Cum arată acum marea iubire a lui Irinel Columbeanu. Monica Gabor, apariție de senzație pe internet, după ce a dispărut din lumina reflectoarelor: „Atât de schimbată”

Monica Gabor a apărut, din nou, pe rețelele sociale, după o perioadă îndelungată în care a ales să nu se afișeze în spațiul public. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu, cea care l-a făcut tată pe fostul milionar de la Izvorani, este complet schimbată.
Alina Costache
10 iul. 2024, 17:16
Cum arată acum marea iubire a lui Irinel Columbeanu. Monica Gabor, apariție de senzație pe internet, după ce a dispărut din lumina reflectoarelor: „Atât de schimbată”

În urmă cu mai mulți ani, Monica Gabor era o prezență nelipsită din spațiul public, în special pe micile ecrane în diferite emisiuni TV, însă, odată cu plecarea peste ocean, prezența în lumina reflectoarelor a fostei soții a lui Irinel Columbeanu s-a rărit, chiar și pe rețelele sociale, devenind aproape inexistentă.

Acum, partenera afaceristului Mr. Pink apare din ce în ce mai rar pe internet, dar recent o nouă fotgrafie a apărut cu Monica Gabor pe Instagram.

Aceasta a apărut în postarea unui restaurant, iar în secțiunea de comentarii a imaginii un internaut a remarcat transformarea Monicăi Gabor: „Atât de schimbată”.

Citește și: Irina Columbeanu a rupt gura târgului cu noul său cont de TikTok! Fiica fostului milionar de la Izvorani a învățat cum să se afișeze de la Monica Gabor

Monica Gabor, în vizorul presei internaționale

În irmă cu mai mulți ani, Monica Gabor a ajuns în vizorul presei internaționale după ce ar fi adoptat un copil de 3 ani și ar fi decis să-l ducă înapoi la orfelinat după doar o noapte de stat împreună cu acesta, conform Daily Mail.

„O româncă celebră își duce înapoi la orfelinat băiețelul adoptat după ce plânsetele lui au ținut-o trează în prima noapte” – titlul articolului în care se vorbește de Monica Gabor.

Se pare că Monica Gabor chiar își dorea să-i ofere micuțului o viață mai bună, însă planurile vedetei s-au schimbat după o noapte petrecută cu băiețelul.

„Monica Columbeanu, în vârstă de 26 de ani, care e prietenă cu Paris Hilton, a jurat să îi ofere lui Alex Gabriel, în vârstă de trei ani, o viață în care să nu ducă lipsă de nimic.

Dar ea l-a dus înapoi la orfelinat după ce a petrecut doar o noapte la conacul ei, se pare că din cauză că plânsul lui nu o lăsa să se culce… Ștefan Cristofor, un om de afaceri din București care conduce o organizație caritabilă de ajutorare a orfanilor împreună cu fiica sa Mihaela, a confirmat că ei au aranjat întâlnirea dintre Monica și Alex. Mihaela a declarat: ‘Monica a vrut să petreacă un weekend cu băiatul pe care dorea să-l adopte. Dar copilul nu se putea adapta’”, a notat publicația.

Citește și: Monica Gabor a reacționat, după ce a văzut imaginile cu Irinuca în România. Unde a plimbat-o Irinel Columbeanu înainte de întoarcerea în America

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
APARE O NOUĂ FABRICĂ ÎN ROMÂNIA! A început deja șantierul!
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
L-a ÎNȘELAT pe fostul jucător din naționala României! Prima ei explicație este INCREDIBILĂ
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
S-a dat ordin în Ungaria. Ungurii te prind imediat. Șoferii români nu mai scapă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
PENSIONARII NEMULȚUMIȚI de RECALCULARE, vizați DIRECT! URGENT trebuie să facă asta
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...