Bogdan de la Ploiești, dezvăluire șocantă despre relația cu Cristina Pucean. Motivul pentru care nu o cere de soție: „O ia lumea ca pe marketing”

Bogdan de la Ploiești a vorbit despre unul dintre cele mai arzătoare subiecte din viața lui, mai exact despre motivul pentru care nu a cerut-o de soție încă pe Cristina Pucean.
Alina Costache
10 iul. 2024, 08:29
Bogdan de la Ploiești, dezvăluire șocantă despre relația cu Cristina Pucean. Motivul pentru care nu o cere de soție: „O ia lumea ca pe marketing”
Bogdan de la Ploiești, dezvăluire șocantă despre relația cu Cristina Pucean. Motivul pentru care nu o cere de soție: „O ia lumea ca pe marketing”

Bogdan de la Ploiești a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu a cerut-o în căsătorie pe Cristina Pucean, deși sunt într-o relație de doi ani. În plus, dansatoarea a vrut chiar ea să facă pasul cel mare, însă acest lucru nu i-a surâs cântărețului de manele.

Citește și: Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au făcut doi ani de relație. S-au întrecut în urări speciale și cadouri. „Așa a făcut Dumnezeu, să ne îndrăgostim, iar El știe mai bine ce planuri are”

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de doi ani. Chiar dacă între ei au mai existat și despărțiri, de fiecare dată s-au întors unul în brațele celuilalt. Invitat în cadrul podcastului realizat de Bursucu, Bogdan de la Ploiești a fost întrebat când are de gând să o ceară în căsătorie pe iubita sa.

Cântărețul de manele a recunsocut că se simte presat de Cristina Pucean să facă pasul cel mare, însă până acum nu a găsit momentul potrivit să-i pună iubitei sale inelul de deget. Mai mult, pentru că în doi ani de relație Bogdan de la Ploiești nu s-a așezat în genunchi să o ceară în de soție pe dansatoare, Cristina Pucean s-a gândit chiar ea să-l ceară de soț de artist. Cu toate acestea, Bogdan de la Ploiești i-a spus iubitei sale că lumea o să perceapă acest gest doar ca pe o strategie de marketing.

„N-am cerut-o în căsătorie. Presiunea există. La noi s-a ajuns să-mi spună ea să o cer. Acum a vrut să mă ceară ea. I-am zis că o ia lumea ca pe marketing. Ei nu ne înțeleg că noi d-aia suntem unici.

O să o cer exact când este momentul. Eu sunt BDLP și nu pot să o cer așa banal. Nu o să fie vorba despre lucruri financiare, dar… Sunt un tip roman tic, dar nu sunt neapărat cu florile. I le ofer într-o zi în care nu se așteaptă”, a mărturisit Bogdan de la Ploiești, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Deși nu s-a gândit încă să facă pasul cel mare și să o ceară de soție pe Cristina Pucean, Bogdan de la Ploiești se vede tătic. Cântărețul de manele își dorește nu unul, ci trei copii, doi băieți și o fată.

„Trebuie să facem și copii. Îmi dă Dumnezeu după sufletul meu. Eu vreau trei, doi băieți și o fată ar fi frumos. Primii să fie băieții și apoi fata. Am zis să fiu modest, dar dacă vor fi mai mulți nu e problemă. Copiii sunt cel mai frumos lucru.

Și ea își dorește, dar nu am întrebat-o câți. Important este să fie sănătoși, să vină primul și să te bucuri de el, după care mai faci dacă vrei, dacă faci față”, a mai spus Bogdan de la Ploiești, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Citește și: Florin Salam, amenințat după conflictul cu Bogdan de la Ploiești: „Și-a dat seama că a greșit. Au intervenit mai mulți băiețași”

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Semnul de circulație care îi încurcă pe mulți șoferi din România. Ce trebuie să faci dacă îl întâlnești în trafic
Capital.ro
Proprietarii de terenuri vor fi verificați. Românii vor fi controlați până pe 11 octombrie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Marea provocare a noii magistrale de mare viteză. Cum s-a lucrat la tunelurile feroviare de pe valea Mureșului VIDEO
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Loredana se retrage. Toată lumea a rămas mască
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Ce a făcut Luminița Becali la nunta lui Ianis Hagi în timp ce Gigi Becali a dansat în genunchi și a „evaporat” 30.000 de euro pe dedicațiile lăutarilor
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Detalii terifiante despre un cuplu de la ”Insula Iubirii”, sezonul 8! Pozau în cuplul ideal, dar a bătut-o cu bestialitate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Șoferii testați pentru consumul de substanțe interzise își pot primi permisele dacă analizele nu sunt gata în 72 de ore! Ordonanța de urgență care prevede acest lucru a fost publicată în Monitorul Oficial
Capital.ro
Amendă 7.000 de lei. Este ilegal dacă statul nu ți-a dat voie. Mii de români fac tot timpul asta
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Impactul uraganului Ida și valurilor de căldură asupra rețelei electrice din SUA: vulnerabilități și soluții
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'