Confruntare – eveniment la RomâniaTV. Victor Ciutacu, dezbatere în direct cu Selly pe tema consumului de substanțe interzise de la „Beach, Please”

Confruntare în direct la România TV între Victor Ciutacu și Selly, co-fondatorul festivalului "Beach, Please". Influencerul a vrut să lămurească subiectul privind consumul de substanțe interzise.
Alina Costache
17 iul. 2024, 22:22
Confruntare - eveniment la RomâniaTV. Victor Ciutacu, dezbatere în direct cu Selly pe tema consumului de substanțe interzise de la „Beach, Please”

Festivalul „Beach, Please!” s-a întins pe cinci zile și a avut aproximativ 120.000 de participanți. La festivalul de muzică au fost și tot felul de incidente, M.G.L. a fost atacat pe scenă, Wiz Khalifa a luat săltat de polițiști după ce a consumat substanțe interzise pe scenă, Andrew Tate a fost invitat de French Montana în fața spectatorilor. Selly, organizatorul oficial al evenimentului, a primit toate criticile din partea fanilor.

Selly a intrat în direct la România TV într-o dezbatere cu Victor Ciutcu pe tema consumului de substanțe interzise, în contextul situației cu celebrul cântăreț Wiz Khalifa, care și-a aprins un joint pe scena festivalului.

„Autoritățile au acționat prompt, l-au luat de pe scenă, omul n-a avut timp nici să meargă la baie, nici nimic. Când a coborât de pe scenă, s-a întâlnit cu jandarmii, cu organele din partea statului, care l-au perchiziționat și mi se pare total normal și întărește campania antidrog pe care noi am făcut-o.”

„Eu sunt co-fondatorul festivalului, dețin acțiuni în brandul Beach, Please, brandul licențiază dreptul de a organiza acest eveniment către o societate separată.”, a mai spus vloggerul.

Întrebat cine este responsabil din punct de vedere legal ca și organizator pentru gestul făcut pe scenă de rapper, el a spus că „este societatea care operează sub licența de către noi, pentru a face acest eveniment. Nu am niciun fel de calitate în societate, dar în calitate de co-sociator, sunt implicat activ și nu vreau să se creadă că aș fugi de vreo răspundere. Cum vreau să arate evenimentul, cine vreau să vină, cum vreau să arate evenimentul în online, de asta mă ocup”.

Selly: „Mi-aș învăța copilul să nu-și facă idoli”

Victor Ciutacu l-a întrebat pe Selly dacă nu simte că are o responsabilitate în toată povestea prin intermediul imaginii pe care o are în mediul online, fiind apreciat de zeci de mii de tineri din România.

„Eu am o activitate care are mai mult de 12 ani vechime, vin dintr-o familie normală, mi-am descoperit pasiunea de a face videoclipuri de la 11 ani. Niciodată, în întreaga mea carieră, nu am promovat niciun fel de chestie nocivă. Nu doar droguri, nici nimic altceva. Mi-aș învăța copilul să nu-și facă idoli. În conduita mea profesională am avut întotdeauna grijă la tot ce fac public eu, personal, Andrei Șelaru, ca să fie totul bine, corect, să nu influențez pe nimeni negativ. ”

Citește și: Dana Budeanu îl pune la zid pe Selly, după ce la festivalul său s-au drogat artiști și minorii au fost luați cu ambulanțele: „Drogurile sunt scăparea celor slabi”

„Faptul că tu ești un promotor al legalizării acestui drog și faptul că tu cânți despre asta, e răspunderea ta. Noi i-am informat pe toți, am trimis note informative cu legile și toate contractele încheiate sunt următorul paragraf. Artistul trebuie să se supună legilor în vigoare. I-am informat pe toți separat care sunt legile referitoare la droguri, am încercat pe cât posibil să evităm un astfel de moment. Este păcat că a stricat o frumusețe de show, nimănui nu-i place să fie pus într-o asemenea postură, încalci legea, trebuie să-ți asumi. „, a mai spus Selly.

Selly, împotriva legalizării cannabisului în România

Totodată, vloggerul a spus că este total împotriva legalizări canabisului în România, pentru că a avut în jurul lui oameni care practicau să facă asta și și-au ratat întregul viitor.

„Spuneau că nu pățești nimic, că nu a murit nimeni, niciodată. Au ajuns roboți. Am văzut persoane care au ajuns prăjite din cauza asta. Am urât tot timpul orice legat de această substanță, unii pot să o consume recreativ. Sunt împotriva legalizării acestei substanțe, legalizarea ar putea fi o problemă. Dar dintr-un joint nu moare nimeni. Implicațiile pe care consumul de canabis le are, în mod regulat, se vede la cum gândește omul peste ani de zile.

Sunt oameni care au consumat și au ajuns la lucruri mai grele. Dar susțin declarația mea: nu a murit nimeni, niciodată dintr-un joint. Sunt împotriva legalizării oricum. I-am unit pe toți într-o supărare, și pe cei din stânga, și pe cei din dreapta. Puterea exemplului e foarte clară: ai fumat un joint, ai fost arestat. Legea s-a aplicat, nu a închis nimeni ochii.”

Vloggerul face lumină în cazul prezenței lui Andrew Tate la festivalul Beach, Please

Cunoscutul vlogger a abordat și subiectul legat de Andrew Tate, după ce prezența acestuia pe scena festivalului din Costinești a stârnit numeroase controverse. Selly a spus că nu a știut nimic despre intențiile lui French Montana de a-l aduce pe scenă și a afirmat că nu ar fi fost de acord dacă ar fi fost informat.

„French Montana l-a invitat pe Andrew Tate. Personal, nu mi-aș fi dorit să urce pe scenă. Pozițiile publice pe care le-a abordat, mai ales violența la adresa femeilor, sunt de condamnat. Nu am vrut să urce.

Există 2 tipuri de brățări: de artist și de artist staff. Artistul poate să bage pe scenă pe cine vrea el. Eu pot să mă opun, dar nu verific listele nominale ale lor, sunt peste 200 de persoane. Nu poți să verifici tot, nu trec toate numele din buletin. Dacă ajungea la mine informația, m-aș fi opus. Dar lista nominală nu înseamnă că toți invitații urcă pe scenă. Poate să vină cu familia, prietenii, managerul etc.”, a mai declarat Selly.

Citește și: Selly răspunde acuzațiilor privind consumul de substanțe interzise la festivalul său, „Beach, Please”: „Organizarea festivalului a fost impecabilă”

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Președintele Biden testat Pozitiv pentru Covid-19. Cum Influențează Situația Politică
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mega-scandal la 'Insula Iubirii'! Dezvăluiri terifiante despre Cornel: 'O bătea golănește pe Ada!' 😲 ⤵️
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'