Vali Vijelie a recunoscut câte „pofte ale inimii” a avut pe lângă mama la copii: „Prima dată…”

Vali Vijelie a dat cărțile pe față. Artistul a spus fără rețineri câte partenere de viața a avut de-a lungul timpul.
Alina Costache
08 iul. 2024, 19:55
Vali Vijelie a recunoscut câte

Vali Vijelie s-a dat de gol. Artistul a recunoscut câte partenere de viață a avut de-a lungul timpului. Artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soția sa, Carmen Rusu, de 27 de ani, dar mai are şi episoade când trebuie multe buchete de flori şi vacanţe pentru ca aceasta să rămână frumoasă. Deși multă lume credea că cei doi au împreună 4 copii, pe Florin, Rafi, Cati și Nuțu, invitat în podcastul „Povești de film, cu Mara Bănică”, celebrul manelist a spus că lucrurile nu stau deloc așa și că adevărul este cu totul altul.

 

Vali Vijelie s-a dat de gol. Artistul a recunoscut câte partenere de viață a avut de-a lungul timpului: „Pe copii i-am recunoscut. Ei nu au nicio vină”

Artistul a mărturisit că a avut trei partenere de viață de-a lungul timpului, cu care are împreună 4 copii. Din rodul iubirii cu actuala sa soție, Vali Vijelie are 2 copii, pe Cati și Nuțu. Cu celelalte două partenere de viață, Mioara și Geta, artistul mai are 2 copii, pe Florin și Rafi. Interpretul de muzică de petrecere a recunoscut că prima relație pe care a avut-o a fost la vârsta de 19 ani.

„Prima dată când m-am căsătorit aveam 19 ani. Nu că m-am căsătorit, vorbeam cu o fată. Nu am fost căsătorit, căsătorit am fost cu o singură femeie. Cati și Nuțu sunt cu soția mea, Carmen. Florin este cu Mioara, iar Rafi este cu Geta. Cu Carmen sunt de 27 de ani.

Vali Vijelie și-a dus soția în vacanță, după gesturile intime cu altă femeie. Imaginea care arată că manelistul a fost iertat

Nu am fost căsătorit cu nicio femeie, doar cu Carmen, dar pe copii i-am recunoscut. Sunt copiii mei, copiii mei nu au nicio vină. Eu am o problemă ca copiii mei să se ducă la muncă, să muncească, asta este problema. Primele două relații nu au mers, așa a fost să fie. Cine a fost de vină nu mai contează. N-a fost să fie, asta a fost”, a spus Vali Vijelie, în cadrul podcastului „Povești de film, cu Mara Bănică”.

În ce relații este Vali Vijelie cu mamele copiilor săi

Vali Vijelie a mărturisit că are o relație civilizată cu mamele copiilor săi, Florin și Rafi. El a spus că discută cu Mioara și Geta, iar atunci când au nevoie de ajutor, artistul nu ezită să le sprijine.

„Vorbim, bineînțeles, despre orice problemă. Dacă pot să le ajut și pot să fac ceva pentru ele, eu le ajut cu cea mai mare plăcere”, a mai precizat Vali Vijelie, în cadrul podcastului „Povești de film, cu Mara Bănică”.

Vali Vijelie a fost iertat de „mama la copii”, după ce a fost prins în ofsaid cu „pofta inimii”: „Vine liniștea de după furtună”

În urmă cu o lună, Vali Vijelie afost surprins în compania unei brunete misterioase în timp ce se plimbau prin Capitală. Artistul a fost fotografiat în momentul în care îi punea mâna pe posterior femeii cu care era în acea seară.

Imaginile au ajuns și la soția manelistului. În acel moment, Carmen Rusu spunea că nu mai vrea să fie asociată cu Vali Vijelie, că vor merge pe drumuri separate, iar singura legătură pe care o va mai avea cu tatăl copiilor ei, Florin, Rafi, Cati și Nuțu, va fi doar cea financiară.

Citește și: Vali Vijelie face o avere pe litoral! Află cât trebuie să plătești pentru un concert al celebrului manelist după scandalul amoros din viața lui

Cu toate astea, la o lună de la incident, soția artistului a reușit să treacă peste infidelitate și l-a iertat. Confidentul lui Vali Vijelie a dat de înțeles că manelistul s-a împăcat cu soția. Mai mult, a precizat că artistul trece printr-o perioadă înfloritoare din punct de vedere profesional.

„Vali Vijelie nu are cum să fie liniștit tocmai prin prisma numelui. El este vijelie. Pe oriunde trece el face valuri și la propriu, și la figurat. E un om care într-adevăr oriunde intră provoacă vijelie. Vine liniștea de după furtună, liniștea dinaintea furtunii.

Vali e foarte bine. Trece printr-o perioadă în care este, cum se spune, vorbesc eu fiind Pește, se simte ca peștele în apă. E într-o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional, pregătește numai melodii frumoase, chiar sunt gelos pe el în condițiile în care eu compun, cânt cu cu el, avem multe proiecte împreună”, a spus Baboiash în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Citește și: Vali Vijelie reacționează după ce a fost prins că și-a înșelat soția. Cine e bruneta cu care a fost văzut. „Cel mai frumos sentiment e dragostea”

Baboiash a dezvăluit că Val Vijelie nu se poate certa niciodată cu soția lui.

„Eu nu cred că Vali Vijelie se poate certa vreodată, nu neapărat cu soția. Nu cred că s-ar putea certa cu cineva. Eu de câte ori am fost la el, soția lui a fost acasă. Mă duc la el din anii 2000 și mereu am văzut-o, tot timpul a fost acasă, ne-a făcut o cafea, ne-a primit bine mereu. E o femeie deosebită, iar el într-adevăr este vulcanic, are și el o cruce de dus, că cine l-a pus să cânte melodia aia cu: să iubești două femei”, a mai declarat Baboiash.

Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie după ce a fost înșelată

Carmen Rusu dădea de înțeles, în urmă cu o lună, că va continua să locuaiscă în aceeași casă cu Vali Vijelie doar pentru situația financiară, dar și pentru cei patru copii pe care îi au împreună.

„Nu mă mai interesează unde și cu cine apare. Din acest moment, fiecare își vede de viața lui. Eu stau cu el strict pentru confortul financiar al meu și al copiilor mei. De acum, probabil fiecare va merge pe drumul lui și își va face viața. Pe mine nu mă mai interesează de azi nimic din ceea ce apare. Nu vreau să mai fiu contactată de nimeni. Vreau să se înțeleagă o dată pentru totdeauna că nu mai vreau să am de-a face cu el”, a mai spus Carmen Rusu.

Spynews
Antonia și Cristian Marinescu de la Mireasa, sezonul 9, au aniversat trei luni de relație. Tânăra, mesaj emoționant pentru iubitul ei din afara competiției / FOTO
Bzi.ro
Teo Trandafir îl distruge pe Florin Salam! „Regele României a murit!”
Fanatik.ro
Singurele 3 zodii care își vor schimba total viața până la finalul lunii iulie. Iese soarele și pe strada acestor nativi
Capital.ro
Este INTERZIS prin lege pentru șoferii care intră în țară. Nu poți circula dacă ai asta în mașină
Impact.ro
Delia, poze de INFARCT! Și-a etalat posteriorul OBRAZNIC pe internet, s-a văzut TOT
DailyBusiness
Vor fi înghețate pensiile, chiar înainte de recalculare? Ce se întâmplă cu datoria publică a României
Adevarul
Scandalul OUG 84. Guvernul face un pas înapoi în privința testelor antidrog. Reacția polițiștilor și a medicilor
Spynews
Știrile Antena Stars. Alina Eremia, incident neașteptat pe scena de la Neversea. Ce a pățit artista când se afla în fața publicului: „Simțeam adrenalina” / VIDEO
Spynews
Mira și Levi Elekes, vacanță de lux în Santorini! Cum arată locul fabulos în care s-au cazat: ”E ireal de frumos” / VIDEO
Evz.ro
Scandalul testelor antidrog. Condițiile în care șoferii pot primi permisul înapoi
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
wowbiz.ro
Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special
Cancan.ro
Note LIVE Bacalaureat 2024 | Rezultatele la BAC, publicate pe EDU.RO
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
A dat Bacalaureatul, însă moartea l-a luat la scurt timp după. Un tânăr de 18 ani a murit într-un cumplit accident în Slatina
Capital.ro
Ilegal pentru românii cu telefon mobil. Apelul care îți aduce Poliția la ușă. Amendă 4.000 de lei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini fierbinți cu Aza Gabriela, iubita lui Horațiu Moldovan, în costum de baie!
stirilekanald.ro
VIDEO Edu.ro Rezultate BAC 2024: S-au afișat notele. Scrie codul tău și află ce medii ai obținut
substantial.ro
Emma Navarro ajunge în sferturile de finală la Wimbledon după o victorie impresionantă
MediaFlux
BENEFICII suplimentare la pensie. Cine sunt beneficiarii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!