Zodiac chinezesc 8-14 iulie 2024. Universul îţi restricţioneaza oportunităţile, se termină banii cash

Zodiac CHINEZESC 8-14 iulie 2024. NOUL mesaj de la inteleptii din Orient pentru Noul An Chinezesc al Dragonului de Lemn.
Alina Costache
05 iul. 2024, 21:29
Zodiac chinezesc 8-14 iulie 2024. Universul îţi restricţioneaza oportunităţile, se termină banii cash
Zodiac chinezesc săptămâna 18-24 martie 2024. Ajutor divin pentru Şobolan, veşti excelente pentru Iepure

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 8-14 iulie 2024. Din 10 februarie 2024 ne bucuram de Noul An al Dragonului de Lemn. Anul 2023 a fost guvernat de Iepure, simbol al grației, eleganței și atenției. Elementul Apă adaugă o dimensiune de flexibilitate, adaptabilitate și profunzime emoțională. În contrast, Dragonul este un simbol al puterii, al curajului și al norocului. Lemnul, ca element, aduce creștere, expansiune și vitalitate. Astfel, anul Dragonului de Lemn promite a fi unul de inițiative mari, de expansiune și de asumare a riscurilor. Este un an propice pentru inovație, pentru începerea unor noi proiecte și pentru asumarea unor roluri de lider. Pe plan colectiv, poate indica o perioadă de creștere economică și de avans tehnologic.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Daca te intereseaza o noua munca, acum este un timp excelent sa dai jos praful de pe cv-ul tau, sa il aduci la zi si sa incepi sa il trimiti. Daca te intereseaza o promovare sau un pachet salarial mai bun la actualul tau angajator, pregateste pe scris care sunt beneficiile pe care le-ai adus companiei prin munca ta, apoi cere o intalnire cu persoanele care se ocupa de ce ai tu nevoie sau mergi la interviu. Este o perioada foarte buna pentru tine.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Activitatea astrala din sectorul castigurilor tale in aceasta saptamana face sa existe unele posibile dificultati in a aduce banii cu care esti obisnuit. Universul iti restrictioneaza deocamdata oportunitatile si banii cash ce deriva din ele, dar nu te preocupa prea mult din acest motiv. Retelele tale sociale sunt cele te vor scoate din orice problema, punandu-te in contact cu noi clienti sau alertandu-te despre noi joburi sau imprumutandu-ti bani la nevoie. Bazeaza-te, asadar, pe bani.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Aceasta saptamana aduce o combinatie minunata de energii pe masura ce iti gandesti urmatoarele miscari in domeniul afacerilor si finantelor. Aspectele astrale sunt in mod deosebit iubitoare si armonioase, deci poti vedea usor cum altii graviteaza spre tine pentru sfaturi sau pentru parteneriate sau alte forme de colaborare ce sunt in avantajul tau. Universul iti da energia si zvacul pentru actiune, deci planifica si tu in consecinta si tot inainte. Cariera ta ar trebui sa infloreasca acum.

Horoscop iulie 2024. Top 5 zodii care vor avea cea mai bună lună din an

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
In aceasta saptamana exista pentru tine aspecte astrale ce isi baga nasul in toate planurile tale si activitatile sociale generand intarzieri si o lipsa de comunicare ce te irita. Prietenii insa tot te vor iubi, orice ar fi. Insa cumva ei nu pot ajunge usor la tine si spre tine. Locurile indepartate sunt cele spre care sa se duca atentia ta pentru ca intr-acolo se pot duce si banii sau pot veni de la tine. Si calatoriile in strainatate sunt indicate, atat pentru relaxare cat si pentru a-ti extinde afacerea intr-o lume mai vasta.

Zodiac chinezesc saptamanal Dragon
Aceasta saptamana are aspecte astrale ce iti impacteaza cariera si autoritatea. Poate ca recent ai fost subminat de o persoana scrupuloasa la munca sau a trebuit sa pui in asteptare proiecte in timp ce te-ai ocupat de aspecte de comunicare sau probleme cu tehnologia. Pentru urmatoarele saptamani gandeste-te cum sa iti pui fundatia pentru afaceri si proiecte viitoare. Incepe o perioada buna. Universul iti va arata pasii.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Domnitorul român care a sfârșit în exil după ce a câștigat multe bătălii importante pentru apărarea patriei. A fost înmormântat la Viena ca împărații
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ministrul slovac al Culturii acuză minoritatea LGBTQ+ pentru scăderea ratei fertilității în Europa
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!