Reacția publicului când Tzancă Uraganu a urcat pe scenă la „Beach, Please”. Atmosfera s-a schimbat instant

Reacția publicului când Tzancă Uraganu a urcat pe scenă la "Beach, Please". În weekendul ce tocmai a trecut, litoralul românesc a găzduit un festival mult așteptat, unde au cântat artiști atât din țară, cât și internaționali. După ce Travis Scott a încins atmosfera la Costinești, surpriza serii a fost apariția lui manelistului.
Alina Costache
16 iul. 2024, 09:45
Reacția publicului când Tzancă Uraganu a urcat pe scenă la

Reacția publicului când Tzancă Uraganu a urcat pe scenă la „Beach, Please”. Travis Scott a fost unul dintre cei mai așteptați artiști de la festival și a făcut senzație la Costinești. Deși a întârziat din cauza unui zbor, trapperul a electrizat atmosfera, zeci de mii de tineri au ascultat și fredonat piesele sale.

Citește și: Mesajul dureros transmis de Randi, după ce a fost scos de pe scenă în huiduieli la Beach, Please: „Sper că sunt bine cei care au leșinat”

Reacția publicului când Tzancă Uraganu a urcat pe scenă la „Beach, Please”

Surpriza serii a venit după performanța lui Travis Scott, când pe scenă a urcat nimeni altul decât Tzancă Uraganu, luând prin surprindere publicul. După ce trapperul a coborât de pe scenă, publicul a început să se retragă, neștiind cine urmează să intre pe scenă.

Când s-a auzit vocea manelistului, tinerii s-au grăbit înapoi la scenă, nerăbdători să-l vadă. Atmosfera s-a schimbat rapid, iar mulțimea a început să fredoneze piesele cântate de Tzancă Uraganu.

Rapperul Wiz Khalifa a fost arestat după ce s-a drogat la Beach, please

Artistul american Wiz Khalifa a fost ridicat la polițiștii BCCO după recitalul susținut la festivalul „Beach, Please!” de la Costinești. Rapperul ar fi fumat un joint pe scena festivalului, moment în care oamenii legii au intervenit și au oprit spectacolul. Rapperul a fost escortat spre secție pentru declarații.

După procedurile standard, autoritățile au transmis și un comunicat prin care anunță că asrtistul va fi cercetat în stare de libertate, fiind acuzat de deținere de droguri de risc.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea unui bărbat (cetățean SUA), cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de deținere fără drept de droguri de risc.

Față de cel în cauză, a fost dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale. Din cercetări a reieșit că acesta, pe parcursul unui recital susținut în cadrul unui festival de muzică ce se desfășoară în stațiunea Costinești, județul Constanța a deținut peste 18 grame de canabis (drog de risc) și a consumat (pe scenă) o altă cantitate de canabis, sub forma unei țigări artizanale.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Judeţean Constanța și Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, se precizează în informarea oficială transmisă de IPJ Constanța.

Spynews
Nuntă după nuntă pentru Adrian Minune! După Adriana Simionescu, încă o cununie religioasă are loc în familia lăutarului iubit de toată lumea
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Țara adorată de români unde rămâi fără permis de conducere instant. Cum acționează poliția rutieră aici
Capital.ro
Cutremur total în Europa. Ungurii au dat cărțile pe față: Va crește radical
Playtech.ro
Cea mai neobișnuită atracție turistică din România. Intri într-o lume fantastică, chiar pe tărâmul vrăjitoarelor
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Marea provocare a noii magistrale de mare viteză. Cum s-a lucrat la tunelurile feroviare de pe valea Mureșului VIDEO
Spynews
Natura se dezlănțuie! Pe lângă codul roșu de caniculă, meteorologii anunță furtuni puternice cu grindină. Care sunt zonele vizate | FOTO
Spynews
Bianca Drăgușanu, întâlnire de taină cu Gabi Bădălău! Au fost tare apropiați / Video
Evz.ro
Breaking News. Anunțul premierului Marcel Ciolacu despre creșterea taxelor în 2025
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Mireasa lui Ianis Hagi a luat microfonul de la Pavel Bartoș și a descris în 7 cuvinte ce înseamnă pentru ea nunta cu fiul lui Gică Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Cât a plătit Elena, soția lui Ianis Hagi, pentru rochia de mireasă? Preţ ameţitor pentru ţinuta făcută din dantelă 3D
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Țeapa pe care riscă să o ia românii care merg la mare în Bulgaria! Riscă amenzi usturătoare dacă nu fac acest lucru
Capital.ro
Mașini interzise peste tot în România. Decizia a intrat deja în vigoare azi, la ora 11:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. S-a lăsat de bătăi în cușcă pentru a face avere din imaginile cu ea dezbrăcată
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Marcel Ciolacu deschis la ideea ca Iohannis să fie premier după alegeri
MediaFlux
Cât va fi PENSIA din SEPTEMBRIE! SIMONA BUCURA OPRESCU a ANUNȚAT EXACT
Shtiu.ro
Cum e mai bine să procedăm în zile caniculare? Ținem geamul închis sau deschis?