Cornel de la Insula Iubirii, acuzat de violență fizică: „O bătea golănește pe fosta soție, și-a bătut și propriul tată”

Cornel de la Insula Iubirii, acuzat de violență fizică. O apropiată a concurentului face declarații cutremurătoare despre acesta și îl acuză de lucruri oribile: agresivitate fizică în nenumărate rânduri, crize de nervi și numeroase episoade de infidelitate.
Alina Costache
18 iul. 2024, 10:49
Cornel de la Insula Iubirii, acuzat de violență fizică:
Cornel de la Insula Iubirii, acuzat de violență fizică

Cornel de la Insula Iubirii, acuzat de violență fizică. După cum a povestit Iustina în cadrul emisiunii, partenerul ei a avut un accident rutier grav în Italia, acolo unde locuia alături de prima sa soție și copiii lor, înainte să se cupleze cu ea.

Citește și: Cine este Loredana Martin, ispita fermecătoare de la Insula Iubirii. Cum a ajuns să fie cunoscută la nivel internațional

Cornel lucra în construcții în Italia, el are opt clase, a făcut un curs de ucenic, apoi s-a angajat. El era fix în spatele șoferului la momentul accidentului. L-am ajutat cu cel mai bun avocat din Italia și l-a rezolvat cu despăgubirile, a primit o sumă foarte frumoasă din care el și fosta soție și-au cumpărat un apartament cu banii cash.

El este pensionat în Italia pe caz de boală! A avut operație la creier, are o plăcuță de aur acolo, nu știu exact să explic, are și urmele de la operație, fix pe la ceafă. Osul cranian s-a fărâmat în urma accidentului, așa că acolo i-au pus o plăcuță de aur. Inclusiv oasele din partea inimii s-au fărămât. Medicii din Bologna au fost foarte buni! A fost în comă aproape o lună, nu avea multe șanse să trăiască”, afirmă femeia, potrivit Cancan.ro.

Cornel de la Insula Iubirii, acuzat de violență fizică

În legătură cu cei patru copii pe care Cornel îi are alături de fosta parteneră, Cornel îi iubește mult, însă față de fosta soție ar fi fost violent fizic în nenumărate rânduri. De asemenea, obsesia lui Cornel pentru jocurile de noroc ar fi cauzat aceste episoade agresive fața de mama copiilor lui, dar și acum, în relația cu Iustina.

Primii trei copii s-au născut în Italia, al patrulea în România. Își iubește copiii, asta nu pot nega, dar fostei îi făcea de toate! Are manie să joace la jocuri de noroc, a pierdut mulți bani. Cornel o bătea golănește fosta lui soție! În familia lor așa se obișnuia! Are accese de furie, sunt motivate medical din cauza leziunilor pe care le are la creier.

Când este obosit psihic, devine foarte agresiv! Când juca la jocuri, fosta soție afla mereu. Sigur mai joacă și-n prezent! Cornel și-a bătut și propriul tată! Într-adevăr, și tatăl lui era agresiv… Dar dacă nu era mama copiilor lui să se bage între ei, nu ieșea bine! Poate ajunge la violență extremă! Vă spun sincer, mă doare ce vă spun”, mai pretinde sursa.

Iustina a recunoscut și în cadrul emisiunii că iubitul ei a mai călcat strâmb, inclusiv când a trimis-o să se opereze pe banii lui în Turcia. Chiar și așa, se pare, problemele lui Cornel în legătura cu infidelitate ar fi mult mai grave.

Cornel a mai avut amante, Iustina este ultima dintre ele. Eu știu că și Iustina e ca el, de același calapod ca el. Eu m-am informat despre ea, diplomele Iustinei de la facultate sunt cumpărate. Fosta lui soție nu este grasă, ea nu a avut nevoie de operații estetice! A avut nașteri grele, cel de-al treilea copil are autism. Acel copil este foarte legat de Cornel. Copiii nu prea sunt apropiați de Iustina, ei o vor doar pe mama lor. Cel puțin, cu cel care are autism, Iustina nu are nicio șansă!”, adaugă femeia.

Spynews
Momente de groază în Satu Mare! A fost descoperită o bombă neexplodată într-o zonă foarte circulată | FOTO
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Interzis și ilegal în România. Guvernul a dat ordin joi, 18 iulie: Instituim noua infracțiune
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Star Matinal. Cum se simte Mihai Leu, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase. A ajuns la spital de trei ori în prima parte a anului
Spynews
Marina, femeia găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, a luptat pentru viață până în ultima secundă. Detalii tulburătoare despre crima din Brăila
Evz.ro
Despăgubiri pentru România și Bulgaria, după refuzul Schengen
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Cum arăta Iustina Loghin de la Insula Iubirii, înainte de operațiile estetice făcute cadou de Cornel 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Peste 2,5 milioane de români primesc 250 de lei în luna august. Categoria de persoane ce se bucură de mai mulți bani de la stat
Capital.ro
Bani pentru 2,5 milioane de români. Se plătesc 250 LEI în august. Ordin la Guvern
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Lavrov Saluta Nominalizarea lui J.D. Vance ca Potențial Vicepreședinte al SUA
MediaFlux
ALERTĂ la Guvern! E CRIZĂ de ENERGIE, MĂSURI DRASTICE pentru români
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'