Cum mai arată Alexandru, fiul adoptat al Oanei Sîrbu. În prezent are 15 ani și studiază muzica. ”Este influențat de personalitatea mea vulcanică”

Oana Sîrbu nu mai are nevoie de nicio introducere, fiind una dintre cele mai cunoscute femei din România. Aceasta se bucură de succes pe plan muzical și pe scenă, chiar și la ei 56 de ani împliniți anul acesta. Totuși, dincolo de cele obținute pe parcursul vieții sale, cea mai mare mândrie este Alexandru, băiatul adoptat în urmă cu mai bine de 15 ani.
Filip Stan
10 iul. 2024, 14:00
Cum mai arată Alexandru, fiul adoptat al Oanei Sîrbu. În prezent are 15 ani și studiază muzica. ”Este influențat de personalitatea mea vulcanică”

Oana Sîrbu este una dintre cele mai cunoscute femei din România.

Aceasta se bucură de succes pe plan muzical și pe scenă, chiar și la ei 56 de ani împliniți anul acesta. Totuși, dincolo de cele obținute pe parcursul vieții sale, cea mai mare mândrie este Alexandru, băiatul adoptat în urmă cu mai bine de 15 ani.

Citește și Oana Sîrbu, la un pas de moarte. S-a răsturnat cu mașina de câteva ori

Pe când avea aproape 41 de ani, mai exact în 2009, Oana Sîrbu a înfiat un copil, împreună cu partenerul său de atunci. La vremea aceea, ea și Robert Turcescu erau împreună de cinci ani și credeau că vor rămâne toată viața împreună.

Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate în anul 2014, după zece ani de relație, iar Alexandru a rămas alături de mama sa. În prezent, băiatul este un adolescent în toată regula. Are 15 ani și se bucură de o viață frumoasă și de educație bine meritată.

Încă din primele zile în care a intrat în rolul de mamă, Oana Sîrbu a fost foarte dornică să exceleze pe această parte, astfel încât a făcut tot ce a putut pentru a-i asigura fiului ei un trai bun și multă armonie.

„Prioritatea mea in viata e copilul. Dumnezeu mi l-a dat când a trebuit, la 40 de ani. Sunt dedicată lui și sper să fiu o mamă mișto. Am un băiețel care a venit exact în momentul în care mi-am dorit să fiu mamă – nu mai contează pe ce cale. E o lume extraordinară, pe care n-o pot descrie în cuvinte. Sunt atât de bogată de această personalitate a băiețelului meu, de schimbul de replici pe care-l am cu el, de felul cum crește, de lumea pe care o descopăr cu el, de faptul că citesc rafturi întregi de cărți despre cum se cresc copiii… Vreau să aleg tot ce e mai bun pentru el”, declara Oana Sîrbu în urmă cu câțiva ani.

După ce s-a despărțit de Robert Turcescu, vedeta din „Liceeni” a refuzat să își mai expună viața personală și nu s-a mai afișat cu niciun alt bărbat.

Îndrăgita artistă a preferat să se concentreze pe carieră și pe viața de familie, trăită alături de copilul care i-a schimbat viața în bine.

Datorită timpului petrecut împreună, băiatul a început să îi semene și chiar s-a apucat de muzică, încercând să îi calce pe urme.

„Băiețelul meu e cel mai scump dar pe care mi l-am dorit și pe care viața mi l-a făcut. E la vârsta preadolescenței și a descoperirilor de tot felul, într-adevăr, e frumos, dar, cel mai important lucru e că are cea mai frumoasă personalitate de copil pe care am întâlnit-o. Nu știu dacă-mi seamănă, dar cu siguranță e influențat de personalitatea mea vulcanică, uneori. Trecem împreună prin tot felul de provocări, dar și prin experiențe unice și minunate. Descoperim lumea în fiecare zi, dar și la sfârșituri de săptămână, la propriu, când ne luăm tălpășița și colindăm”, a declarat Oana Sîrbu, conform Ego.ro.

Dintre toate instrumentele muzicale, acesta s-a simțit atras de pian, iar mama sa îl consideră talentat, după ce l-a ascultat cu atenție de foarte multe ori.

„El face pian și muzică extrașcolar, în mod profesionist, la Liceul George Enescu. Are ureche muzicală, aptitudini. De aceea l-am dat la pian, îl chinuiesc puțin cu studiul zilnic, dar nu cred că va face meseria asta. E la alegerea lui să facă tot ce-i va plăcea”, a mai zis Oana Sîrbu.

„Împlinirea cea mare care se observă se datorează faptului că Alex Stelian a venit în viață mea. Stelian este un prenume împrumutat de la unchiul meu, fratele tatei, care a fost pictor și profesor de arte plastice și care, din păcate, ne-a părăsit de tânăr. Eu am un mare respect pentru tata și o vagă amintire a unchiului meu, dar știu că era un om special, iubit foarte mult de studenții lui. Pe de altă parte, Sfântul Stelian este și protectorul copiilor, așa încât prenumele acesta s-a dovedit a fi foarte potrivit”, a explicat Oana Sîrbu

Fiul ei adoptiv îi seamănă din mai multe puncte de vedere. Acesta este și un romantic incurabil, ceea ce înseamnă că este foarte posibil să fi fost inspirat de cântecele artistei.

Când era mai mic, i-a făcut o surpriză imensă, în ziua în care ea a împlinit 53 de ani.

„El a apucat să-mi dea cadoul. A scos niște bănuți din pușculiță, am mers la un magazin din cartierul unde locuim și m-a rugat să-mi aleg ceva ce-mi place. A pus și de o ciocolată neagră pentru că știe că sunt înnebunită după ciocolata neagră. Mi-a făcut și un desen. Am dosare întregi cu desenele lui. Mi-a desenat o inimioară și flori, mi-a făcut dedicații. O să știe să își cucerească foarte frumos iubita când o să fie puțin mai mare pentru că e foarte romantic”, a spus vedeta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Oana Sîrbu (@oanamadalinasirbu)

Oana Sîrbu a înțeles ce este adevărata iubire

În momentele grele, Oana Sîrbu a găsit puterea de a merge mai departe și întotdeauna s-a gândit la Alexandru, de care a devenit responsabilă în momentul adopției.

Cursul vieții ei a luat o altă întorsătură când a decis să adopte un copil, iar de când este mamă, Oana Sîrbu a înțeles ce este adevărata iubire.

„Cred că, încet-încet, ne dă cineva o putere extraordinară ca să putem trece peste lucrurile astea triste. Cred că forța stă și în noi, în mobilizare, în oamenii dragi pe care îi întâlnim, ne găsim un echilibru în copilul din noi, în copilul pe care, dacă se întâmplă să fim părinți, îl avem. Asta nu ne lasă să fim prea multă vreme triști. Pe de altă parte, lumea își urmează cursul ei, noi suntem așa, într-un fel de trecere pe aici către alte lumi”, mărturisea aceasta în urmă cu ceva vreme.

Citește și Vești bune pentru tineri! Absolvenții de liceu pot primi ajutor de șomaj. Când și unde trebuie să depună cerere

Oana Sîrbu este activă în mediul online, acolo unde discută cu fanii săi despre muzică, filme și alte lucruri care o pasionează. Din când în când, mai scapă pe rețelele sociale și câte o poză cu băiatul ei, mai ales atunci când vrea să își exprime bucuria și să le arate tuturor cât de împlinită se simte în compania lui.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
El e românul din Teleorman care și-a transformat curtea într-un paradis exotic. Are bananieri, dar și palmieri, iar locul arată incredibil
Capital.ro
Ungaria, OUT?! Decizia istorică se pregăteşte acum în Europa: Acţiuni reale
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Marea provocare a noii magistrale de mare viteză. Cum s-a lucrat la tunelurile feroviare de pe valea Mureșului VIDEO
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Românul cu pensie de 27.000 de lei pe lună. Mai ia și leafă de la stat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. S-a lăsat de bătăi în cușcă pentru a face avere din imaginile cu ea dezbrăcată
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Detalii terifiante despre un cuplu de la ”Insula Iubirii”, sezonul 8! Pozau în cuplul ideal, dar a bătut-o cu bestialitate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Alertă de vreme severă în România. Lista județelor afectate de Cod roșu de caniculă și furtuni violente
Capital.ro
Proprietarii de locuințe vor plăti ÎN PLUS. Obligația e trecută direct în lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Ce a făcut Luminița Becali la nunta lui Ianis Hagi în timp ce Gigi Becali a dansat în genunchi și a „evaporat” 30.000 de euro pe dedicațiile lăutarilor
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
MAE avertizează cu privire la starea de criză din Macedonia de Nord
MediaFlux
UCRAINA ATACĂ RUSIA! NATO și-a dat ACORDUL
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'