Dana Roba, reacție tranșantă după ce soțul ei a fost condamnat la șapte ani de închisoare: „O să iasă foarte repede, mi-e teamă de el. Mă mut definitiv din țară”

Dana Roba a reacționat după ce soțul ei a primit doar 7 ani de detenție, după ce a fost la un pas să o omoare pe make-up artistă.
Alina Costache
11 iul. 2024, 20:44
Dana Roba, reacție tranșantă după ce soțul ei a fost condamnat la șapte ani de închisoare: „O să iasă foarte repede, mi-e teamă de el. Mă mut definitiv din țară”
Cum a reacționat Dana Roba când a aflat ce sentință a primit Daniel Balaciu

Dana Roba e șocată după ce a aflat sentința primită de Daniel Balaciu și e mai hotărâtă ca niciodată să părăsească țara. Bărbatul, care a șocat o țară întreagă când a desigurat-o cu ciocanul pe make-up artistă, a primit o sentință de șapte ani de închisoare, atacabilă cu apel.

Totodată, Daniel Balaciu este obligat să-i plătească Danei Roba daune morale în valoare de 80.000 de euro.

Dana Roba a fost victima unui caz extrem de grav de violență domestică, în cursul zilei de 5 iunie 2023, atunci când a fost desfigurată cu un ciocan de soțul ei. Victima s-a prezentat cu leziuni grave la spital, după ce craniul i-a fost spart și mâinile fracturate, iar șansele de supraviețuire au fost extrem de mici.

Dana Roba a primit o nouă șansă la viață, în mod miraculos, iar Daniel Balaciu și-a aflat, după mai bine de un an, sentința. Make-up artista a fost dezamăgita de deciia instanței, subliniind că îi este teamă de tatăl fiicelor sale.

„Sunt foarte dezamăgită de decizie. Această pedeapsă blândă nu le protejează deloc pe femeile care au fost mutilate de soți, de iubiți. Eu mulțumesc Domnului că încă sunt în viață, atât pot spune. Oricum, 7 ani de închisoare sunt foarte puțini, o să iasă foarte repede, mi-e teamă de el.

Am făcut recurs, nu vreau să rămână cu așa o pedeapsă mică. Ar merita pedeapsa cu închisoare pe vecie, pe viață, la ceea ce mi-a făcut! Aștept să se încheie și procesul de divorț și când voi obține custodia totală a fiicelor mele sunt hotărâtă să mă mut definitiv din țară, în Dubai, Germania sau în Elveția.

Îmi deschid acolo salon, plătesc dările la stat și dacă mă caută iar ca să mă amenințe sau se apropie de mine, va fi săltat imediat. Acolo, legile sunt foarte aspre, femeile care au avut suferit ce am suferit eu sunt protejate”, spune ea pentru Click!.

Citește și: Dana Roba, mesaj tranșant pentru Emily Burghelea, care a fost la un pas să-și piardă viața în accident: „Mi se pare penibil să te pozezi cum ești accidentată”

Instanța l-a obligat pe Daniel Balaciu să-i plătească Danei Roba daune morale în valoare de 80.000 de euro, dar, fiindcă el se află în închisoare, singura soluție este să vândă apartamentul în care au locuit.

„Această sumă reprezintă, de fapt, 70.000 de euro daune morale și 10.000 de euro cheltuielile de judecată, deși eu am plătit vreo 13.000 de euro. Cum voi recupera acești bani? Păi, din partea lui din apartamentul în care am stat, îl vând și iau și partea lui”, a mai spus make-up artista.

Dana Roba spune că nu mai dispune de banii necesari pentru a-și face operația pentru refacerea cutiei craniene, intervenție ce urma să aibă loc toamna aceasta, în Turcia, dar e decisă să strângă din nou suma.

„Nu mai am bani de operație, strânsesem 10.000 de euro, dar soțul meu mi-a trimis ANAF-ul pe cap, a trebuit să mai dau din banii strânși de la oameni. Unde să mai merg, adio, operație! Dar, nu mă las, voi munci în străinătate și voi face rost de bani. În unele țări astfel de operații se fac și gratuit”, a mai spus Dana Roba.

Citește și: Ce a auzit Dana Roba din gura călăului, Daniel Balaciu, la ultima înfățișare în sala de judecată: „Fetele sunt traumatizate”

Dana Roba, dată în judecată de soacră

Dana Roba a ajins din nou în tribunal, din cauza soacrei sale, care își dorește o legătură cu nepoatele sale, lucru cu care bruneta nu este de acord, pentru că fetițele nu și-ar dori acest lucru.

„Am fost ieri la tribunal că am avut proces cu fosta soacră, ea vrea vizită nepoatelor și că vrea ca copiii să meargă acolo la sat, dar fetele nu vor să meargă, nu vor să o vadă, nu își doresc. Din câte mi-a zis avocata, procesul acesta va decurge foarte repede. Fetițele nu își doresc, dacă mama e bine, fetițele sunt bine, nu dacă e bunica bine”, a spus Dana Roba, pentru Spynews.ro.

Dana Roba ar fi încercat să vorbească cu soacra ei despre asta și i-a propus să vină la apartamentul unde locuiește cu fiicele ei pentru a le vedea pe micuțe, dar femeia nu a fost de acord cu această variantă.

„Fosta soacră ar vrea ca fetele să stea fetele la ea patru săptămâni în vacanța mare și două weekend-uri pe lună, așa ceva nu se va întâmpla, nu există.

I-am zis că dacă vrea să le vadă poate să vină la noi la apartament, fără telefon, să fiu și eu de față, pentru că ea le obligă să vorbească cu el la telefon, fetele nu-și doresc treaba asta, nu accept. Chiar dacă va câștiga procesul și va avea dreptul să vină să vadă copiii și să-i ia la ea la sat, ea va veni cu executorul și dacă fetele spun către executor că nu vor, plâng și nu vor, nu au cum să le ia cu forța”, a continuat make-up artista.

Daan Roba nu este de acord să își lase fiicele atât de mult timp cu soacra sa, de teamă că femeia le-ar putea obliga pe acestea să vorbească la telefon cu tatăl lor, Daniel Balaciu, aflat acum în închisoare.

„Nu au ce să caute acolo, nu vreau să-i întoarcă împotriva mea, eu știu cum să-mi educ copiii astfel încât să-i învăț că nu au ce să mai caute acolo. Ele sunt mici, nu au ce să caute în proces, că le-aș fi adus în proces să spună ele că nu-și doresc să mai meargă la bunica.

Ea vrea să ia fetițele și să le ducă la pârnaie, nu pot să accept așa ceva, să-mi traumatizez copiii. Criminalul să stea în pârnaie, iar fetițele în libertate, să mergem la piscină, la activități, stau cu mama, cu bona, mergem la orele de engleză, avem întâlniri în oraș cu psiholoaga și vorbim”, a mai spus Dana Roba.

Spynews
Nuntă după nuntă pentru Adrian Minune! După Adriana Simionescu, încă o cununie religioasă are loc în familia lăutarului iubit de toată lumea
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
De ce e bine să încălzești cana înainte să pui cafeaua în ea. Trucul pe care oricine trebuie să îl cunoască
Capital.ro
Cutremur total în Europa. Ungurii au dat cărțile pe față: Va crește radical
Playtech.ro
Cea mai neobișnuită atracție turistică din România. Intri într-o lume fantastică, chiar pe tărâmul vrăjitoarelor
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Marea provocare a noii magistrale de mare viteză. Cum s-a lucrat la tunelurile feroviare de pe valea Mureșului VIDEO
Spynews
Natura se dezlănțuie! Pe lângă codul roșu de caniculă, meteorologii anunță furtuni puternice cu grindină. Care sunt zonele vizate | FOTO
Spynews
Bianca Drăgușanu, întâlnire de taină cu Gabi Bădălău! Au fost tare apropiați / Video
Evz.ro
Ce tarif are Adriana Antoni. Solista, una dintre cele mai cerute voci
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Mireasa lui Ianis Hagi a luat microfonul de la Pavel Bartoș și a descris în 7 cuvinte ce înseamnă pentru ea nunta cu fiul lui Gică Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather anunță că vine furtuna electrică în România. Pe ce dată exactă se întâmplă în București și în celelalte orașe
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Apar noi burse pentru elevii olimpici: Care sunt criteriile de acordare a burselor de merit și ce valoare au
Capital.ro
Mașini interzise peste tot în România. Decizia a intrat deja în vigoare azi, la ora 11:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. S-a lăsat de bătăi în cușcă pentru a face avere din imaginile cu ea dezbrăcată
stirilekanald.ro
Trump, lovit de Secret Service: Agenții m-au lovit atât de tare încât...
substantial.ro
Atenţionare meteo de cod galben de vijelii şi averse torenţiale, în contextul caniculei generalizate
MediaFlux
Cât va fi PENSIA din SEPTEMBRIE! SIMONA BUCURA OPRESCU a ANUNȚAT EXACT
Shtiu.ro
Cum e mai bine să procedăm în zile caniculare? Ținem geamul închis sau deschis?