Bianca Drăgușanu, cu un picior în groapă! Ce datorii colosale are și de ce a intrat Serviciul de Investigații Criminale pe fir

Bianca Drăgușanu a intrat în atenția Serviciului de Investigații Criminale. Diva este suspectată de evaziune fiscală! Vezi mai jos toate detaliile.
Filip Stan
18 iul. 2024, 19:43
Bianca Drăgușanu, cu un picior în groapă! Ce datorii colosale are și de ce a intrat Serviciul de Investigații Criminale pe fir

Bianca Drăgușanu a intrat în atenția Serviciului de Investigații Criminale. Diva este suspectată de evaziune fiscală! Vezi mai jos toate detaliile.

Bianca Drăgușanu a avut parte de o dimineață mai puțin fericită, deoarece blondina a intrat în atenția Serviciului de Investigații Criminale, fiind suspectată de evaziune fiscală.

Te-ar putea interesa și Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce a fost săltată de poliție. Cum se apără vedeta: „Am fost imaginea acestei societăți”

Fosta iubită a lui Gabi Bădălău ar fi intermediat vânzarea unor haine de lux din Turcia, fără a declara veniturile, alături de alți patru suspecți.

În acest caz prejudiciul statului este estimat la 332.000 de lei. În această dimineață, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații a Criminalității Economice au descins în locuința Biancăi Drăgușanu.

Blondina este suspectată acum de evaziune fiscală și acuzată că aduce haine de lux din Turcia.

Aceasta este suspectată de evaziune fiscală, fiind acuzată că aduce haine de lux din Turcia (blănuri, geci de piele, paltoane etc) și le vindea prin intermediul unei firme (Bella Farfallina SRL), fără a declara la stat veniturile încasate (peste două milioane de lei ).

Activitățile ilegale s-au desfășurat în perioada 2017-2023, iar hainele erau vândute exclusiv online – pe site-ul magazinului – atât în România, cât și în străinătate.

Așa cum am precizat anterior, Bianca Drăguşanu are calitate de suspect în dosar, iar astăzi, la ata de 18 iulie, trei suspecți au fost ridicați de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice (SICE) şi duşi la audieri într-un dosar de evaziune fiscală.

Bianca Drăgușanu a fost și ea audiată.

După 30 de minute de audieri, blondina a făcut primele declarații despre dosarul în care este audiată și a subliniat că în trecut a fost imaginea acestei firmei în cauză, însă nu are nicio implicare în desfășurarea activității societății.

„Am fost strict imaginea acestei societăți. Nu am avut nicio implicare în desfășurarea activității acesteia”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit Click.ro.

Firma în cauză a fost înființată în anul 2017 de către Constantin-Cosmin Crunteanu și a fost administrate de acesta.

Însă, mai apoi, în anul 2022, Crunteanu a majorat capitalul social al societății prin participarea viitorilor asociați – Nicoleta-Rodica Ionescu și Anca-Bianca Drăgușanu-Calintir. Mai apoi, în februarie 2024, Anca-Bianca Calintir-Drăgușanu a ieșit din firmă, în prezent existând doar doi asociați.

Independent de firma care a intrat acum în atenția oamenilor legii, Bianca Drăgușanu, cu numele legitim Drăgușanu-Calintir Anca-Bianca, este asociat unic în societatea Bella Dream Star SRL București, pe care funcționează o croitorie.

Societatea este administrată de către Năboiu Oana-Roxana, sora Biancăi Drăgușanu. Vedeta a înființat societatea Bella Dream Star SRL în anul 2014 și a deschis o croitorie, iar apoi a lansat brandul By Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu nu mai are banii de altădată

Chiar dacă vedeta se lăuda că afacere îi merge foarte bine, pentru societatea Bella Dream Star SRL profitul a scăzut cu 90%.

Mai precis, Bianca Drăgușanu a înregistrat pentru anul fiscal 2023 scăderi de 21% la cifra de afaceri de 640.306 lei, profit cu 90% mai puțin, în valoare de 18.147 lei și datorii de 282.397 lei.

În anul 2016, Bianca Drăgușanu o cooptează ca asociat cu 30% și administrator pe Nazarie, actuală Branca Florina, din București, însă aceasta s-a retras din societate la începutul anului 2022.

De altfel, vedeta a mai deschis o afacere în urmă cu cinci ani, cu sediul social la Lehliu-Gară, cu activitate de comerț cu ridicata îmbrăcăminte și încălțăminte. Societatea Bella Dream Collection SRL (2019) Lehliu-Gară a fost înființată de trei asociați în cote egale.

Citește și Claudia Pătrășcanu reacționează, după ce Bianca Drăgușanu a fost sălată de polițiști pentru evaziune fiscală: „Îmi este frică”

Însă, în anul 2021, Bianca Drăgușanu și un alt asociat se retrag din firmă, iar de atunci și până în prezent firma are un asociat unic.

Societatea a declarat pierderi pe linie pentru anul 2023, scădere cu 88% cifra de afaceri și 95% la profit.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Peștele care îți poate prelungi viața. Trebuie să-l mănânci de câteva ori pe lună
Capital.ro
Vladimir Putin a dat ordinul. Decizia finală luată astăzi, pe 18 August
Playtech.ro
Război pe averea lui Alain Delon. Copiii celebrului actor se ceartă pe bani. Cui va rămâne întreaga moștenire
DailyBusiness
De ce economia țării nu este stabilă? Radu Crăciun: „Asigurăm prosperitatea altora și iluziile noastre”
Adevarul
Zeci de medici români din Franța sar în apărarea doctorițelor de la Sf. Pantelimon acuzate de omor: „Sunt ostracizate și tratate precum criminali de drept comun”
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Scandal în Casa Regală. Regele Charles, măsuri drastice contra prințului Andrew
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
Cine moștenește averea uluitoare a lui Alain Delon. Actorul pasionat de sport a stabilit clar cum se va împărți imperiul de 300.000.000 de euro
wowbiz.ro
Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!
Cancan.ro
Ioana, după ce Năstase a prins-o vorbind cu altul: 'Du-te, eşti BĂTRÂN'
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Doliu în lumea cinematografiei! Alain Delon s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani
Capital.ro
A murit cel mai iubit actor al tuturor timpurilor. Drum lin, maestre!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine moștenește averea uluitoare a lui Alain Delon. Actorul pasionat de sport a stabilit clar cum se va împărți imperiul de 300.000.000 de euro
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Un cetățean german oprit la frontieră cu obiecte posibil de patrimoniu
MediaFlux
A VENIT DECIZIA! Cu CÂT CRESC PENSIILE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...