Sezonul RAC 2024 este în plină desfășurare. Ce MESAJE au cărțile de TAROT pentru fiecare zodie

Sezonul Racului este în plină desfășurare. Iată ce previziunii au specialiștii în tarot pentru fiecare zodie.
Alina Costache
08 iul. 2024, 13:08
Sezonul RAC 2024 este în plină desfășurare. Ce MESAJE au cărțile de TAROT pentru fiecare zodie

Sezonul RAC 2024 BERBEC
2 de spade

În acest sezon al Racului, te vei afla într-un impas. Această situație probabil implică fie o decizie de viață, fie o relație. Vei fi tentat să eviți abordarea directă a problemei. În loc să eziți, trebuie să faci ceea ce faci cel mai bine și să acționezi. Nu lăsa frica de a face o alegere greșită să te țină blocat în același loc. Dacă este vorba de o persoană dragă, un prieten sau un coleg de muncă cu care ai o problemă, încearcă să găsești un compromis și să vezi lucrurile din perspectiva celuilalt. Doi de Spade poate semnifica, de asemenea, că există ceva ce ai suprimat și nu mai poate fi ignorat: emoții neprocesate, răni emoționale vechi, ignorarea semnelor de avertizare, refuzul de a înfrunta realitatea sau ascunderea problemelor sub covor. Indiferent de situație, lucrurile se vor înrăutăți dacă nu încetezi să trăiești în negare. Oprește-te din blocarea emoțiilor și permite-ți să le simți. Oprește-te din evitarea adevărului. Nu mai pretinde că totul este în regulă când nu este. Recâștigă-ți controlul și puterea în acest sezon al Racului, înfruntând realitatea și rămânând fidel ție însuți.

Două zodii care vor avea parte de abundenţă în iulie 2024. Succes profesional, bani şi noroc în amor

Sezonul RAC 2024 TAUR
Diavolul

Fii atent în sezonul Racului, vei fi tentat să cedezi tendințelor și dorințelor distructive. În loc să cedezi, folosește această perioadă pentru a te elibera de lucrurile care te țin captiv. Diavolul apare pentru a-ți atrage atenția asupra a ceea ce te ține blocat sau restricționat. Te îndeamnă să te confrunți cu demonii interiori. Această carte sugerează o nevoie puternică de lucru cu umbra: conștientizarea de sine, confruntarea și acceptarea părții întunecate a naturii tale, găsirea unui echilibru prin introspecție onestă, vindecarea rănilor emoționale profunde care duc la comportamente de auto-sabotaj. Vor exista consecințe dacă cedezi impulsurilor, cazi în obiceiuri negative vechi sau refuzi să renunți la atașamente nesănătoase în această perioadă. Din 20 iunie până în 22 iulie, preia controlul asupra vieții tale, așa cum sugerează Diavolul.

Previziuni rune săptămâna 8-14 iulie 2024. URUZ vine cu schimbări pentru TAUR, BERKANA indică succes pentru RAC

Fii sincer cu tine însuți în privința mecanismelor de adaptare nocive, gândurilor și tiparelor care limitează succesul tău, ceea ce și cine din viața ta te face să te simți mic, dependențelor și co-dependențelor din viața ta, prejudecăților subconștiente și modului în care îți distrugi propria individualitate. Ai o alegere când vine vorba de împlinire și abundență în viața ta. Ai toată puterea, Taur. Acționează ca atare.

GEMENI
Roata Norocului, inversată

Inversarea Roatei Norocului te încurajează să îmbrățișezi fluxul natural al vieții. Te vei confrunta cu niște schimbări cărora vei fi instinctiv rezistent. Nu opune rezistență, dragă Gemeni. Aceste schimbări sunt neașteptate și poate inconfortabile, dar absolut necesare. Progresul nu se naște niciodată din stagnare. Pentru a ajunge la lucruri mărețe, vei fi întotdeauna confruntat cu provocări și disconfort. Aceste forțe externe te vor face să simți o lipsă de control, dar trebuie să îți amintești că nu ești niciodată lipsit de putere. Poți controla modul în care abordezi aceste tranziții, cum te ancorezi pentru a gestiona totul cu mai multă ușurință și cum îți valorifici adaptabilitatea. Această carte poate fi, de asemenea, un semnal de trezire pentru a elibera tot ceea ce te ține blocat: obiceiuri toxice vechi, relații nesănătoase, evadare, gânduri și comportamente auto-limitante. Poate vei fi confruntat cu o situație care te va obliga să faci ajustările necesare pentru a aborda lucrurile diferit față de cum ai făcut-o în trecut. Întreabă-te ce nu a funcționat și lasă în urmă și predă-te noilor moduri.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
”Mai rămâneam împreună”. Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii, despre relația cu Claudia Florescu
Bzi.ro
Teo Trandafir îl distruge pe Florin Salam! „Regele României a murit!”
Fanatik.ro
Top 5 alimente care te îmbătrânesc prematur. Românii le adoră pe unele dintre ele, fără să știe ce efect au în timp
Capital.ro
Se schimbă iar Codul Rutier. Guvernul a dat ordin. Cine rămâne garantat fără permis
Impact.ro
Delia, poze de INFARCT! Și-a etalat posteriorul OBRAZNIC pe internet, s-a văzut TOT
DailyBusiness
Vor fi afectați toți pensionarii! Schimbarea momentului la Guvern
Adevarul
VIDEO Reacția epică a unui britanic atunci când savurează prima dată bucate românești. „Păcat de ea, Românie, că își bat joc alții de ea”
Spynews
E periculos să consumi ouă cu două gălbenușuri, sau ouă cu micuțe cheaguri de sânge? Ce spun specialiștii
Spynews
Un tată și-a aruncat de la etajul cinci cei doi copii de 2 și 5 ani, după ce s-a certat cu soția lui. Gestul cumplit s-a terminat tragic: ”A fost sfâșietor”
Evz.ro
Ce tragedie! A murit la doar 30 de ani. Avea tot ce și-a dorit, dar...
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet
Cancan.ro
Note LIVE Bacalaureat 2024 | Rezultatele la BAC, publicate pe EDU.RO
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Care este județul cu cea mai mare rată de promovare la Bacalaureat 2024: La nivel național aceasta a crescut cu 3,6% comparativ cu anul precedent
Capital.ro
Ungaria ne dă lecții. Ungurii fac de rușine toată România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
VIDEO Edu.ro Rezultate BAC 2024: S-au afișat notele. Scrie codul tău și află ce medii ai obținut
Maia Sandu condamnă bombardarea unui spital de copii din Kiev de către Rusia
MediaFlux
FLORIN CÎȚU, combinat cu O COLEGĂ de PARTID! Cine e femeia mai tânără cu 20 de ani decât el
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!