Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au făcut doi ani de relație. S-au întrecut în urări speciale și cadouri. „Așa a făcut Dumnezeu, să ne îndrăgostim, iar El știe mai bine ce planuri are”

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au împlinit doi ani de relație și au sărbătorit într-un mod special.
Alina Costache
05 iul. 2024, 17:49
Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au făcut doi ani de relație. S-au întrecut în urări speciale și cadouri.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au o relație foarte specială. Cei doi și-au trimis mesaje romantice pe rețelele sociale și cadouri.

Artistul i-a scris iubitei lui pe Instagram: „Astăzi facem doi ani. Te iubesc mult, jumătatea mea”. Mesajul lui a stârnit o mulțime de alte reacții din partea fanilor.

Lar rândul ei, Cristina Pucean nu s-a lăsat mai prejos și i-a scris și ea vorbe frumoase iubitului ei. „După cum vedeți, iubitul meu nu a uitat că astăzi facem doi ani. Nu doar cu postarea de pe Instagram de astăzi, ci și cu cadoul, cu ajutorul finilor noștri din Târgu Jiu. Te iubesc mult, dragostea mea, și pe voi la fel (adresându-se finilor săi)”, a spus dansatoarea.

Citește și Anamaria Prodan rupe tăcerea despre datoriile lui Laurențiu Reghecampf: „Mi se pare o nebunie. E vorba de aproape 400.000 de euro”

Nu s-au oprit aici. Bogdan de la Ploiești a mai pus o postare emoționantă în mediul online. „La mulți ani, iubirea mea! @cristinapuceann, nu am ce să spun decât că te iubesc sincer! Așa a făcut Dumnezeu să ne îndrăgostim, iar El știe mai bine ce planuri are pentru tine! Sunt fericit și mândru de tine, mulți nu știu cine ești cu adevărat și uneori te judecă cum vor ei, dar eu voi fi mereu lângă tine, așa cum am fost și până acum!!! Să fii sănătoasă, că de restul am eu grijă”.

După ce s-au întrecut în urări, au primit o mulțime de felicitări și din partea fanilor.

Cei doi au avut, de-a lungul timpului, tot felul de certuri, în urma cărora s-au tot despărțit și apoi s-au împăcat.

„Trebuie să înțeleagă oamenii că și noi suntem la fel ca ei, deci și noi ne certăm, și noi ne iubim, și noi ne împăcăm, deci suntem împreună, iar asta este cel mai important. Ceea ce trăiesc oamenii din punct de vedere sentimental, prin asta trecem și noi. De multe ori, viața ne mai pune la încercare. Important este că din toate momentele grele sau mai puțin plăcute, noi avem ce culege, avem ce învăța. Cred că asta este cel mai important. Sper ca de data aceasta să nu ne mai despărțim niciodată”, a spus manelistul acum câteva luni.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean vor să devină părinți

În urmă cu câteva luni, cuplul Cristina – Bogdan spunea că își dorește să aibă un copil.

„Noi nu avem niciun plan, are Dumnezeu planuri (n.r. de a avea un copil). Eu niciodată nu mi-am făcut planurile legate de lucruri așa mari. Știe toată România cât de mult iubim copilașii și nu cred că trebuie să facem un plan din asta. Eu cred că ne va „lovi” Dumnezeu la momentul potrivit. Important e că suntem sănătoși, important e că nu spunem „nu” pentru absolut nimic, dar nu spunem nici „da”. Important este să ne „lovească” Dumnezeu atunci când trebuie și atunci când e momentul cel mai frumos. Dacă noi spunem „nu”, asta ar fi ceva foarte urât, așa că mai bine așteptăm de la Dumnezeu, ca de fiecare dată. Ce am făcut pentru noi până acum, cu siguranță va face Dumnezeu de zece ori mai mult”.

Citește și După ce s-au împăcat, Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean sunt pregătiți să devină părinți: „Ne va lovi Dumnezeu la momentul potrivit”

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!