De câte ori a înșelat-o Gabi Bădălău pe Bianca Drăgușanu. Afaceristul, sincer din cale-afară. ”Ce semeni, aia culegi”

Gabi Bădălău a răspuns întrebărilor curioșilor! Acesta a fost invitat în emisiunea lui Denise Rifai, acolo unde a vorbit despre relația cu Bianca Drăgușanu. Vezi ce a declarat.
Filip Stan
19 iul. 2024, 16:33
De câte ori a înșelat-o Gabi Bădălău pe Bianca Drăgușanu. Afaceristul, sincer din cale-afară. ”Ce semeni, aia culegi”
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat

Este deja bine știut faptul că Gabi Bădălău se ocupă cu afaceri și se învârte în lumea mondenă deja de ceva timp.

Te-ar putea interesa și Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. În ce ipostaze au fost fotografiați cei doi

De-a lungul timpului, Bădălău a fost frecvent subiect de presă, fiind adesea catalogat drept „copil de bani gata” și implicat în afaceri de familie. În prezent, el este cercetat într-un dosar de corupție.

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu este o personalitate controversată în lumea mondenă, frecvent mediatizat pentru relațiile sale cu femei celebre și divorțul său public cu Claudia Pătrășcanu.

Pe plan personal, este tatăl a doi copii, fiind acum divorțat și implicat într-o relație pe care o consideră „complicată”.

„Care este cel mai mare dezavantaj pentru un fiu de baron local?’, „V-ati mai fi căsătorit cu Claudia Pătrascanu daca nu rămânea gravidă?’, „Vă este rușine ca v-ati dat copiii afara din casa?’, „De câte ori ati înselat-o pe Bianca Drăgusanu?’, „Sunteti dependent de jocurile de noroc?’, „Ati condus mașini furate?’, „De ce vreți să vorbiti acum?”, sunt doar câteva dintre întrebările la care va răspunde Gabi Bădălău în ediția de duminică a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 23:00, la Kanal D.

„Nu o cunoșteam nici ca om, nici ca femeie, nici ca parteneră. Nu o iubeam, dar mi-am dorit foarte mult copilul”, a dezvăluit Gabi Bădălău despre fosta sa soție, Claudia Pătrășcanu.

Când a fost întrebat de câte ori a fost infidel față de Bianca Drăgușanu, omul de afaceri a răspuns cu sinceritate: „nu știu să vă răspund… de trei, de cinci, de două ori”.

Bianca Drăgușanu a avut o reacție acidă după ce Gabi Bădălău a admis public infidelitățile sale. Blondina a postat pe rețelele de socializare un mesaj care ar duce cu gândul la relația pe care a avut-o cu omul de afaceri.

Prin intermediul postării sale de pe InstaStory, vedeta pare că a criticat modul în care Gabi Bădălău s-a comportat în timpul relației lor.

„Femeia de lângă tine este oglinda ta. Este fix așa cum o faci să se simtă. Dacă este respingătoare si plictisitoare, fix la fel ești si tu. Dacă tu ești tandru, atent la ea si iubitor, fix la fel va deveni si ea. Ce semeni, aia culegi”, se arată în mesajul postat pe Instagram de blondină.

Gabi Bădălău a înșelat-o și pe Claudia Pătrășcanu

Săptămânile trecute, Gabi Bădălău a recunoscut episoadele de infidelitate din căsnicia cu Claudia Pătrășcanu în cadrul podcastului lui Nasrin Ameri.

„Eu am greșit în căsnicia cu Claudia, eram cu altă femeie. M-am dus acasă și am recunoscut lucrul ăsta, m-am descărcat, iar ea, în momentul ăla, în loc să-și țină familia, că mai sunt 100.000 de bărbați care greșesc, a postat pe Faceboook un mesaj foarte, foarte urât despre mine, despre familie, a dat-o-n politică, a dat-o în amenințări, în acea noapte când eram toți în casă – eu cu ea și cu copiii. Înainte, maică-sa intervenise în relația noastră… Eu am greșit că eram cu altă femeie, că am înșelat-o și mi-am asumat lucrul ăsta. După acel mesaj, în care am văzut o altă Claudia, plină de ură, de frustrare, am simțit că s-a rupt.

Citește și Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au împăcat? S-au dat de gol pe Internet: „Merită pentru copii să vă mai acordați o șansă”

N-am niciun război cu ea, noi trebuie să ne creștem copiii în liniște și pace. N-am nimic de împărțit, inclusiv partajul, nu e nicio miză la noi. Dacă eu văd că ea își revine și nu mai face tot circul ăsta, mai ales în presă și tot ce a făcut rău… Le punea copiilor microfoane în hăinuțe sau în ghiozdan când venea la mine și vorbeam cu tata lucruri – ce vorbește fiecare om în casă – și pe urmă și le posta pe Facebook și s-a dus cu ele la Poliție. De-asta am ajuns atât de disperat și radical încât nu pot să stau cu ea la masă”, a declarat omul de afaceri, în podcastul lui Nasrin Ameri.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Program Lidl, Kaufland, Carrefour, Auchan, Profi și Mega Image pe timp de caniculă. Orarul magazinelor pentru sâmbătă și duminică, 20 și 21 iulie, weekend cu temperaturi record
Capital.ro
VERDICT BĂSESCU. Nimeni nu credea că vom trăi momentul: N-a picat din cer
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Interzis pentru marea plăcere a românilor. Pericolul este uriaș
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Ilegal în România. Îți confiscă tot, inclusiv banii și mașina. Nu există excepție în lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Instanța din Malta va decide pe 31 iulie dacă Prințul Paul va fi extrădat în România
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'