Horoscop Camelia Pătrășcanu: „Marte în Gemeni nu este negativ, contextele astrale însă sunt cu avertizare”. Ce impact va ave asupra zodiilor

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Marte intră în Gemeni din 20 iulie și stă până în 4 septembrie. Acest lucru ne dă o mare energie mentală de care trebuie să ne folosim. Unii nativi devin mai aventuroși, mai ales când vine vorba de conectare cu oamenii sau când este necesar să conectăm spații georgrafice.
Alina Costache
20 iul. 2024, 12:25
Horoscop Camelia Pătrășcanu:
Horoscop Camelia Pătrășcanu

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Pentru că Marte se apropie de Jupiter, putem fi un pic mai zglobii ca de obicei, de aceea este bine să fim mai atenți la final de lună iulie, început de august. Graba în felul în care vorbim, în gesturi, chiar și în călătorii poate fi periculoasă.

Marte în Gemeni nu este negativ, contextele astrale însă sunt cu avertizare. Ceea ce putem valorifica din această poziție a lui Marte este curajul de a spune lucrurilor pe nume. De altfel, Marte în Gemeni este cam gură spartă. Vom afla lucruri despre alții și va trebui să ținem de ele. Trebuie să avem curajul de a privi adevărul în față, chiar dacă suntem dezamăgiți de persoane sau situații,  spune Camelia Pătrășcanu, pentru Fanatik.ro.

Citește și: Ce se întâmplă cu zodiile odată cu Mercur în Leu! Camelia Pătrășcanu, predicții excelente pentru Raci, Gemeni și Scorpioni

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Cum sunt afectate zodiile

Pentru Berbeci este o perioadă cu multe activități și multe operațiuni, chiar cu multe drumuri. Atenție spre mijlocul lunii august, conjuncția aceea cu Jupiter vă poate strica treaba dacă vă grăbiți. Marte în Gemeni vă face să aveți curajul să investigați, să nu vă mulțumiți cu un singur răspuns.

Taurii au Marte în zona banilor. Dau din coate pentru a face mai mulți sau pentru a nu pierde ceea ce au deja. Există un risc de pierdere sau de investiție masivă spre mijlocul lui august. Calculele trebuiesc făcute foarte bine. Este posibil să plătească unde sunt deja întârzieri sau penalizări.

Au sentimentul că nu prea vor să bage mâna în buzunar, dar totuși trebuie să o facă. Cheltuielile nu sunt pentru distracție, ci pentru a acoperi niște pagube. Se poate strica ceva și în casă, atenție! Poate fi din neglijența de exploatare, nu pentru că ar fi montat greșit sau achiziționat stricat.

Marte este semnul zodiacal al Gemenilor, ceea ce le aduce multă energie. Orgoliul este la cote mari, mai ales în august, iar reacțiile pot fi disproporționate. Se simt mai jigniți decât ar trebui și dau niște răspunsuri mult prea exagerate. Atenție la ce vorbiți și la gesturile pe care le faceți! Anturajul poate fi contrariat în legătură cu pozițiile pe care le aveți. Tendința este să fiți certăreți, să tăiați macaroana, dar nu întotdeauna cu dreptate.

Pentru Raci perioada este aducătoare de întâmplări la care ei mai mult asistă, nu sunt personajele principale. Pot avea sentimentul că nu au ce să facă. Fapte bune sau rele, nu pot interveni asupra lor. Sunt niște serii de consecințe care se leagă. Unii cred că sunt ghinoane, după ghinioane.

Marte în Gemeni pentru Lei este aducător de popularitate, mai ales la finalul lunii iulie. Pot fi prinși în mijlocul unor evenimente pentru care se dau peste cap și încearcă să impresioneze. Se pot lăsa duși de val și pot promite mai mult decât fac. De asemenea, unora li se face curte, sunt complimentați, sunt tentați să creadă din orgoniu sau, pur și simplu, așa se leagă lucrurile. Mai ales la mijlocul lunii august, cineva îi poate surprinde cu un gest care nu-i pune în lumină bună.

Fecioarelor, acest Marte în Gemeni le scoate în față o miză mare pentru o funcție sau pentru un rol important. De asemenea, relația cu autoritățile este foarte importantă acum. Ideea de corectitudine și dreptate pe care nativii acestei zodii o susțin îi face de multe ori să adopte o poziție contrară unor șefi sau unor superiori.

În ceea ce privește Balanțele, Marte în Gemeni vorbește despre credințe. Multe dintre opiniile lor nu trec un test al practicii, al vieții. Discută mult despre asta. Poate că unele dintre crezurile lor sunt negate de viață. Sunt nevoiți să și le modeleze, ceea ce îi determină să creadă că toată viața s-au ghidat după ceva și de fapt lucrurile nu stau așa.

Citește AICI pentru restul zodiilor.

Spynews
Ultima imagine cu Andrei Versace în viață. Cum s-a afișat și ce mesaj controversat a transmis cel căruia i se mai spunea și "Regele” fițelor | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Locul din Europa în care se vorbește limba română la fel ca pe teritoriul țării noastre. Este limbă oficială și localnicii o folosesc în fiecare zi
Capital.ro
Vladimir Putin a ordonat retragerea. Umilință pentru Rusia: A însemnat o batjocură
Playtech.ro
Cele mai norocoase zodii în toamna 2024. Vor avea parte de mulți bani și iubire adevărată
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
ANALIZĂ. Cât de afectată este imaginea României de scandalul Dianei Șoșoacă în Parlamentul European
Spynews
Declarațiile cutremurătoare ale bărbatului din București care își plimba iubita decedată într-un căruț. Cum ar fi murit, de fapt, femeia: "Am lăsat-o vie..."
Spynews
Moarte suspectă în cartierul bogaților. Andrei Versace a fost găsit fără suflare într-un apartament din blocul milionarilor | VIDEO
Evz.ro
Aerul condiționat și cea mai enervantă problemă. Poate fi rezolvată foarte simplu
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING NEWS. Andrei Versace, găsit mort în casă. Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă, ultimele detalii
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere
Capital.ro
Amendă de 500 de lei. Este lege pentru toți șoferii: Trebuie să fie vizibil
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Rusia Majorează Taxele de Import Pentru Produse Din „Țări Neprietenoase”
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE! JOE BIDEN a CONFIRMAT OFICIAL
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'