Mesaje de Sfântul Ilie 2024. Cele mai frumoase urări pe care să le trimiţi rudelor, prietenilor, colegilor la ceas de sărbătoare

În fiecare an, pe 20 iulie, creștinii îl prăznuiesc pe Sfântul Ilie, cunoscut în tradiția românească drept unul dintre protectorii recoltelor și aducător de ploi.
Alina Costache
20 iul. 2024, 05:22
Mesaje de Sfântul Ilie 2024. Cele mai frumoase urări pe care să le trimiţi rudelor, prietenilor, colegilor la ceas de sărbătoare

Mesaje de Sfântul Ilie 2024. În România peste 127.000 de persoane poartă numele Sfântului Ilie. Dintre cei 127.370 de români sărbătoriţi de Sfântul Ilie, 111.685 sunt bărbaţi, iar 15.685, femei, potrivit MAI. Majoritatea românilor care poartă numele acestui sfânt se numesc Ilie, alţi 3.304 – Iliuţă, iar 2.187- Lică.

De asemenea, alte 275 de persoane se numesc Eliade, 84 – Ilieş, 15 – Iliuş, iar una – Iliev. Dintre femeile care îşi sărbătoresc onomastica de Sfântul Ilie, 14.750 se numesc Ilinca, 839 – Eliana, iar 96 – Ilia.

Cele mai frumoase mesaje de Sfântul Ilie 2024

Iată câteva idei de mesaje pe care le poți transmite persoanelor apropiate sau familiei cu ocazia onomasticii de Sfântul Ilie!

Cu ocazia zilei de Sfântul Ilie, îți transmit un călduros „La mulți ani”, multă sănătate și fericire!

Sfântul Ilie să îți călăuzească drumul și să te protejeze de tot răul. La mulți ani și multă fericire în familie!

Numele ce-l porți să te călăuzească pe drumul vieții și să îți ofere protecție și fericire. La mulți ani Ilie!

Își urez o zi onomastică plină de daruri sufletești și multă sănătate ție și familiei tale. La mulți ani fericiți și multă dragoste!

Citeste si Sfântul Ilie 2024. Ce se dă de pomană în această zi şi de ce este bine să porţi ramuri de salcie la tine

Această zi este una lipsită de supărări și dezamăgiri. Sărbătorește alături de persoanele apropiate sufletului tău și nu uita să zâmbești. La mulți ani binecuvântați!

În ziua de Sfântul Ilie, sufletul tău trebuie să elimine toate supărările și să fie deschis doar pentru a primi fericire și iubire. La mulți ani cu ocazia onomasticii tale!

La mulți ani, Ilinca! Îți doresc multă fericire și sănătate, iar momentele de rătăcire și tristețe să se împuțineze!

Sfantul Ilie pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani Ilie!

E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La Multi Ani!

Cu ocazia zilei Sfantului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani! De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire. La multi ani!

Citeste si Rugăciune către Sfântul Ilie. Este tămăduitoare și făcătoare de minuni și se rotește atunci când cei dragi nouă sunt stăpâniți de patimi grele

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Ilie cat mai frumoasa!

Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

Iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubit/a de toti prietenii tai. Cu drag,

Mesaje de Sfântul Ilie 2024 pentru familie, prieteni, colegi

Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Ilie pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viată. La Multi Ani!

Sa-ti dea Domnul sanatate, Judecata inteleapta, Viata lunga pamanteasca, Ce doresti sa se-mplineasca!

Îți urez „La mulți ani”, pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Ilie pe care îl reprezinți să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o grădina plină cu flori.

Citeste si Sfântul Ilie 2024. Tradiții și superstiții. De ce este bine să mănânci grâu fiert cu miere în această zi. Ritual puternic pentru căsătorie

Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

Cu ocazia zilei de nume, îți doresc un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire!

Mesaje de Sfântul Ilie pentru prieteni

La mulți ani! Tot ce-ți dorești, tot ce-ţi lipseşte şi-ţi foloseşte, sănătate, prieteni adevăraţi şi multă bucurie!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Astăzi este o zi specială pentru tine. Îţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La mulţi ani!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunată şi un an plin de realizări. La mulţi ani de ziua numelui!

Îți doresc să ai parte de o zi de nume minunată și să știi că ești si vei fi mereu iubit/ă de toți prietenii tai.

Mesaje de Sfântul Ilie pentru colegi

Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul şi de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viaţă. La mulţi ani!

Cu ocazia sărbătorii Sfântului Ilie, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

În această zi, când numele tău este celebrat, se sărbătoreşte cel mai mare făcător de minuni şi aducător de ploi în vreme de secetă, Sfântul Ilie. Îţi doresc să învingi orice furtună şi să rămâi în orice moment un cer senin!

Să ai parte numai de împliniri, iar viaţa să îţi fie o eternă sărbătoare! La mulţi ani!

E o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău! La mulți ani!

Mesaje de Sfântul Ilie 2024 în versuri

De ziua ce-ţi surâde-n prag şi-i porţi frumosul nume, eu îţi doresc tot ce-i mai drag şi mai frumos pe lume! La mulţi ani!

De ziua ta, prietene Ilie, urările acestea îţi trimit solie: Să-ţi fie viaţa presărată cu noroc şi fericire și visele-ţi s-ajungă întotdeuna la-mplinire.

Citeste si Prognoza meteo 20 iulie. Valul de căldură se restrânge. Unde va fi caniculă și unde vor lovi furtunile de Sfântul Ilie

Astăzi e ziua ta, Ilie, o zi ce-o iau drept garanţie, că oameni de nădejde mai sunt pe astă lume. Asemeni ţie, din nume ei îşi fac renume.

Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie. Să ai în viaţă numai flori, noroc şi bucurie! La mulţi ani, Ilie!

La mulţi ani şi la mulţi bani, Ilie. Norocul să îţi fie-n viaţa tot mereu făclie, să-ţi lumineze calea-n dragoste şi avuţie, iar fericirea pururea să-ţi fie-n ospeţie.

Mesaje de Sfantul Ilie. Cele mai bune idei de SMS-uri și mesaje de trimis pe Facebook

La mulți ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iți dorim sa ti se îndeplinească toate dorințele. Sănătate si numai bucurii!

La mulți Ani si sa ai parte de un ocean de sănătate, un munte de noroc si un camion cu bani!

La mulți ani! si Sfântul Ilie sa te călăuzească mereu!

La mulți ani, plini de fericire si de împliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zâmbete si soare in calea ta!

Ne gândim cu toții la tine si pentru ca astăzi este o zi speciala iți uram un sincer La mulți ani!

Dragă Ilie, de ziua numelui tău îţi dorim un sincer La Mulţi Ani, să ai parte de mulţi bani, sănătate şi voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros La Mulţi Ani, sănătate, multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi!

Să fii mereu tânăr(a) şi cu acelaşi spirit vesel. Viaţa să-ţi ofere clipe minunate şi bucurii nemaiîntâlnite. La mulţi ani fericiţi.

Citeste si Calendar ortodox 20 iulie 2024. Cruce roşie. Sfântul Proroc Ilie, aducător de ploi. Rugăciune făcătoare de minuni pentru întărire în fața patimilor și împlinirea dorințelor

Să ai parte de sănătate, multe realizări şi să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulţi ani, de Sfântul Ilie!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunată şi un an plin de realizări. La mulţi ani de ziua numelui!

Fie ca aceasta zi sa-ti deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zâmbet la fiecare lacrima, sănătate, împliniri si multa iubire! La mulți ani!

Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieții tale sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa-ti aducă fericire si bucurie. Multa sănătate! La mulți ani!

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La mulți ani!

Tot ce-ţi doreşti, tot ce-ţi lipseşte şi-ţi foloseşte, sănătate, prieteni adevăraţi şi multă bucurie!

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Orașul din România în care se mută mulți tineri și pensionari. E la nici două ore de București și se ajunge imediat în orice loc. Nu există trafic aglomerat, traiul e liniștit și casele ieftine
Capital.ro
Amendă de 500 de lei. Este lege pentru toți șoferii: Trebuie să fie vizibil
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Armata obligatorie în România. Mesaj tranșant: Trebuie să ne apărăm singuri
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Trebuie să plătească până pe 30 septembrie. S-a dat ordin în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Viktor Orban Critică Mandatul Ursulei von der Leyen și Denunță Lideri UE
MediaFlux
⁠Tradiții și obiceiuri de Sfântul Ilie. Ce trebuie să respecte orice creștin
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'