Traian Băsescu îl critică pe Joe Biden. Fostul președinte al României spune că liderul SUA nu mai este capabil pentru încă un mandat: „Nu poti să-l confunzi pe Zelenski cu Putin, nu poți.”

Traian Băsescu susține că Joe Biden nu mai este capabil pentru un nou mandat la președinția Statelor Unite ale Americii.
Alina Costache
17 iul. 2024, 21:18
Traian Băsescu îl critică pe Joe Biden. Fostul președinte al României spune că liderul SUA nu mai este capabil pentru încă un mandat:

Traian Băsescu crede că Joe Biden nu mai este în stare să ducă încă un mandat la președinția Statelor Unite ale Americii. Băsescu a criticat atitudinea și gafele făcute de Biden de-a lungul timpului, acestea fiind motivele pentru care liderul de la Casa Albă nu ar mai trebui să candideze.

Traian Băsescu îl critică pe Joe Biden

Traian Băsescu a declarat recent că nu are încredere că Joe Biden ar mai fi capabil să ducă un nou mandat. Fostul președinte al României a invocat gafele tot mai dese ale liderului de la Casa Albă, dar și stările de confuzie, care stârnesc mari îngrijorări în întreaga lume.

Citește și: Elena Lasconi, marea favorită a lui Traian Băsescu la prezidențiale: „Puțin probabil, dar nu imposibil. Cel de-al doilea care intră în turul doi, după mine va fi doamna Lasconi”

Fostul președinte al României susține că Joe Biden nu mai este în stare, în momentul de față, să conducă cel mai puternic stat din lume. El a argumentat afirmațiile prin pierderile de memorie, stările de confuzie și gafele făcute de mai multe ori de actualul președinte al Statelor Unite ale Americii.

Mare dificultate pentru Joe Biden, mai ales prin prisma gafelor pe care le-a făcut. Și oricât insistă să spună că stă foarte bine din punct de vedere cognitiv, că a fost controlat medical, că știe pe ce lume trăiește… dom’le, nu poti să-l confunzi pe Zelenski cu Putin, nu poți… Nu poți să fii lângă președintele Franței împreună cu soția lui și cu soția ta și să dai să te așezi la un ceremonial unde n-aveai scaun. Nu poți să treci peste lucruri care sunt extrem de grave, trebuie să pleci în stânga, dar tu o iei în dreapta, aleargă ăștia după tine să te aducă pe direcția bună. Vreau să știu că liderul lumii libere este unul sănătos, care ia decizii cum trebuie, care când spune da e în urma unei analize și nu în urma unei alunecări din realitate.

Citește și: Traian Băsescu, despre destinul lui Klaus Iohannis după ce va părăsi scaunul de la Cotroceni: „Lumea care poate să ia decizii nu apreciază faptul că e înalt și frumos, să îl pună într-o funcție”

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Cei mai bine plătiți angajați de la stat. Și nici nu sunt amenințați de șomaj
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Joe Biden reevaluează candidatura dacă apar probleme medicale, în contextul presiunilor din partid
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'