Diana Dumitrescu vrea să se pocăiască: „Îmi doresc să îmi schimb religia, am început să citesc Biblia”

Diana Dumitrescu vrea să se pocăiască. Actrița a surprins pe toată lumea cu declarațiile ei despre trecerea de la cea creștin-ortodoxă la religia penticostală. Pentru că se aștepta la un val de reacții din partea fanilor, a explicat motivele care stau la baza acestei alegeri.
Alina Costache
19 iul. 2024, 11:32
Diana Dumitrescu vrea să se pocăiască:
Diana Dumitrescu vrea să se pocăiască

Diana Dumitrescu vrea să se pocăiască. Vedeta este decisă să își schimbe religia pentru că, spune ea, cultul penticostal a ajutat-o să simtă o legătură mai profundă cu Dumnezeu și a învățat-o să se roage și să comunice cu El.

Citește și: Afecțiunea de care suferă Diana Dumitrescu. Ce diagnostic a primit de la medici: „Am avut o criză de durere”

Diana Dumitrescu vrea să se pocăiască

Nu știam să mă rog. Am învățat să mă rog și cum să-i cer lui Dumnezeu lucrurile de care consider că am nevoie, dar totuși le las în mâna lui pentru că el știe mai bine. Îmi doresc să mă convertesc la penticostali. Eu l-am descoperit pe Dumnezeu acolo. Este numai alegerea mea și indiferent cine sau ce îmi spune, este convingerea mea și dorința mea de a face acest lucru.

Eu acolo l-am găsit pe Dumnezeu. Acolo am rezonat și acolo am vorbit cu Dumnezeu. Acolo mi-a răspuns la întrebări prin diverse forme. În momentul în care viața ta este mai liniștită, mai blândă și mai bună, și cu tine și cu cei din jur, prin prisma a ceea ce se întâmplă acolo este alegerea mea dacă o să fac asta. Și o voi face pentru că îmi doresc.

Simt că în momentul în care o să mă simt pregătită să fac acest pas, la penticostali alegi să te botezi în momentul în care ești pregătit să trăiești viața fără de păcat”, a mărturisit actrița în podcastul Ameritat cu Nasrin.

Odată cu această schimbare, viața Dianei Dumitrescu s-a schimbat în bine. „Am început să citesc Biblia. Nu am citit-o niciodată până la 40 de ani. Nu am deschis-o în viața mea până acum. În momentul în care citești Biblia se face liniște în jurul tău și dacă ceva te deranjează te oprești. Pe mine mă liniștește foarte tare, iar mersul în Biserca lor pe mine mă ajută mult.

Cultul penticostal te învață să îți iubești aproapele, indiferent de religie, culoare, nu contează, ideea e să poți să îți iubești aproapele și să te rogi pentru cei dragi. Înveți automat să te rogi, eu plâng când oamenii se roagă lângă mine, sunt persoane care se roagă cu voce tare.

Nu mi se pare nimic greșit. Nu contează religia, eu l-am găsit lui Dumnezeu. Eu mă rog lui Dumnezeu. Există Dumnezeu în toate limbile și țările, nu contează religia. M-am căsătorit ortodox, nu am o problemă.

Totul a început de la 1 ianuarie, când am zis: „Cum e oare să încep anul ducându-mă la Biserică, că n-am fost niciodată pe 1 ianuarie.’ În timpul rugăciunii am simțit ca o energie, liniște. L-am simțit pe Dumnezeu și nu puteam să mă controlez de fericire. O fericire pe care nu o pot explica. E o combinație de sentimente.

M-am întors acasă și i-am zis lui Alin că mă pocăiesc. Mama și sora lui sunt în cultul penticostal. Și el vrea, dar a zis că nu e pregătit încă. Cumva dau înapoi pentru că nu vreau să fie diferențe între noi, dar sunt sigură că după ce fac eu acest pas, la scurt timp îl face și el. Dumnezeu știe când o să fiu pregătită să fac acest pas”, a mai adăugat Diana Dumitrescu.

Spynews
Românii s-au bătut crunt cu polițiștii din Leeds! Au răsturnat și incendiat mașini: „Să vină mascații de la București” | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Locul din România supranumit litoralul de la munte. Puține persoane știu de existența lui, deși zona e plină de atracții turistice
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Te obligă să plătești. S-a dat ordinul în România
Playtech.ro
Cât costă să mergi cu elicopterul la festivalul Electric Castle 2024. E ultima fiță
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Caz unic în rețeaua globală a geoparcurilor UNESCO: propunere retrasă din cauza unei primării din România FOTO
Spynews
Au fost găsite noi fragmente osoase în Vaslui. Și acestea ar purta „semnătura” Narcisei și a lui Zoro
Spynews
30 de elevi din Coreea de Nord, uciși pentru că s-au uitat la seriale sud-coreene. Au fost împușcați în văzul tuturor
Evz.ro
Bianca Drăgușanu, săltată de poliție. Cum se apără vedeta. Update
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Răsturnare de situație în cazul morții Mariei Diana, tânăra ucisă de urs la Jepii Mici: ”Băiatul era singur și
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Raed Arafat a dat ORDINUL în România. Este obligatoriu de joi, 18 Iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Top 5 atracții turistice în Oslo: ce nu trebuie să ratezi
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'