Andra, reţeta delicioasă cu păstrăv de Zăganu cu care-l răsfaţă pe Măruţă în weekend

Cătălin Măruță a avut parte de cel mai delicios păstrăv de Zăganu, preparat impecabil de talentata lui soție, Andra. Vedeta le-a dat rețeta și fanilor săi.
Alina Costache
12 iul. 2024, 20:52
Andra, reţeta delicioasă cu păstrăv de Zăganu cu care-l răsfaţă pe Măruţă în weekend

Andra gătește păstrăv de Zăganu.  „Rețeta mea să vedem dacă-l surprinde… Am pus sare, piper și frecăm bine interiorul cu acest sos pe care l-am făcut”, a mărturisit Andra. Peste sosul verde, vedeta a adăugat o felie de lămâie pentru fiecare pește, apoi tava a fost introdusă în cuptor.

Rețete delicioase de vară de porumb fiert sau copt. Trucurile care te vor transforma într-o gospodină desăvârșită

Sosul verde se poate prepara din pătrunjel și mărar, tocate mărunt, zeamă de lămâie, cimbru și oregano, ulei de măsline. Amestecați foarte bine și condimentați cu sare și piper, după gust, potrivit retetesivedete.ro

Un sos nemaipomenit care se poate consuma alături de pește sau de friptură se obține din 4 linguri cu maioneză, 2 linguri cu muștar, 2 linguri cu miere, sare și piper. Amestecați cât mai bine ingredientele, până se va obține un sos omogen. Păstrați la frigider până când serviți.

Sos cu vin alb

Un pește rasol sau la cuptor va avea un gust fantastic dacă va avea lângă el și un sos cu vin alb. Ingredientele necesare sunt: 50 g unt sau ulei, 30 g făină, 2 gălbenuşuri, 100 ml smântană, 200 ml vin alb sec, ½ litru din apa în care a fiert peștele, dacă îl consumați rasol. Puteți pune și supă de pui.

Citește și: Ardei umpluți de vară. Rețeta simplă a măicuțelor de la Mănăstirea Prislop pentru zilele de post

Mod de preparare
Puneți făina, untdelemnul sau untul într-o cratiță la foc mic și adăugați supă fierbinte, în câteva rânduri. Aveți grijă să nu se facă nici un fel de cocoloașe, iar la final puneți și vinul. Lăsați să fiarbă în câteva clocote și luați cratița de pe foc.

Frecați bine gălbenușurile cu smântână și o lingură cu muștar. La final, totul se amestecă din nou cu sosul fierbinte. Sosul va avea un gust rafinat dacă veți adăuga pătrunjel, tarhon și mărar.

Andra Măruță, problemecu kilogramele în plus: „Eu n-am putut să slăbesc până acum, pentru că nu m-am acceptat. Îmi puneam 3 chiloți pe mine ca să ascund”

Andra Măruță a dezvăluit, de la masa juraților de la Românii au talent, că până de curând kilogramele în plus reprezentau pentru ea un subiect care îi dădea mari bătăi de cap. Acum, artista mărturisește că a învățat să se iubească și să nu se mai compare cu ceea ce vede în jurul ei și că, într-un final, a ajuns să se simtă cea mai frumoasă și cea mai sexy.

„Este foarte interesant ce se întâmplă aici, pentru că azi dimineață când ieșeam din cabină vorbeam cu colegii mei și discutam despre cum te simți, câți ani avem, câte kilograme. Am cu 10 kilograme mai mult decât ar fi trebuit la înălțimea mea să am. În primă fază am fost complexată de acest lucru, ba mai mult că, dacă purtam o pereche de pantaloni, vă arăt, am o burtică care pare că sunt gravidă. Aici mi se pun toate kilogramele, dar mă simt așa de sexy și de frumoasă! Nimeni nu-i ca mine, ia uite! Sunt susținută de colegii mei”, a declarat Andra Măruță.

Citește și: Ce pasiune ascunsă are Andra. Puțină lume știe că artista mai face si asta, pe lângă muzică: „Trebuie neapărat să vă arăt”

Vedeta a recunoscut că a apelat la diferite trucuri pentru a ascunde kilogramele în plus și asta doar pentru că vedea în jurul ei persoane care păreau perfecte. Cântăreața spune că singurul lucru care a împiedicat-o să slăbească a fost faptul că nu accepta că are o problemă cu greutatea sa.

„Cred că totul pleacă de aici (n.r. își pune mâna pe inimă). În momentul în care începi să te accepți așa cum ești și să nu te mai uiți după repere –  că aia e slabă, că aia e slabă, nu… Trebuie să nu ne mai judecăm, să nu ne mai uităm în stânga și în dreapta și să ne iubim așa cum suntem. Cu 10 kilograme mai mult, mai puțin, că transpirăm, că avem mai puțin păr, că mai mult, că-i creț, că-i întins. Nu cred că trebuie să fim într-un fel, așa că simțiți-vă bine cu voi, vă rog din toată inima.

Și femeile care se uită la noi… în primă fază să știți că și mie mi-a fost greu să-mi accept burtica. Vai, dacă zicea cineva… E tot a mea! Probabil, într-o lună – două, poate n-o s-o mai am. Eu n-am putut să slăbesc până acum, pentru că nu m-am acceptat. Le ascundeam,  îmi puneam 3 chiloți pe mine ca să ascund, să strâng burta și încercam să mă ascund. Uite, azi, am o pereche de chiloți pe mine”, a mai spus Andra.

Citește și: Cuplul Andra – Măruță, la fundul sacului. Firmele soților au datorii de peste 15,8 milioane de lei. De ce închid și deschid afaceri pe bandă rulantă

Artista a dezvăluit că nu aspectul fizic o deranjează, dar consideră că cel mai bine pentru sănătatea ei ar fi să slăbească.

„Am acceptat că trebuie să mă văd, să văd exact cum sunt ca să pot să fac o schimbare. N-am cum să fac schimbarea dacă nu mă accept. Pentu sănătate în schimb o să fac o schimbare, nu pentru că vreau să arăt mai bine, să nu mai am burtica asta, dar vreau să fiu sănătoasă.

Unele lucruri nu le poți explica, poate mănânci pentru că s-au adunat alte gânduri, s-au adunat niște stări, și acolo refulezi, în mancare, pentru că acolo te simți cel mai bine. De la stres, de la muncă, de la nedormit, deschizi frigiderul, așa fac eu, și mă uit, Doamne ce mănânc azi. Vă jur, sunt extrem de sinceră, poate exagerat de sinceră, dar dacă tot s-a ivit acest moment, de ce să nu încurajăm toate femeile și să transimtem mesajul ăsta frumos. M-am ridicat și m-am dezbrăcat în fața tuturor cu toate secretele mele, dacă e să fie vreun secret, dar nu mai e, pentru că eu mă simt frumoasa”, a încheiat Andra.

Spynews
Dana Roba este în stare de șoc! Ce a aflat, abia acum, de la fiicele sale, la un an distanță de la bătaia soră cu moartea primită
Bzi.ro
Carmen Harra a spus totul despre căsnicia lui Smiley cu Gina Pistol: „El este un independent!“
Fanatik.ro
Capcana în care pică turiștii români din Bulgaria. Mulți au fost amendați cu 500 de euro: ”La noi trebuie să știi legea”
Capital.ro
Interzis în România. Permisul auto pe care n-ai voie să-l ai. Ți-l confiscă imediat
Playtech.ro
Cea mai neobișnuită atracție turistică din România. Intri într-o lume fantastică, chiar pe tărâmul vrăjitoarelor
DailyBusiness
Anunțul momentului de la BNR pentru toți românii cu credit în LEI
Adevarul
Cum să folosești corect aerul condiționat de la mașină. Sfaturi pentru economia de combustibil: „nu mori, va fi rece mașina” VIDEO
Spynews
Accuweather ne-a anunțat când o să plouă prima oară în București după canicula care a „topit” România. Mai avem de îndurat 7 zile de chin
Spynews
Betty Salam clarifică situația căsniciei și relația pe care o are cu soțul ei, Cătălin Vișănescu. Artista neagă că există alt bărbat în viața ei: "Nu voi divorța" | VIDEO
Evz.ro
Se dau amenzi de până la 12.000 de lei. Poliția, cu ochii pe proprietarii de câini
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Mireasa lui Ianis Hagi a luat microfonul de la Pavel Bartoș și a descris în 7 cuvinte ce înseamnă pentru ea nunta cu fiul lui Gică Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Acuzații GRAVE la adresa iubitului Dianei Maria, fata ucisă de urs în Bucegi. „Adevărul??? Am împins-o pe Diana în râpă ca să...
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Intoxicație suspectă la un Hotel de 5 Stele din Olimp! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție după ce mai mulți turiști au acuzat stări severe de rău
Capital.ro
Asociația de proprietari nu are dreptul. Ilegal dacă stai la bloc. Nu poți aduce modificări
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. S-a lăsat de bătăi în cușcă pentru a face avere din imaginile cu ea dezbrăcată
stirilekanald.ro
Trump, lovit de Secret Service: Agenții m-au lovit atât de tare încât...
substantial.ro
Mai Mult de 90% Dintre Turiștii care Solicită Ajutorul Salvamontiștilor Nu Știu Cum să Reacționeze în Fața Animalelor Sălbatice
MediaFlux
CUM afli PENSIA din septembrie. Ministrul Muncii ARATĂ decizia
Shtiu.ro
Cum e mai bine să procedăm în zile caniculare? Ținem geamul închis sau deschis?