Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, imaginile momentului: „Șterge poza, mă faci de râs”

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur se numără printre puținele cupluri care au renunțat la lumina reflectoarelor și au ales să plece la țară, pentru o viață mai liniștită.
Filip Stan
20 iul. 2024, 08:46
Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, imaginile momentului: „Șterge poza, mă faci de râs

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur se numără printre cele mai apreciate cupluri datorită relației pe care o au, dar și a modului în care își trăiesc viața. Cu ceva timp în urmă, cei doi au decis să renunțe la agitația din Capitală și la evenimentele mondene și să se mute la țară, acolo unde au parte atât de liniște și pace, cât și de o viață mult mai sănătoasă din punct de vedere medical și alimentar.

Dana și Dragoș și-au construit un colț de liniște în satul Moșteni-Greci din județul Argeș, acolo unde se hrănesc cu ceea ce cultivă. Duc o viață extrem de simplă, dar foarte fericită.

Cei doi soți au împreună 3 copii: Sofia, de 17 ani, Kadri, în vârstă de 9 ani, și Roxana India, de 12 ani. Se pare că și acestora le place viața la țară, așa că părinții lor nu ezită să posteze pe rețelele de socializare momentele unice trăite în mediul rural.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, îndrăgostiți de viața la țară

Familia Bucur duce o viață extrem de liniștită la țară, acolo unde și-au ridicat o casă modernă. Totuși, respectă cu sfințenie legile pe care le impune locul. În această primăvară, soții s-au ocupat de toate treburile din grădină, din livadă și din curte. Au plantat copaci, legume și au numeroase activități care îi relaxează. Datorită modului în care au ales să trăiască, departe de agitația orașului, cei doi au devenit extrem de apreciați de români.

Citește și: Dana Nălbaru, despărţirea grea: „Cred că cel mai important lucru pentru o relație este comunicarea. Asta nu a mers”

Iubirea față de mediul rural a celor doi soți este mai mult decât evidentă. Recent, Dana și Dragoș au creat un cont de Instagram special pentru promovarea vieții la țară. Contul numit „bucurii_la_tara”, le dă ocazia fanilor să vadă ce înseamnă cu adevărat o viață liniștită, în care munca fizică și aerul curat aduc pace în suflet. Spre exemplu, Dana și-a filmat soțul în timp ce tundea iarba și nu a ezitat să facă și o remarcă: „Trei zile pe săptămână, actor și prezentator tv. Profesionist. Patru zile pe săptămânâ, țăran amator. Intenționează să echilibreze nivelurile de pregătire”, a fost comentariul simpatic al Danei, în dreptul pozei. Replica lui Dragoș a venit imediat: „Șterge poza, mă faci de râs, se vede că hamul de la coasă e pus invers!”. „Las’, că la țară merge”, a glumit aceasta.

Pentru Dana, machiajul nu-și are locul la țară

Soția lui Dragoș Bucur a devenit extrem de activă pe rețelele de socializare de când s-a mutat la țară și nu îi este rușine să posteze activitățile pe care le face: are grijă de plante, de găini, de grădină. Se pare că de când a părăsit Bucureștiul, fosta membră HiQ a renăscut de-a dreptul. Mai mult, acesteia nu îi mai pasă de gura lumii, renunțând complet la machiaj și neținând cont de criticile cârcotașilor din mediu online. Cu toate că are vârsta de 47 de ani, soția lui Dragoș s-a pozat de mai multe ori complet naturală, susținând că nu avem nevoie de filtre.

Citește și: Eforturile pe care Dana Nălbaru le face pentru familia ei: „O femeie obosită, dar fericită”

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Construcția fenomen din România pe care Ceaușescu a făcut-o cu gândul la invazia rușilor. Spionajul american a fost în alertă tot timpul
Capital.ro
S-a dat ordin: Să fie amendat de urgenţă! Obligatoriu în toate localitățile din România. E incorect
Playtech.ro
Cele mai norocoase zodii în toamna 2024. Vor avea parte de mulți bani și iubire adevărată
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
ANALIZĂ. Cât de afectată este imaginea României de scandalul Dianei Șoșoacă în Parlamentul European
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Bătaie între Harry și William. Până unde s-a ajuns
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
De ce și-a plimbat bărbatul iubita moartă cu căruciorul, vineri seara, în Sectorul 5. Ce le-a spus polițiștilor că s-ar fi întâmplat cu ea, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere
Capital.ro
Vladimir Putin a ordonat retragerea. Umilință pentru Rusia: A însemnat o batjocură
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Val de caniculă pe litoral: temperaturi record și prețuri în creștere atrag turiști numeroși
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE! JOE BIDEN a CONFIRMAT OFICIAL
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'