Dorințele lui Florin Dumitrescu în noul sezon Masterchef: „Să nu mai avem situații de lipsă de creativitate sau necunoștință de ingrediente”

Florin Dumitrescu, în vârstă de 36 de ani, era extrem de nerăbdător să revină la Masterchef. Filmările au început deja, iar chef-ul a făcut dezvăluiri.
Alina Costache
08 iul. 2024, 11:03
Dorințele lui Florin Dumitrescu în noul sezon Masterchef:

Florin Dumitrecu, în vârstă de 36 de ani, este unul dintre cei mai iubiți chefi din România. El va face parte din juriul emisiunii Masterchef de la Pro TV, alături de Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Filmările pentru noul sezon al show-ului culinar au început deja, iar Florin Dumitrescu a făcut dezvăluiri despre marea revenire.

Florin Dumitrescu, dezvăluiri despre emisiunea Masterchef

Florin Dumitrescu , Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, altfel spus cei mai iubiți chefi din România, revin în fața camerelor de luat vederi pentru MasterChef. Cei trei jurați MasterChef au vorbit de mai multe ori despre competiția culinară ce va începe în curând pe Pro TV. Recent, Florin Dumitrescu, a dezvăluit, într-un interviu pentru Click, ce așteptări are de la noul sezon al show-ului și cât de bine se înțelege cu partenerii lui, care fac parte din juriu.

„Suntem deja parteneri. M-aș duce să spun chiar că suntem parteneri și în parteneriatul nostru civil a apărut și Gina, a reapărut Gina Pistol, omul în care noi avem încredere. Înainte de toate este un om senzațional.”, a spus chef-ul.

În ceea ce privește așteptările pe care le are de la noul sezon al emisiunii, acesta a dezvăluit că „Mă aștept ca după 12 ani de emisiuni culinare, astăzi să nu mai avem situații de lipsă de creativitate sau necunoștință de ingrediente și chestii de genul ăsta. Și mă aștept că românul, într-adevăr, știe să gătească și are curaj să fie creativ și mă aștept la multă creativitate.” , „Singurul stres pe care îl ai aici este timpul.Timpul este singurul inamic. Nimeni altcineva nu este inamic. Timpul și neștiința.”, a mai declarat Florin Dumitrescu.

Citește și: Cum se înțeleg, de fapt, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Cei trei jurați de la MasterChef recunosc că nu e totul lapte și miere: „Noi ne mai și certăm”

Întrebat cât de solicitante sunt filmările petru emisiune și cine gătește acasă, chef-ul a recunoscut că atât el, cât și soția lui. Cât despre timpul petrecut cu soția lui, chef-ul a mărturisit că „Nu ar fi o problemă că n-am avea timp să plecăm doar noi doi. Problema e că ne place în patru. Chiar ne place să fim împreună cu toții. Pentru că atunci când lipsesc copiii, parcă ceva nu e la locul lui. Sau dacă lipsește unul dintre copii, la fel, nu ne simțim bine. Și chiar ne place să petrecem timp împreună.”, a mai spus acesta.

Citește și: Dieta cu trei alimente care îi salvează silueta lui Florin Dumitrescu! Poți scăpa de kilogramele în plus în timp absolut record

Spynews
”Mai rămâneam împreună”. Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii, despre relația cu Claudia Florescu
Bzi.ro
Teo Trandafir îl distruge pe Florin Salam! „Regele României a murit!”
Fanatik.ro
Orașul din Europa unde primești peste 30.000 de euro dacă te muți. Peisajul e unul de poveste și oricine poate începe o nouă viață aici
Capital.ro
S-a aflat ce a făcut Elena Udrea.Traian Băsescu i-a dat ordin: Ne-a păcălit pe toţi
Impact.ro
Delia, poze de INFARCT! Și-a etalat posteriorul OBRAZNIC pe internet, s-a văzut TOT
DailyBusiness
Șansă mare să faceți bani! Nouă ediție a titlurilor de stat Tezaur
Adevarul
VIDEO Reacția epică a unui britanic atunci când savurează prima dată bucate românești. „Păcat de ea, Românie, că își bat joc alții de ea”
Spynews
E periculos să consumi ouă cu două gălbenușuri, sau ouă cu micuțe cheaguri de sânge? Ce spun specialiștii
Spynews
Un tată și-a aruncat de la etajul cinci cei doi copii de 2 și 5 ani, după ce s-a certat cu soția lui. Gestul cumplit s-a terminat tragic: ”A fost sfâșietor”
Evz.ro
Carmen de la Sălciua face bani cu nemiluita. Cât cere pentru o cântare
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet
Cancan.ro
Note LIVE Bacalaureat 2024 | Rezultatele la BAC, publicate pe EDU.RO
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Care este județul cu cea mai mare rată de promovare la Bacalaureat 2024: La nivel național aceasta a crescut cu 3,6% comparativ cu anul precedent
Capital.ro
Doliu în lumea medicală din România! A murit un celebru medic român. Zbor lin, zână bună!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
VIDEO Edu.ro Rezultate BAC 2024: S-au afișat notele. Scrie codul tău și află ce medii ai obținut
Instanța din Malta dispune eliberarea pe cauțiune a lui Paul-Philippe al României
MediaFlux
FLORIN CÎȚU, combinat cu O COLEGĂ de PARTID! Cine e femeia mai tânără cu 20 de ani decât el
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!