Horoscop Urania pentru săptămâna 13-19 iulie 2024. Ce îi așteaptă pe nativi

Horoscop Urania pentru săptămâna 13-19 iulie 2024. Astrele le rezerva nativilor surprize și influențe importante.
Filip Stan
12 iul. 2024, 14:20
Horoscop Urania pentru săptămâna 13-19 iulie 2024. Ce îi așteaptă pe nativi

Horoscop Urania pentru săptămâna 13-19 iulie 2024. Astrele vin cu vești surprinzătoare pentru unii nativi fie că este vorba de sănătate, carieră sau dragoste. Fiecare semn zodiacal va simți energii diferite și va trebui să fie pregătit să le gestioneze.

Horoscop Urania pentru săptămâna 13-19 iulie 2024

Berbec

Apar nemulțumiri în plan partenerial, dialoguri în contradictoriu, șicane puse la cale de un soț, de un colaborator sau de un rival; ședințe, negocieri, audieri, întâlniri cu scopul de a se găsi soluția unei probleme spinoase care evoluează anapoda. Berbecii vor fi refractari la tot ceea ce li se va propune și, din dorința de a demonstra că au dreptate sau că ei sunt cei lezați, vor scăpa din vedere șansa de a rezolva chestiunea onest. Compromisul nu va fi o soluție.

Taur

Unele persoane vor deveni hipersensibile, „nu-și vor găsi locul”, nu vor avea spor în activitățile curente, vor proceda greșit în situațiile de rutină, ceea ce va fi un indiciu al incapacității lor de a se organiza, de a se controla, de a se concentra ori de a evalua rapid și corect o situație de viață personală sau profesională. Erorile de la locul de muncă pot atrage discuții neplăcute, atenționări, critici, observații și comentarii care, la rândul lor, îi vor afecta pe cei născuți în zodia Taurului.

Gemeni

Vor apărea ipostaze astrale care nu le vor ușura nativilor sarcinile profesionale; dimpotrivă, o serie de tulburări interioare, cu un efect mai mult sau mai puțin perceptibil asupra fiziologiei, îi vor pune pe unii Gemeni, mai ales pe cei care duc un mod de viață marcat de excese și abuzuri culinare, de stres netemperat, de muncă în regim de „asalt” sau de sacrificarea timpului necesar odihnei organismului pentru refacere, să recurgă la calmante ori să facă pauze forțate în activitatea cotidiană, potrivit Libertatea.

Rac

Relațiile celor care au copii vor fi dificile; nativii, în postură de părinți, vor manifesta atitudini nedrepte și vor ridica pretenții care nu pot fi acceptate de către copiii lor, mai ales dacă aceia sunt la vârsta maturității. Posibile stări acute de stres afectiv și de nemulțumire în relațiile bazate pe sentimente, pe prietenie și pe atracție personală care, dacă sunt de mai mult timp puse la încercare de stridențele existențiale, se pot destrăma cu acest prilej.

Leu

Nativii vor fi lesne iritabili, nu vor avea răbdare să asculte până la capăt despre ce e vorba, nu vor lua aminte la atenționări sau nu vor observa detaliile interesante care pot revela o altă ipostază a unui fapt de viață sau, din neatenție, nu vor înțelege și vor interpreta greșit afirmațiile celor cu care stau de vorbă. Unele deplasări le pot strica cheful de viață pentru o zi sau o etapă din activitatea lor curentă, perturbată de oameni și întâmplări „stupide”.

Fecioară

Unele dialoguri vor fi încărcate de năduf, pentru că nativii nu vor avea chef să intre în dispute gratuite, iar dacă totuși vor fi obligați să o facă, nu vor avea chef să se „ascundă după deget”, spunând ceea ce este de spus pe respectiva temă, fără echivoc și fără menajamente. Vor primi, cum e de așteptat, și riposte. Posibile răspunsuri negative la unele solicitări sau răspunsuri care nu vor respinge cererea formulată inițial, dar care vor pune o serie de condiții greu de acceptat sau de pus în practică, aspect frecvent materializat în cazul dosarelor depuse de viitorii liceeni sau studenți la instituțiile din străinătate.

Balanță

Luna se va afla în casa I-a a personalității celor despre care vorbim acum și va exercita o influență pozitivă, echilibrantă, contracarând impactul influențelor venite dinspre Luna Neagră, plasată, de curând, la rândul ei, în zodia Balanței. Astfel că, pentru moment, Luna va tempera influențele dizarmonice ale lui Lilith asupra celor născuți în acest semn. Al doilea context care nu sugerează armonia este, firește, cel al relațiilor parteneriale unde, în cazul unor situații tulburi, se poate observa o intensificare a acestui dezechilibru: dispute, listă de coerență în dialog și în decizii, erori de gândire.

Scorpion

Starea de spirit a Scorpionilor va fi marcată de o disponibilitate spre visare,spre telepatie, presimțiri extrasenzoriale, intuiții și vise premonitorii care le vor permite să speculeze informațiile care le vor veni pe aceste căi de comunicare în înțelegerea unei persoane ori a unei secvențe de viață, intuind și laturile nevăzute sau nerostite care reprezintă, de fapt, partea cea mai importantă a secvenței relaționale, mai ales în plan partenerial.

Săgetător

Relațiile cu unul sau mai mulți prieteni pot trece prin momente tulburi, nativii, nefiind niște persoane supărăcioase sau exigente în plan relațional, nu vor tolera, totuși, îndrăznelile nejustificate de limbaj, de comportament ori inițiativele nedemne pentru că spiritul lor fundamental corect se va revolta și-i îi va împinge pe Săgetători să-i pună pe aceia la punct, să-i ocolească pe viitor ori să întrerupă relația.

Capricorn

Nativii  vor evita persoanele care nu mai prezintă încredere sau cu care mențin o legătură formală, fără nici un fel de implicare personală adică fără afecțiune, simpatie, cooperare, solidaritate, comuniune de idei. Odată cu tranzitul Lunii prin Capricorn, respectiv prin casa I a a celor despre care vorbim acum, se va construi și va funcționa, până pe 21 iulie, un Pătrat mistic, dificil, pe semnele Cardinale, care îi va pune în dificultate pe nativi pe direcția relațiilor parteneriale, a celor socio-profesionale și familiale.

Citește și: Horoscop dragoste: Aceste TREI ZODII vor avea cea mai ROMANTICĂ vară

Vărsător

Unii nativi tineri vor trăi momente de derută neștiind cum să reacționeze în fața unor curente de idei, tendințe de viață, opinii într-un anumit domeniu (de cunoaștere, profesional, politic, ideologic, social, religios, pedagogic) și vor avea tendința să le respingă pe toate, global, fără să le analizeze logica, importanța sau valoarea pentru propria lor existență. Cei maturi vor trăi un sentiment acut de respingere sau de neînțelegere a unor aspecte de viață publică, profesională sau socială la care, teoretic, ar trebui să se adapteze, dar pentru moment, ei nu au disponibilitatea interioară pentru experiențe, astfel că, vor trăi mai acut ca în alte dăți, un sentiment de contestare, de frondă sau de inadecvare.

Pești

Nu este perioada indicată pentru ca Peștii să ia decizii atunci când va fi vorba de sume importante, de tranzacții însemnate pentru stabilitatea lor financiară sau pentru înțelegeri care grevează unul sau mai multe bunuri patrimoniale ori chiar le pun în pericol în urma unor exploatări incorecte sau abuzuri și înșelătorii, posibile de acum până la primăvara viitoare. Totodată, apar nemulțumiri, eventuale încurcături, amânări, confuzii, erori ce trebuie corectate, contestații, reclamații, cereri, toate formulate de către nativi spre marea lor exasperare.

Citește și: Ei sunt răsfățații momentului! Nativii acestor DOUĂ ZODII se bucură de ABUNDENȚĂ după intrarea lui Venus în Leu

Spynews
Dana Roba este în stare de șoc! Ce a aflat, abia acum, de la fiicele sale, la un an distanță de la bătaia soră cu moartea primită
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
De ce e bine să încălzești cana înainte să pui cafeaua în ea. Trucul pe care oricine trebuie să îl cunoască
Capital.ro
Mașini interzise peste tot în România. Decizia a intrat deja în vigoare azi, la ora 11:00
Playtech.ro
Cea mai neobișnuită atracție turistică din România. Intri într-o lume fantastică, chiar pe tărâmul vrăjitoarelor
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Marea provocare a noii magistrale de mare viteză. Cum s-a lucrat la tunelurile feroviare de pe valea Mureșului VIDEO
Spynews
Accuweather ne-a anunțat când o să plouă prima oară în București după canicula care a „topit” România. Mai avem de îndurat 7 zile de chin
Spynews
Betty Salam clarifică situația căsniciei și relația pe care o are cu soțul ei, Cătălin Vișănescu. Artista neagă că există alt bărbat în viața ei: "Nu voi divorța" | VIDEO
Evz.ro
Știrea momentului despre Apple! Cum poți încerca noul OS
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Mireasa lui Ianis Hagi a luat microfonul de la Pavel Bartoș și a descris în 7 cuvinte ce înseamnă pentru ea nunta cu fiul lui Gică Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather anunță că vine furtuna electrică în România. Pe ce dată exactă se întâmplă în București și în celelalte orașe
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Apar noi burse pentru elevii olimpici: Care sunt criteriile de acordare a burselor de merit și ce valoare au
Capital.ro
Se plătesc peste 200 EURO. Anunț de la Guvern: Obligatoriu trebuie să plătim
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. S-a lăsat de bătăi în cușcă pentru a face avere din imaginile cu ea dezbrăcată
stirilekanald.ro
Trump, lovit de Secret Service: Agenții m-au lovit atât de tare încât...
substantial.ro
1945 – Începutul Ere Atomice: Prima Detonare Atomică
MediaFlux
Cât va fi PENSIA din SEPTEMBRIE! SIMONA BUCURA OPRESCU a ANUNȚAT EXACT
Shtiu.ro
Cum e mai bine să procedăm în zile caniculare? Ținem geamul închis sau deschis?