Cătălin Scărlătescu are interzis să se mai îngraşe. Juratul de la Masterchef, pus la dietă: „Mă ceartă madam acasă”

Juratul Masterchef recunoaște că, deși gătește rar acasă, atunci când o face, preferă să pregătească preparate simple, inspirate de preferințele iubitei sale.
Filip Stan
11 iul. 2024, 20:23
Cătălin Scărlătescu are interzis să se mai îngraşe. Juratul de la Masterchef, pus la dietă: „Mă ceartă madam acasă”

Cătălin Scărlătescu, una dintre figurile emblematice ale gastronomiei românești, este gata să revină pe micile ecrane în sezonul 9 al MasterChef România. Acest sezon promite să fie unul plin de surprize și preparate inedite, însă pentru jurat, participarea la show implică și provocări personale semnificative legate de menținerea greutății. Astfel că partenera sa de viaţă, Doina Teodoru, i-a dat interzis să se îngraşe şi îl ţine doar pe salate.

Cătălin Scărlătescu a slăbit 50 de kilograme

Cătălin Scărlătescu a reușit să slăbească impresionanta greutate de 50 de kilograme, o realizare remarcabilă ce a necesitat o schimbare radicală în stilul său de viață. Secretul său a constat în reducerea semnificativă a porțiilor de mâncare, trecând de la cantități mari la porții mult mai mici.

„Nu am ținut mari diete, doar mi-am închis robinetul la mâncare. Dacă înainte mâncam un kilogram, acum mănânc 150 de grame, de orice, doar am diminuat cantitatea,” a explicat Scărlătescu pentru impact.ro, în urmă cu ceva timp.

Această schimbare radicală în stilul său de viață i-a permis să-și mențină greutatea constantă în ultimii cinci ani, stabilizându-se la aproximativ 102-103 kilograme.

Cătălin Scărlătescu a fost dat afară dintr-un restaurant din Germania. Ce a putut să facă cheful: „Şi am făcut o prostie. Mi-am luat o scatoalcă şi două picioare-n fund… m-a dat afară”

Cătălin Scărlătescu a primit interzis de la Doina Teodoru să se mai îngraşe

Cătălin Scărlătescu, regretat de fanii Chefi la cuțite

Cătălin Scărlătescu, regretat de fanii Chefi la cuțite

În ciuda succesului său în a-și menține greutatea, Scărlătescu recunoaște că nu a fost un drum ușor. Acum, la 51 de ani, Scărlătescu a găsit un echilibru, însă reîntoarcerea la MasterChef vine cu noi provocări.

Sezonul 9 al MasterChef România îi reuneşte pe Gina Pistol, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu pentru a evalua cele mai bune preparate ale bucătarilor amatori. În acest context, bucătarul va trebui să deguste numeroase preparate, ceea ce reprezintă o provocare majoră pentru cineva care încearcă să-și mențină greutatea sub control.

„Mai dau jos câteva kilograme, că mă ceartă ‘madam’ acasă. (…) Zice ‘ai grijă cu mâncatul’. Dar ce să faci dacă sunt gurmand și eu de meserie. Scărlătescu Cătălin Gurmand, ăsta e un nume din familie, așa că nu avem ce să facem,” a adăugat el pentru ciao.ro.

Vegetariană convinsă, Doina Teodoru preferă mâncărurile ușoare și sănătoase, iar preparatele sale favorite includ salate și ceviche.

„Iubita mea este vegetariană. Nu mâncă carne, mâncă pește, dar rar, și este fan Ceviche. Așa că e foarte ușor. Pac am curățat peștele, un pic de lămâie. 2-3 ingrediente și am scăpat„, ne-a dezvăluit Cătălin Scărlătescu, în cadrul unui interviu exclusiv pentru unica.ro.

Cătălin Scărlătescu, impresionat de salatele făcute de Doina Teodoru

Cătălin recunoaște că, deși gătește rar acasă, atunci când o face, preferă să pregătească preparate simple, inspirate de preferințele iubitei sale.

Doamna nu gătește cu foarte multe oale, îi plac mai mult verziturile astea, salate multe,” ne-a mai spus juratul de la Masterchef. Totodată această abordare culinară îl ajută să mențină un stil de viață sănătos și echilibrat.

Deși este un chef experimentat, Cătălin Scărlătescu este adesea impresionat de salatele pregătite de Doina.

„Este spectaculoasă. Ea face spectaculoase niște salate. Foarte mișto. Mă tot sperie așa cu tot felul de… Ea mănâncă foarte picant și cumva mult mai acru decât aș reuși eu să înțeleg. Dar de multe ori mă surprinde,” ne-a mai dezvăluit acesta.

Reîntoarcerea la MasterChef reprezintă o oportunitate de a împărtăși experiența și cunoștințele sale cu noi generații de bucătari amatori, însă vine și cu riscuri legate de menținerea greutății. Scărlătescu a învățat să navigheze aceste provocări cu ajutorul parteneriatului său cu Doina, care îl ajută să mențină un regim alimentar strict acasă.

„Da, mănânc salată la prânz, dar nu ieșim și noi seara la un restaurant să mâncăm și altceva? Ce atâta salată…” a spus Cătălin Scărlătescu pentru ciao.ro, evidențiind nevoia de echilibru între dieta strictă de acasă și plăcerea de a mânca diverse preparate în oraș.

Ce a aflat Doina Teodoru despre Cătălin Scărlătescu, la America Express. ”Nu m-a afectat”

Doina Teodoru şi Cătălin Scărlătescu au avut parte de multe aventuri la America Express, acolo unde experienţa a fost de neuitat. Chiar şi aşa, pentru îndrăgitul chef, întreaga competiţie a fost destul de traumatizantă.

Iată ce a mărturisit iubita lui Cătălin Scărlătescu.

Citește și Lizi i-a dat un pumn în gură lui Cosmin Natanticu în momentul în care a cerut-o de soție. Dezvăluiri neașteptate la proba băieților de la Power Couple România: „Dau bine cu pumnul”

Doina Teodoru a trăit la intensitate maximă momentele de la America Express alături de iubitul ei, Cătălin Scărlătescu, și ar repeta oricând experiența.

Totuși, spre deosebire de ea, cunoscutul chef are convingerea că întreaga competiție a fost o experiență traumatică.

Doina Teodoru a rămas impresionată de această aventură, mai ales că i-a adus un bagaj de cunoștințe acumulate pe toată perioada competiției.

După spusele ei, Cătălin Scărlătescu preferă confortul și nu adoră acest gen de călătorie, fără telefon și alte lucruri.

„Uite, dacă îl întrebi pe Cătălin, ar zice că a fost o experiență traumatică. Dar pentru mine a fost una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am avut în viața asta. Eu aș repeta oricând, mi-a plăcut teribil. Bine, și îmbină niște lucruri care îmi plac: călătoriile, aventura… Îmi place să merg așa, hai-hui, cu rucsacul în spate, să stau de vorbă cu localnicii.

Și-n vacanțele mele tot asta fac, merg pe insule din astea cât mai puțin turistice, unde n-ai rețea la telefon, n-ai curent.. Deși, acum, de când sunt cu Cătălin, e un pic mai complicat, căci lui îi place confortul.

Într-adevăr, acest format îți încearcă limitele, este un concurs de anduranță nu numai fizică, ci și psihică. Habar n-am, cred că au văzut cel mai bine spectatorii ce a fost urât. Din punctul meu de vedere e uman: în situații extreme poți să fii nervos, să fii în multe feluri”, spune Doina Teodoru, potrivit Ok Magazine!

”Nu mă ajută cu nimic”

Printre altele, actrița recunoaște că a refuzat să citească comentariile negative după concurs.

Citește și Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu nu-și țin banii la comun nici după 3 ani de relație: „Plătește cine pune primul mâna pe portofel”

„Nu m-a afectat, pentru că am evitat să citesc. Am învățat asta de când am fost la iUmor, nefiind obișnuită cu genul ăsta de interacțiune cu publicul. La teatru, pe scenă, te plac nu te plac, spectatorii aplaudă la final. Dar în momentul în care ești cu camera pe tine și devii un subiect de discuție pentru toată lumea, n-are niciun sens să te chinui să fii pe placul tuturor.

Nu trebuie. Când eram la iUmor am citit niște comentarii care m-au afectat foarte tare și de-atunci am zis că nu mai vreau să fac asta. Nu m-ajută cu nimic”, a mai spus Doina Teodoru.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Patru alimente proteice care reduc nivelul de colesterol. Toate persoanele care au împlinit 40 de ani trebuie să le consume
Capital.ro
Ungurii vor Ținutul Secuiesc. Ungaria a pregătit lovitura în inima României. Există dovezi clare
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Loredana se retrage. Toată lumea a rămas mască
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Ce a făcut Luminița Becali la nunta lui Ianis Hagi în timp ce Gigi Becali a dansat în genunchi și a „evaporat” 30.000 de euro pe dedicațiile lăutarilor
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Detalii terifiante despre un cuplu de la ”Insula Iubirii”, sezonul 8! Pozau în cuplul ideal, dar a bătut-o cu bestialitate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Șoferii testați pentru consumul de substanțe interzise își pot primi permisele dacă analizele nu sunt gata în 72 de ore! Ordonanța de urgență care prevede acest lucru a fost publicată în Monitorul Oficial
Capital.ro
Proprietarii de terenuri vor fi verificați. Românii vor fi controlați până pe 11 octombrie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Plajele de la Marea Neagră amenințate de mine marine: 103 mine descoperite
MediaFlux
RUSIA vrea să DISTRUGĂ România! AMENINȚĂ Bucureștiul cu RACHETE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'