Neti Sandu dărâmă miturile despre Casanova din horoscop: „Am zis că Gemenii înșală cel mai mult. Cred că și Peștii!”

Vedeta Pro TV, celebră pentru longeviva sa rubrică de Horoscop de la matinalul Știrilor Pro TV, a dezbătut  cu Marius Manole clișeele despre zodii și predispoziții astrale.
Alina Costache
20 iul. 2024, 11:38
Neti Sandu dărâmă miturile despre Casanova din horoscop:

Invitată în emisiunea lui Marius Manole de sâmbătă dimineață de la Acasă TV, „Întrebarea Mesei Rotunde”, celebra Neti Sandu dezvăluie care este programul ei zilnic, cum a ajuns la astrologie, ce reproșuri primește din partea fanilor și cum încearcă să convingă scepticii că părul ei perfect este natural.

Horoscopul iubăreţilor: Chiar crezi ca ai partener fidel? Iata cele mai infidele zodii

De aproape 30 de ani, Neti Sandu are un program pe care nu mulți l-ar putea urma: „Mă trezesc, în timpul săptămânii, la ora două. Beau cafea, fac dușul și mă pregătesc să vin în PRO. După aceea, mă duc acasă, mănânc, dorm și mă apuc iar de scris. Mă culc pe la 8 seara. Nu ies în timpul săptămânii. În weekend, ies la restaurante și altele. Sâmbăta începe mai târziu. Nu am crezut niciodată că viața o să arate așa. Eu mă gândeam că o să fie ceva simplu”.Cu umorul său fin și imaginea sa devenită iconică pentru matinalul Știrilor Pro TV, Neti Sandu mărturisește că a început să studieze astrologia la propunerea unor colege cu care făcea yoga.

„Am făcut Filologia, lucram la un institut de proiectări, la bibliotecă, și după aceea a venit Revoluția. Și atunci m-am dus la yoga și în același timp au început cursurile de astrologie la Grigore Preoteasa. Niște fetițe de la yoga au întrebat dacă nu vreau să merg și eu la cursurile de astrologie. Când ne-am dus acolo, domn profesor ne-a zis: vedeți, toată sala asta e plină de oameni, dar unul singur va ajunge să facă ceva… Am studiat tot ce era de studiat: adică, fiecare planetă ce înseamnă, fiecare planetă în fiecare zodie, fiecare dintre cele 12 case și tot așa, mi-am umplut toată sufrageria de cărți și stăteam în mijloc, pe jos, și deschideam: Venus în Gemeni și așa mai departe. Toate astea le-am învățat și după aceea m-am gândit ce să fac cu ele”.

Două zodii care vor avea parte de abundenţă în iulie 2024. Succes profesional, bani şi noroc în amor

Dar, deși ne servește zilnic, în timpul săptămânii, previziunile sale astrale, Neti Sandu recunoaște că o mai ceartă fanii când nu le convine ce aud de la ea. „Și, acum, intru în magazin și zice cineva: sunt supărată pe dvs. Știu, răspund eu, că am zis că Gemenii înșală cel mai mult. Cred că și Peștii”.

Despre zodiile care fac cea mai bună impresie la o întâlnire romantică, Neti crede că: „Săgetătorul are cel mai mare șarm. Când intră undeva, oricât de multă lume ar fi acolo, îl remarci imediat. Farmec și senzualitate are Racul, Balanța e adorabilă. Veșnic optimiste sunt Balanțele și Berbecii, pesimiști aș zice Capricornii, Vărsătorul e destins și-i pasă de toată lumea, Gemenii și Săgetătorii sunt Casanova”.

Deși este una dintre cele mai îndrăgite și respectate vedete din România, Neti Sandu recunoaște că mai are și ”hateri”. „Mi-a trimis unul pe messenger o poză și scrie: ce urâtă ești! Și mă uit la poză și zic: dar nu mi se pare. Și-a cerut scuze. Dacă nu răspundeam, rămâneam urâtă! Dacă nu i-am convins eu că e părul meu real, cum să-i conving că fac horoscopul? Nu i-am convins. Și am venit cu lupa și le-am arătat: uite, păr natural, din piele! A avut Iulia Ionescu un invitat la ilikeIT care avea un aparat ce verifica calitatea părului. Și am zis să mai vină o dată, în direct, să-mi facă și mie. Am arătat deja cum mă coafează, cum mă vopsește, cum mă spală. Cu toate acestea, tot sunt întrebată câte peruci mai am!”.

La ce să se aștepte românii pentru restul anului 2024? „O să fie foarte schimbător. Jupiter devine retrograd și în cuadratură cu Saturn și atunci nu se mai înțelege om cu persoană. Deci noi trebuie să depășim toate încurcăturile care vor apărea pe parcurs și tot asta e tema până anul viitor: să ducem comunicarea până la sinceritate. România ar trebui să fie mai bună și fiecare dintre noi să contribuie cu ceva. Adică, să nu mai așteptăm la cei pe care îi alegem, ci fiecare să ne facem treaba noastră”.

Ce le răspunde oamenilor care o întreabă când câștigă la Loto, de ce nu respectă ea însăși recomandarea astrelor și care este, de fapt, rolul lui Mercur retrograd – Neti Sandu răspunde tuturor acestor întrebări într-o ediție scrisă în stele a emisiunii „Întrebarea Mesei Rotunde cu Marius Manole”, difuzată sâmbătă, de la 8.00 dimineața, la ACASĂ!

Neti Sandu are un program pe care nu mulți l-ar putea urma. Ce face realizatoarea rubricii Horoscop de la Pro TV, de aproape 30 de ani

De aproape 30 de ani, Neti Sandu are un program pe care nu mulți l-ar putea urma: „Mă trezesc, în timpul săptămânii, la ora două. Beau cafea, fac dușul și mă pregătesc să vin în PRO. După aceea, mă duc acasă, mănânc, dorm și mă apuc iar de scris.

Mă culc pe la 8 seara. Nu ies în timpul săptămânii. În weekend, ies la restaurante și altele. Sâmbăta începe mai târziu. Nu am crezut niciodată că viața o să arate așa. Eu mă gândeam că o să fie ceva simplu”, spune Neti.

Neti mărturisește că a început să studieze astrologia la propunerea unor colege cu care făcea yoga. „Am făcut Filologia, lucram la un institut de proiectări, la bibliotecă, și după aceea a venit Revoluția. Și atunci m-am dus la yoga și în același timp au început cursurile de astrologie la Grigore Preoteasa.

Niște fetițe de la yoga au întrebat dacă nu vreau să merg și eu la cursurile de astrologie. Când ne-am dus acolo, domn profesor ne-a zis: vedeți, toată sala asta e plină de oameni, dar unul singur va ajunge să facă ceva…

Am studiat tot ce era de studiat: adică, fiecare planetă ce înseamnă, fiecare planetă în fiecare zodie, fiecare dintre cele 12 case și tot așa, mi-am umplut toată sufrageria de cărți și stăteam în mijloc, pe jos, și deschideam: Venus în Gemeni și așa mai departe. Toate astea le-am învățat și după aceea m-am gândit ce să fac cu ele”, a mai adăugat vedeta.

Spynews
Ultima imagine cu Andrei Versace în viață. Cum s-a afișat și ce mesaj controversat a transmis cel căruia i se mai spunea și "Regele” fițelor | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Locul din Europa în care se vorbește limba română la fel ca pe teritoriul țării noastre. Este limbă oficială și localnicii o folosesc în fiecare zi
Capital.ro
Vladimir Putin a ordonat retragerea. Umilință pentru Rusia: A însemnat o batjocură
Playtech.ro
Cele mai norocoase zodii în toamna 2024. Vor avea parte de mulți bani și iubire adevărată
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
ANALIZĂ. Cât de afectată este imaginea României de scandalul Dianei Șoșoacă în Parlamentul European
Spynews
Declarațiile cutremurătoare ale bărbatului din București care își plimba iubita decedată într-un căruț. Cum ar fi murit, de fapt, femeia: "Am lăsat-o vie..."
Spynews
Moarte suspectă în cartierul bogaților. Andrei Versace a fost găsit fără suflare într-un apartament din blocul milionarilor | VIDEO
Evz.ro
Aerul condiționat și cea mai enervantă problemă. Poate fi rezolvată foarte simplu
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING NEWS. Andrei Versace, găsit mort în casă. Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă, ultimele detalii
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere
Capital.ro
Amendă de 500 de lei. Este lege pentru toți șoferii: Trebuie să fie vizibil
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Rusia Majorează Taxele de Import Pentru Produse Din „Țări Neprietenoase”
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE! JOE BIDEN a CONFIRMAT OFICIAL
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'