Horoscop tarot lunar iulie 2024. Venituri suplimentare pentru TAUR, proiecte importante pentru FECIOARĂ

Cărțile de tarot au fost utilizate din timpuri străvechi pentru a descifra mesajele divine și a aduce claritate în viețile noastre. Tarotul este compus din două tipuri de cărți: Arcana Majoră și Arcana Minoră. Arcana Majoră conține 22 de cărți, iar Arcana Minoră are 56 de cărți, totalizând 78 de cărți sacre menite să dezvăluie adevărurile divine.
Filip Stan
06 iul. 2024, 08:24
Horoscop tarot lunar iulie 2024. Venituri suplimentare pentru TAUR, proiecte importante pentru FECIOARĂ
Horoscop tarot lunar iulie 2024. Venituri suplimentare pentru TAUR, proiecte importante pentru FECIOARĂ

Horoscop tarot lunar iulie 2024. Cărțile din Arcana Majoră nu sunt asociate cu nicio culoare specifică și reflectă aspectele majore ale vieții noastre cotidiene. Aceste cărți ascund lecții profunde, schimbări semnificative și etapele esențiale ale dezvoltării spirituale umane. Arcana Minoră este formată din 56 de cărți care ilustrează evenimentele zilnice și sunt împărțite în patru culori: bâte, cupe, spade și pentagrame. Fiecare culoare are 14 cărți, de la As la Rege:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Citește și: Mesajul zilei de sâmbătă 6 iulie 2024 pentru zodii de la Fecioara Maria. Protecţie pentru BERBEC, energie vindecătoare pentru LEU

Luna iulie 2024 promite să fie una bogată în evenimente și revelații pentru toate zodiile. Specialiștii în tarot ne dezvăluie mesajele mistice pentru fiecare zodie în parte.

BERBEC

Cavaler de pentagrame, Regina de cupe, Imparateasa

Dupa o perioada de stres cauzata de o starea de sanatate precara a cuiva din familie (parinti/bunici) simti nevoia de mai multa liniste si relaxare in viata ta. Te concentrezi mai mult pe starea ta de bine, pe nevoile sufletului tau. Incepi sa pui mai multe limite celor care se folosesc de bunatatea ta. In plan profesional, se anunta un proiect nou cu sanse mari de succes. Preia initiativa si bucura-te de ceea ce urmeaza.

TAUR

4 de spade, 8 de cupe, 5 de pentagrame

Dupa o perioada in care totul a fost fragmentat, nimic nu ti s-a legat, vine o perioada in care vrei mai multa liniste. Te concentrezi pe dezvoltarea personala, pe suplimentarea veniturilor din activitati care iti aduc implinirea sufletului. In dragoste, urmaresti implinirea emotionala si armonia in doi. Daca esti singur, hotaraste ce anume vrei cu adevarat si pleaca in implinirea visului.

GEMENI

9 de cupe, Marele preot (Hierofantul), Cavaler de cupe

O dorinta veche de a ta este pe cale sa se contureze in realitate. Bucura-te de ceea ce-ti aduce viata, indiferent de provocarile care mai apar in cale. Veniturile se anunta satisfacataore, dar incearca sa nu cheltui excesiv. In dragoste pot aparea schimbari, dar incearca sa nu te indepartezi prea mult de partenerul de cuplu. Iar daca esti singur, concentreaza-te mai mult pe pastrarea calmului. Energia ta poate respinge oamenii care incearca sa te curteze.

RAC

6 de bate, Regina de pentagrame, Spanzuratul

Pentrua pastra armonia in viata ta sentimentala este nevoie de cateva sacrificii. Poate ca trebuie sa petreci mai mult timp acasa, in defavoarea proiectelor de natura profesionala. Chiar daca esti tentat sa crezi vei pierde bani, in realitate, linistea de acasa iti va creste productivitatea. Rearanjeaza-ti agenda, echlibreaza timpul liber dedicat casei, familiei, prietenilor, odihnei, distractiei, cu cel petrecut la birou si vei vedea impactul asupra tuturor.

Citește și: Horoscop rune 6 iulie 2024. MANNAZ aduce false succese, JERA vine cu vibe pozitiv, GEBO cu alianţe

LEU

Valetul de cupe, Magicianul, Rege de Cupe

Concentreaza-te mai mult pe zona de bani si de parteneriate a vietii tale. Este foarte important sa intelegi ca trebuie sa fii atent la detalii, sa fii mai responsabil cand actionezi. Tie iti plac aventura si esti dornis ca incerci de toate, insa sunt momente in care nu e nevoie decat de putina stabilitate si asezare a prioritatilor. Nu lua nicio hotarare pana cand nu ai analizat temeinic toate perspectivele respectivei situatii.

FECIOARA

Spanzuratul, Imparatul, Puterea

Ai facut o multime de sacrificii in ultima vreme si altele vor veni in continuare. Vestea buna este ca vei putea sa mentii armonia pe care ti-o doresti si care iti aduce implinirea sufleteasca. Comunicarea poate fi la nivel inalt daca esti mai intai sincer cu tine insuti, apoi cu restul lumii. Se anunta cateva calatorii care sa te relaxeze, dar si niste proiecte care sa ridice putin stacheta veniturilor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ideea inedită a unui român pentru o vacanță ieftină în Grecia. Postarea lui a generat mari controverse
Capital.ro
Ilegal în România în orice zi din an. Se consideră infracțiune. Faci închisoare până la 7 ani
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Litoralul românesc în anii '80, marea piață neagră a Europei de Est. Ce averi făceau bișnițarii polonezi în vacanțele la Marea Neagră
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Renault, ofertă pentru soții care divorțează. Își pot primii banii pe mașină înapoi
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Ce a primit Andreea din Sibiu, după ce a comandat meniul zilei, la 28 de lei, într-un restaurant din Neptun
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Amendă între 580 și 725 de lei. E interzis să faci asta în mașină
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Român arestat în Italia cu 2 kilograme de cocaină după o urmărire spectaculoasă
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!