Incredibil cât a plătit un român pe două ouă ochiuri la ”împinge tava” din stațiunea Eforie Nord. ”Mai pun 5 lei și cumpăr o găină de banii ăștia”

Vara este în toi, iar românii sunt deja pe plajă, savurând o băutură răcoritoare în razele soarelui. Dacă distracția nu are cum să lipsească, nici surprinderea față de prețurile la mâncare nu lipsește.
Filip Stan
12 iul. 2024, 10:54
Incredibil cât a plătit un român pe două ouă ochiuri la ”împinge tava” din stațiunea Eforie Nord. ”Mai pun 5 lei și cumpăr o găină de banii ăștia”

Un român a fotografiat prețurile cu care se vând mâncărurile la unul dintre cele mai cunoscute restaurante cu autoservire din Eforie Nord.

Te-ar putea interesa și Prețuri de Dubai pe litoralul românesc! Cât trebuie să scoți din buzunar în vara lui 2024 pentru câteva zile de vacanță la malul Mării Negre

În plin sezon estival, restaurantul de tip „împinge tava” din Eforie Nord atrage zilnic sute de turiști dornici să se bucure de preparatele tradiționale românești, servite rapid și la prețuri rezonabile.

Conform meniului de la acest restaurant cu autoservire de pe litoralul românesc, două ouă ochiuri costă 12 lei.

În ciuda prețuirilor, restaurantul continuă să fie extrem de popular printre turiști, mulți considerând că experiența și gustul preparatelor merită să îi treacă pragul.

”Îți dă și farfuria acasă?”

În plin sezon estival, prețul pentru a închiria un singur șezlong a ajuns la 35 de lei pe zi, conform imaginilor transmise de un turist, pe un grup de Facebook destinat celor care aleg stațiunea Eforie drept destinație de vacanță.

Desigur, în comentarii, românii n-au fost prea fericiți cu cele văzute.

„Dacă mai pun 5 lei cumpăr o găină de banii ăștia”, „Pe bune? unde trăim?”, „Cam puțin, îți dă și farfuria acasă?”.

În ciuda prețurilor crescute, plajele din Eforie Nord rămân aglomerate, semn că turiștii sunt dispuși să scoată din buzunar mai mulți bani pentru un concediu bine meritat.

Majoritatea plajelor oferă, pe lângă șezlonguri, și umbrele, baruri și restaurante, ceea ce reprezintă un „magnet” pentru turiști.

În cazul în care mergi la mare, cel mai bine este să verificați cu atenție tarifele înainte de a alege plaja pe care intenționați să vă relaxați, deoarece prețurile pot varia în funcție de locație și de facilitățile oferite.

Eforie Nord, o localitate componentă a orașului Eforie din județul Constanța, Dobrogea, România, este una dintre cele mai căutate destinații de pe litoralul românesc.

Citește și Litoralul pentru toţi 2024. Cât te costă un sejur „pe ieftineală” în luxurianta Mamaia

Situată la doar 14 km de Constanța, Eforie Nord se remarcă prin îmbinarea turismului recreativ cu cel balnear, oferind vizitatorilor atât relaxare la malul mării, cât și tratamente pentru diverse afecțiuni.

Deci, dacă ai de gând să treci prin Eforie, trebuie să știi că sigur vei scoate din buzunar mai mulți bani decât anul trecut, însă măcar vei avea parte de o experiență frumoasă.

Spynews
Dana Roba este în stare de șoc! Ce a aflat, abia acum, de la fiicele sale, la un an distanță de la bătaia soră cu moartea primită
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
De ce e bine să încălzești cana înainte să pui cafeaua în ea. Trucul pe care oricine trebuie să îl cunoască
Capital.ro
Mașini interzise peste tot în România. Decizia a intrat deja în vigoare azi, la ora 11:00
Playtech.ro
Cea mai neobișnuită atracție turistică din România. Intri într-o lume fantastică, chiar pe tărâmul vrăjitoarelor
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Marea provocare a noii magistrale de mare viteză. Cum s-a lucrat la tunelurile feroviare de pe valea Mureșului VIDEO
Spynews
Accuweather ne-a anunțat când o să plouă prima oară în București după canicula care a „topit” România. Mai avem de îndurat 7 zile de chin
Spynews
Betty Salam clarifică situația căsniciei și relația pe care o are cu soțul ei, Cătălin Vișănescu. Artista neagă că există alt bărbat în viața ei: "Nu voi divorța" | VIDEO
Evz.ro
Știrea momentului despre Apple! Cum poți încerca noul OS
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Mireasa lui Ianis Hagi a luat microfonul de la Pavel Bartoș și a descris în 7 cuvinte ce înseamnă pentru ea nunta cu fiul lui Gică Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather anunță că vine furtuna electrică în România. Pe ce dată exactă se întâmplă în București și în celelalte orașe
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Apar noi burse pentru elevii olimpici: Care sunt criteriile de acordare a burselor de merit și ce valoare au
Capital.ro
Se plătesc peste 200 EURO. Anunț de la Guvern: Obligatoriu trebuie să plătim
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. S-a lăsat de bătăi în cușcă pentru a face avere din imaginile cu ea dezbrăcată
stirilekanald.ro
Trump, lovit de Secret Service: Agenții m-au lovit atât de tare încât...
substantial.ro
1945 – Începutul Ere Atomice: Prima Detonare Atomică
MediaFlux
Cât va fi PENSIA din SEPTEMBRIE! SIMONA BUCURA OPRESCU a ANUNȚAT EXACT
Shtiu.ro
Cum e mai bine să procedăm în zile caniculare? Ținem geamul închis sau deschis?