O tânără păcălită pe internet de un „agent FBI” a aflat abia după 3 ani cu ce se ocupa, de fapt, iubitul ei: „Mintea mea a luat-o razna. El nu era un escroc în sensul tradițional”

O tânără de peste Ocean s-a îndrăgostit, în 2021, de un bărbat ce părea a fi sufletul ei pereche, dar și agent FBI, după cum chiar el s-a recomandat. Abia după 3 ani a aflat cine era, cu adevărat, partenerul său.
Filip Stan
18 iul. 2024, 17:01
O tânără păcălită pe internet de un „agent FBI” a aflat abia după 3 ani cu ce se ocupa, de fapt, iubitul ei: „Mintea mea a luat-o razna. El nu era un escroc în sensul tradițional
O tânără păcălită pe internet de un „agent FBI” a aflat abia după 3 ani cu ce se ocupa, de fapt, iubitul ei: „

O tânără pe nume Jenna Jean s-a îndrăgostit iremediabil în 2021 de un bărbat care a pretins că este agent FBI. La trei ani distanță a aflat adevărul legat de tânărul care-i furase inima.

Citește și: Noua metodă de escrocherie care îi lasă pe români fără bani. Un bărbat a pierdut în 3 zile 30.000 de lei

Cine era „agentul FBI” care a păcălit-o pe tânăra îndrăgostită

Jenna Jean s-a cuplat în 2021 cu un bărbat despre care credea că îi este suflet pereche. Din păcate,  lucrurile au luat o turnură neașteptată odată cu trecerea timpului. Pentru că a fost orbită de iubirea pentru bărbat, tânăra nu a văzut anumite „red flags” din relația ei, iar când le-a conștientizat a fost prea târziu.

„În 2021 am decis să încerc pentru prima dată aplicațiile de dating și am întâlnit pe cineva care credeam că mi se potrivește. El a susținut că a lucrat pentru FBI pe tot parcursul relației noastre. După șase luni, s-a mutat în D.C. pentru „pregătire FBI”. Am încercat o relație la distanță, dar în cele din urmă ne-am despărțit. Șase luni mai târziu, m-a sunat descriindu-mi o misiune secretă și mi-a spus că nu-l voi mai putea contacta pe numărul său actual. Ceva nu mi s-a părut în regulă, așa că am început să caut. Atunci mi-am dat seama că sentimentele mele îmi întunecaseră complet judecata”, a început tânăra să povestească, pe internet.

Jenna a început să aibă îndoieli în privința bărbatului, însă a aflat abia la trei ani distanță cine era acesta și cu ce se ocupa. A fost invitată într-un podcast din America, intitulat Dating Detectives, unde a povestit totul pas cu pas. Apoi, relația ei și întâmplările bizare legate de iubitul ei au devenit virale pe internet, căci multora nu le-a venit să creadă cele pățite de Jenna. Abia după ce a relatat întreaga relație în podcastul respectiv a aflat adevărul, total întâmplător.

„Câteva săptămâni mai târziu, am primit un e-mail de la investigator spunând că a descoperit ceva. Mintea mea a luat-o razna. Stabilisem o convorbire telefonică în 30 de minute pentru a discuta totul, iar eu eram înnebunită. Fostul meu iubit nu era în FBI. De fapt, el nici măcar nu trecuse prin pregătirea FBI. Nu exista absolut nimic în trecutul lui care să aibă legătură cu FBI-ul”, a continuat să povestească.

Tânăra nu a înțeles de ce iubitul ei a mințit-o în așa măsură, mai ales că nici nu îi cerea bani sau bunuri, cum s-ar presupune că face un escroc sentimental. Doar mințea despre întreaga lui viață, dar fără un motiv real sau măcar discutabil.

„El nu era un escroc în sensul tradițional. Nu lua bani de la mine și nu avea nevoie de un loc unde să stea. Avea propriul său apartament și plătea pentru lucruri. Se pare că mințea doar pentru plăcerea de a o face. A fost întotdeauna foarte secretos, dar îmi amintesc clar că am văzut un CV FBI și o scrisoare de intenție pe biroul lui, aproape ca și cum ar fi vrut ca eu să le văd. Nu avea rețele de socializare sau prieteni pe care să-i cunosc. Pretindea că toți prietenii lui erau plecați în misiuni militare”, a mai spus tânăra, potrivit DailyStar.

Povestea ei s-a viralizat, iar mai multe fete au contactatc-o povestindu-i diverse interacțiuni cu un bărbat ce seamănă izbitor cu iubitul său. Ba chiar și povestea despre apartenența la FBI! Astfel, s-a dovedit că bărbatul juca la mai multe capete și folosea aceleași minciuni cel mai probabil pentru a impresiona femei. Ultima dintre fetele care au contactat-o pe Jenna, deși a aflat că individul este un adevărat mitoman, a ales, totuși, să continue relația cu el, semn că presupusul agent este înzestrat cu biruitoare tactici de manipulare.

Citește și: Jurnalist italian, bătut cu poșeta de o româncă condamnată la închisoare pentru escrocherie. Conaționala noastră l-a țepuit pe un bărbat mai în vârstă cu 42 de ani decât ea cu o sumă colosală

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Noi rute Wizz Air către două destinații adorate de români. Prețul biletelor pornește de la 25 de euro
Capital.ro
Se confiscă banii în România. S-a dat lege astăzi, 18 Iulie. Te duci la închisoare între 2 și 7 ani
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Alimentul care te salvează în zilele caniculare. E mai eficient decât apa
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Cuplul de la Insula Iubirii care NU S-A DESPĂRȚIT după terminarea filmărilor 😍 A fost prezent și la nunta Iustinei cu Cornel Luchian
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Românii ar putea călători fără vize în SUA, începând de anul viitor! Ce presupune campania „Calificăm România”, lansată de Guvern
Capital.ro
Cutremur în România. Ion Iliescu a primit decizia. Procurorii n-au avut milă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Studiu recent: Mercur ar putea avea un strat gros de diamante la adâncimi considerabile
MediaFlux
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'