Secrete scandaloase din viața intimă a lui Brigitte Bardot. S-a iubit cu peste 100 de persoane. „Le-am oferit tinerețea și frumusețea mea”

Frumusețea vine la pachet cu mari controverse, cum este și cazul lui Brigitte Bardot, iubitul star de cinema care a făcut furori pe riviera franceză.
Alina Costache
17 iul. 2024, 09:33
Secrete scandaloase din viața intimă a lui Brigitte Bardot. S-a iubit cu peste 100 de persoane. „Le-am oferit tinerețea și frumusețea mea”

Ca model, actriță și cântăreață, Bardot a fost considerată un sex symbol european al anilor 50-60. Atitudinea sa rebelă nu a ținut-o deloc departe de scandaluri și inimi frânte și, chiar și în prezent continuă să se facă prezentă pe primele pagini.

Drama n-a avut doar în filmele și rolurile pe care le-a făcut, ci și-a făcut apariția și în viața personală. S-a iubit cu peste 100 de persoane, inclusiv cu femei. A încercat să se sinucidă de cel puțin patru ori, același număr ca numărul soților pe care i-a avut, dacă ne luăm după cele spuse chiar de ea.

Prima tentativă de suicid și primul soț

Prima încercare de a se sinucide a fost la o vârstă fragedă, mai exact la 16 ani. Mai târziu, actrița a picat în mrejele lui Roger Vadim, pe care l-a întâlnit la un casting de film. Cei doi au început o aventură până când părinții actriței de origine franceză au aflat și au amenințat-o că o trimit în Anglia.

După acest moment, Bardot, care a apărut prima oară pe coperta revistei Elle la vârsta de 15 ani, a încercat să se sinucidă. A pornit cuptorul și s-a băgat cu capul în el, până când părinții și-au făcut apariția în timp util pentru a o salva. Ulterior, părinții actriței au fost de acord cu relația celor doi, condiția fiind ca cei doi să se căsătorească după ce împlinește 18 ani. În anul 1952, când Bardot a împlinit vârsta de 18 ani, s-a căsătorit prima oară.

Vadim a învățat-o pe Bardot toate secretele pe care o femeie trebuie să le știe în dormitor. Pasiunea, seducția, romantismul, toate au ajutat-o pe actriță să devină una dintre cele mai râvnite femei la acea vreme sau, așa cum obișnuia să i se spună, „fructul interzis”.

A doua tentativă de suicid și viața de mamă

În 1960, la aniversarea de 26 de ani, la scurt timp după ce Nicolas s-a născut, Bardot a încercat din nou să-și ia viața. Actrița a luat un flacon de pastile de dormit și și-a tăiat venele. În tot acest timp, diva se afla în vila din Franța.

De-a lungul anilor, vedeta nu a avut deloc o relație bună cu fiul ei, la care a renunțat încă de când era mic. Nu a fost invitată la nunta lui din 1982 și nici nu s-au văzut timp de un deceniu. Se zvonește însă că, odată de a devenit bunică, relația s-ar fi îmbunătățit.

„Le-am oferit bărbaților tinerețea și frumusețea mea”

După mai multe tentative de suicid și mai mulți soți (Gunter Sachs, playboy-ul german, al treilea soț al actriței s-a împușcat în 2011), Bardot și-a îndreptat atenția spre drepturile animalelor și a înființat în 1986 o fundație prin care să aibă grijă de animalele aflate în suferință.

„Le-am oferit bărbaților tinerețea și frumusețea mea. Acum le ofer animalelor înțelepciunea mea, exeriența și tot ce am mai bun”, a spus Bardot într-una dintre cărțile despre viața ei.

În 1992, Bardot s-a căsătorit pentru a patra oară, de data aceasta cu politicianul Bernard d’Ormale, cu care a locuit în St. Tropez.

I-a scandalizat pe catolici

Catolicii au condamnat filmele lui Brigitte Bardot și le-au considerat un păcat mortal. Cu toate astea, efectul a fost unul opus, iar box office-ul a fost luat cu asalt, iar Bardot a devenit un hit absolut.

Descoperă AICI povestea adulterului și cum a ajuns să facă sex cu peste 100 de persoane.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Cei mai bine plătiți angajați de la stat. Și nici nu sunt amenințați de șomaj
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Patriarhia Română răspunde acuzațiilor privind canonizarea unor clerici cu legături legionare
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'