment dat, chiar aripa internaționalistă a specialilor a mizat pe el ca variantă pentru președinția României. Trebuie să fii realmente puțintel la minte să-ți închipui că, din poziția aia, nu ești monitorizat nostop în viața reală și în online și că poți să crezi că o arzi tu gagicar în rețelele sociale fără să te aibă cineva la mână. Băieții cu ochi albaștri au prostul obicei ca, atunci când nu le mai ești folositor, să detoneze lângă tine câte o conservă armată din timp, de data asta întâmplător chiar colega ta de apartament, mama copilului tău, pe care o cheamă pe numele ei mirănesc Ștefănuț, fix ca pe generalul SRI care l-a inventat pe Coldea„, este de părere Victor Ciutacu.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Zodiile care își vor schimba complet viața până la finalul anului. Bani din moșteniri, bogății cum n-au mai văzut și fericire mare pentru 5 nativi
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. S-a dat ordin în România. Sunt obligați să plătească
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Un student i-a câștigat de clienți pe toți liderii lumii. Povestea fabuloasă a unei invenții
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Românii trebuie să prezinte buletinul. Legea intră în vigoare de astăzi, 25 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Campania Kamalei Harris Îl Ia în Considerare pe Josh Shapiro ca Potenţial Vicepreşedinte
MediaFlux
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!