PRO TV ONLINE STREAMING SPANIA – ANGLIA LIVE VIDEO. Ianis Hagi anunță ce vor face nuntașii la finala Euro 2024

Euro-2024 îşi desemnează câştigătoarea. Spania luptă pentru un al patrulea titlu european, Anglia vrea un prim trofeu. Finala se va juca la Berlin.
Filip Stan
14 iul. 2024, 20:41
PRO TV ONLINE STREAMING SPANIA - ANGLIA LIVE VIDEO. Ianis Hagi anunță ce vor face nuntașii la finala Euro 2024

PRO TV ONLINE STREAMING SPANIA – ANGLIA LIVE VIDEO. După o lună de meciuri la care au participat 24 de echipe, Campionatul European de fotbal îşi află duminică seară câştigătoarea. Naţionalele Spaniei şi Angliei luptă pentru trofeul Heni Delaunay, la Berlin, pe Olympiastadion. Pentru Spania este a cincea finală europeană, după ce a pierdut una şi s-a impus în alte trei: în 1964, 2008 şi 2012.

Meciul va fi în direct la PROTV şi pe Voyo

Spania – Anglia, echipe de start:

SPANIA (4-2-3-1): U. Simon – Carvajal, Le Normand, Laporte, Cucurella – Rodri, Fabian Ruiz – Yamal, Olmo, N. Williams – Morata
Rezerve: Raya – J. Navas, Nacho, Vivian, Merino, Joselu, F. Torres, Remiro, Baena, Zubimendi, Oyarzabal, Fermin, Grimaldo
Antrenor: Luis de la Fuente

ANGLIA (3-4-2-1): Pickford – Walker, Stones, Guehi – Saka, Mainoo, Rice, Shaw – Foden, Bellingham – Kane
Rezerve: Ramsdale, Henderson – Alexander-Arnold, Trippier, Konsa, Dunk, Gallagher, Toney, Gordon, Watkins, Bowen, Eze, Gomez, Palmer, Wharton
Antrenor: Gareth Southgate

PROTV ONLINE STREAM SPANIA – ANGLIA LIVE VIDEO, finala de la Euro 2024. Supercomputerul a prezis deja câştigătoarea

Ibericii au câştigat grupa B la Euro-2024 şi au trecut în optimi de Georgia, în sferturi de Germania şi în semifinale de Franţa.

Anglia joacă a doua finală consecutivă, după cea pierdută în 2021 în faţa Italiei, la lovituri de departajare.

Englezii au câştigat grupa C la Euro-2024 şi au trecut în optimi de Slovacia, în sferturi de Elveţia şi în semifinale de Ţările de Jos.

Echipe probabile:

Spania: Simón – Carvajal, Le Normand, Laporte, Cucurella – Ruiz, Rodri, Olmo – Yamal, Morata, Williams. Selecţioner: Luis de la Fuente

Anglia: Pickford – Walker, Stones, Guéhi – Saka, Mainoo, Rice, Shaw – Bellingham, Foden – Kane. Selecţioner: Gareth Southgate

Meciul va fi arbitrat de francezul François Letexier, ajutat de asistenţii Cyril Mugnier şi Mehdi Rahmouni, în timp ce Szymon Marciniak (Polonia) va fi al patrulea oficial. Tomasz Listkiewicz (Polonia) completează echipa ca arbitru asistent de rezervă.

Rolul de arbitru asistent video (VAR) a fost atribuit lui Jérôme Brisard (Franţa), asistat de Willy Delajod (Franţa) şi de Massimiliano Irrati (Italia).

Finala va avea loc de la ora 22.00 şi va fi transmisă de Pro TV.

Ianis Hagi glumeşte în ziua nunţii sale, când are loc şi finala Euro 2024: România nu joacă, de ce să ne uităm la meci? Noi suntem cu dansul

Ianis Hagi, care s-a căsătorit religios cu Elena şi are în această seară petrecerea de nuntă, a glumit atunci când a vorbi despre finala Campionatului European, care la nunta sa nu se va vedea: “România nu joacă, de ce să ne uităm? Noi suntem cu dansul”.

Pentru Ianis şi Elena este “cea mai frumoasă zi”, au spus cei doi la Antena 3, de la omeniul Ştirbey, unde are loc nunta cu peste 700 de invitaţi.

„Prima parte a zilei a trecut, urmează distracţia şi voia bună”, a spus Ianis Hagi.

„Sunt sigură că e totul perfect, nu am mai vorbit cu echipa. Dar de fiecare dată când adresam câte o întrebare îmi spuneau că e totul cum ne dorim”, a afirmat şi Elena Hagi. „E cea mai frumoasă zi din viaţa mea de până acum, sunt foarte fericită. Am spus Da, în faţa lui Dumnezeu, înseamnă mult pentru noi. Sunt sigură că totul este perfect, abia aştept să văd ce ne rezervă viitorul”.

“Îi aşteptăm pe toţi cu drag, fiecare e special. Cei care nu pot veni au probabil motive, dar ştim că sunt alături de noi. Colegii mei…vacanţa lor e foarte scurtă, cu siguranţă s-au gândit şi la ei, dar ştim că sunt cu gândul la noi, contează şi familia. (Despre finala Euro 2024, râzând) România nu joacă, de ce să ne uităm la meci? Noi suntem cu dansul, cât se cântă, noi dansăm”, a mai spus Ianis Hagi.

Spania – Anglia (ora 22:00) PRO TV LIVE VIDEO ONLINE STREAM în finala de la Euro 2024. Meci istoric la Berlin VEZI ECHIPELE DE START

Ianis Hagi, fiul lui Gheorghe Hagi şi component al Generaţiei de Suflet a fotbalului românesc, s-a căsătorit religios cu Elena Tănase, duminică, la Biserica Sfântul Visarion din Capitală.

Tot duminică, de la ora 22.00, la Berlin are loc finala Campionatului European de fotbal, Spania – Anglia.

Finala Euro-2024: Jesus Navas anunţă că va juca ultimul meci pentru Spania

Fundaşul Jesus Navas a anunţat, sâmbătă seară, că finala Euro-2024 dintre Spania şi Anglia va fi ultimul său meci în tricoul La Roja.

„Acesta este ultimul meu meci. Am probleme la şold de ceva timp, dar fotbalul este totul pentru mine. Insist pe dorinţa pe care am avut-o întotdeauna de a da totul. Trebuie să mori în fiecare moment. Este ceva unic şi este un motiv de mândrie pentru mine (să fiu considerat o legendă în Spania). Să ştiu că, dacă continui după atâta timp, este pentru că am muncit din greu”, a declarat el . „La 38 de ani, este incredibil să joc încă”.

La 38 de ani, fundaşul cu 56 de selecţii (din 2009) a câştigat totul cu La Roja, inclusiv o Cupă Mondială, un Euro şi o Ligă a Naţiunilor. Dar el speră să adauge o ultimă victorie pe Stadionul Olimpic din Berlin. „Anglia este o echipă mare, cu talent individual. Va fi un meci greu, dar jucăm într-o mare competiţie. Ar fi minunat să câştigăm Euro, mai ales pentru coechipierii mei şi pentru fani, care merită”, a declarat Jesus Navas.

Aflat sub contract până în decembrie 2024 cu Sevilla, fundaşul dreapta a confirmat că este puţin probabil să rămână la clubul andaluz şi după finalul anului. „Am decis să rămân până în decembrie într-o situaţie complicată pentru Sevilla. Asta e treaba mea ca şi căpitan”.

Euro-2024 la final: Părţile frumoase şi lucrurile mai puţin bune
Finala Euro 2024 dintre Spania şi Anglia de la Berlin trage cortina, duminică, peste un festival de fotbal care a durat o lună. Numeroasele momente de încântare şi triumf, dar şi de frustrare şi eşec, au evidenţiat părţile bune şi mai puţin bune ale turneului, notează Reuters.

LUCRURILE BUNE

Atmosfera de pe stadion şi fanii: Organizarea meciurilor pe stadioanele de fotbal ale cluburilor obişnuite, care oferă o atmosferă fantastică, face diferenţa. De la Tartan Army din Scoţia la Zidul Portocaliu din Ţările de Jos şi la bucuria fanilor români şi albanezi, suporterii au adus culoare şi pasiune incredibile.

Evenimente

30 iulie – Maraton Profit News TV – Inteligența Artificială în Economie
Lamine Yamal: S-ar putea să nu fi fost în primul rând în mintea lui, dar tânărul spaniol, care a împlinit 17 ani sâmbătă, a aşteptat rezultatele examenelor sale şcolare la începutul turneului. După performanţele sale, şi după golul superb împotriva Franţei, el pare mai matur de vârsta sa şi a bătut recordul pentru cel mai tânăr jucător şi marcator la un Euro.

Spania: Mai multe victorii (6), goluri (13), şuturi la poartă (108) şi şuturi pe poartă (37) decât orice altă echipă din turneu. Practic, toate celelalte echipe mari s-au chinuit să găsească o formă sau un model de joc uşor de recunoscut, însă Spania a ajuns la turneu ca o maşinărie bine unsă.

Arbitrajul: Standardul de arbitraj a fost, în general, bun, cu arbitri în armonie cu jucătorii şi cu spiritul jocului. Un punct de atracţie pentru spectatori a fost gestul dispreţuitor al mâinii „ridică-te de pe gazon” din partea arbitrilor. Jucătorii au înţeles repede mesajul că nu sunt răsplătiţi dacă se aruncă prea uşor pe gazon.

Giorgi Mamardashvili: Portarul georgian a reuşit 29 de intervenţii în patru meciuri, de departe cele mai multe în competiţia de până acum şi înaintea olandezului Bart Verbruggen, cu 18 intervenţii în şase meciuri.

Georgia: Ajunsă în optimi cu stilul său de joc, debutanta Georgia a fost răsplătită generos de fostul prim-ministru miliardar Bidzina Ivanishvili, care a promis 10,7 milioane de dolari echipei după ce aceasta a învins Portugalia cu 2-0 şi s-a calificat în optimi.

Gata cu echipele mici: Aşa-numitele naţiuni mai mici din fotbal au ţinut piept celor mari şi au provocat mai multe surprize. Georgia, Albania, România, Slovacia, Slovenia, Ucraina şi Turcia au înregistrat rezultate remarcabile.

Arda Guler: „Messi turc” a fost magistral în orchestrarea mijlocului echipei sale, în timp ce mai mulţi jucători cheie au venit şi au plecat din cauza suspendării. Echilibrul său a fost remarcabil pentru un tânăr de 19 ani.

Prelungiri: A fost bine pentru unii… 12 goluri marcate în prelungiri reprezintă un record pentru un turneu final de Euro, iar multe dintre ele au fost decisive, asigurând victorii sau egaluri vitale.

Jucătorii Angliei care transformă lovituri de departajare: Anglia s-a transformat dintr-o echipă traumatizată de penaltiuri într-una care joacă pentru loviturile de departajare şi le-a expediat cu încredere în sfertul de finală împotriva Elveţiei.

LUCRURILE MAI PUŢIN BUNE

Kylian Mbappe: După cum singur recunoaşte, Mbappe a avut un turneu de uitat, împiedicat în mare măsură de un nas spart şi de o mască facială pe care nu părea niciodată confortabil să o poarte. El a obţinut doar un penalti pentru cele 24 de încercări de a marca, cele mai multe ale unui jucător şi cu una mai mult decât…

Cristiano Ronaldo: Am asistat la sfârşitul unei ere? Portugalia a insistat cu jucătorul în vârstă de 39 de ani, dar acesta a părut o umbră a jucătorului considerat odinioară de mulţi cel mai bun din lume şi nu a fost în stare să găsească poarta.

Kai Havertz: După remiza dintre Germania şi Elveţia, scor 1-1, în faza grupelor, ziarul Bild a realizat un sondaj în rândul a 160.000 de cititori, întrebând dacă Havertz sau Niclas Fuellkrug ar trebui să îie titular. În proporţie de 90%, acesta din urmă a fost ales. Havertz a marcat două penaltiuri, dar a ratat mai multe ocazii, iar Germania a fost eliminată în sferturile de finală.

Belgia: Aceasta ar fi trebuit să fie o nouă eră pentru Belgia sub conducerea antrenorului Domenico Tedesco, dar aceleaşi probleme de la marile turnee finale au persistat, deoarece nu au putut transforma dominaţia în goluri şi au fost eliminaţi în optimi.

Italia: Campioana în exerciţiu a părăsit competiţia, după ce s-a calificat în optimi cu un gol egalizator în minutul 98 împotriva Croaţiei, pentru a fi apoi surclasată de Elveţia. Conferinţele de presă bizare ale antrenorului Luciano Spalletti au contribuit la dramatism.

Merih Demiral, Jude Bellingham şi Mirlind Daku: Când ştii că ochii lumii sunt aţintiţi asupra ta, cel mai bine este să renunţi la controverse. Sărbătorirea unui gol incendiar, atingerea zonei inghinale şi, respectiv, îndemnarea fanilor la scandări xenofobe au atras sancţiuni UEFA pentru aceşti jucători.

Comportamentul defectuos al stewarzilor: În general, autorităţile s-au descurcat bine cu fanii în interiorul şi în jurul stadioanelor, dar un steward a fost filmat în timp ce bătea un suporter portughez, iar doi colegi îl imobilizau. O imagine proastă pentru turneu şi pentru Germania.

Pahare aruncate: Fanii multor echipe au aruncat cu pahare de plastic în jucătorii care executau cornere sau în portarii aflaţi la lovituri de departajare.

Probleme cu călătoriile: Trenuri anulate şi transport public incapabil să facă faţă, au existat scene de haos înainte şi după unele meciuri. Chiar şi echipele au fost perturbate, întrucât trenul care ducea Olanda la Dortmund pentru semifinală a fost anulat. Deutsche Bahn a fost criticată de ministrul transporturilor, Volker Wissing, pentru prestaţia sa slabă în timpul turneului.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Gratis de la stat pentru proprietarii de teren și case din România. Mergi la Primărie până pe 10 septembrie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
După atacul ursului din Bucegi, un alt animal SĂLBATIC a luat cu ASALT LITORALUL. Turiștii de la Marea Neagra au fost îngroziți VIDEO
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Rămâi fără certificatul de înmatriculare. Se reține pe loc talonul auto și iei amendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Medicul stomatolog Marina Gavril, găsită moartă în cabinetul din Brăila
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'