Andrei Versace, găsit mort în apartamentul său. Cadavrul „craiului de Dorobanţi” a fost transportat la INML pentru necropsie

Andrei Versace, găsit mort în apartamentul său dintr-un complex rezidențial de lux din Sectorul 1. Poliția a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, iar cadavrul a fost transportat la INML pentru necropsie.
Alina Costache
20 iul. 2024, 15:09
Andrei Versace, găsit mort în apartamentul său. Cadavrul
Andrei Versace, găsit mort în apartamentul său

Andrei Versace, găsit mort în apartamentul său. Surse din Poliție spun că paznicul clădirii a sunat la 112 după ce a simțit un miros înțepător care răzbătea din locuința bărbatului, potrivit Gândul.ro.

Andrei Versace, celebru pentru fraza: „Dacă vă dau capul meu, vă ia mintea razna”

Pentru că ușa era încuiată a fost nevoie de un echipaj de descarcerare din cadrul ISU București-Ilfov. Sursele citate au afirmat că, din primele verificări, pe trupul lui Andrei Versace nu s-au observat urme de violență. Cadavrul a fost transportat la INML pentru efectuarea necropsiei, iar anchetatorii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Oamenii legii au fost anunțați de locatarii blocului care au simțit „un miros înțepător” care răzbătea din locuința bărbatului.

Polițiști din cadrul Poliției Capitalei – Secția 2 Poliție au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, în calitate de agent de securitate al unui complex de locuințe, situat la o adresă din Sectorul 1, cu privire la faptul că dintr-un apartament s-ar simți un miros înțepător, specific unei persoane decedate. Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Ulterior, la fața locului a ajuns și un echipaj din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

„În urma cercetărilor și verificărilor efectuate, în apartament a fost găsită o persoană decedată, fiind vorba despre un bărbat, fără a prezenta urme de violență”, mai spun oamenii legii.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Citește și: Andrei Versace, reținut de polițiști. Bărbatul a făcut show într-un mall din Capitală, la bustul gol

Cu câțiva ani în urmă, Andrei Versace le arăta tuturor în ce apartament locuiește. Tânărul era extrem de mândru de investiția făcută și spunea că locuința costă 600,000 de euro. De asemenea, ori de câte ori are ocazia, tânărul nu ezită să-şi etaleze ultimele achiziţii în materie de telefoane, ceasuri, sau maşini.

Este un apartament cu foarte multe camere. E proprietate personală clădirea. Am mai multe terase. E un apartament de 600 000 de euro, pe Dorobanţi. Am o privelişte frumoasă aici sus! Apartamentul de la ultimul etaj e al meu(…) Într-adevăr, am o relaţie, sunt cu o fată, suntem la început, ne înţelegem bine şi sper să nu ne dezamăgim unul pe altul. Este vorba de o brunetă”, spunea Andrei Versace.

Andrei Versace a devenit cunoscut în mediul online și-n presa tabloidă, după ce a ajuns să fie imitat de Mihai Bendeac în serialele de comedie de la Antena 1, pe care actorul le și producea. De nenumărate ori, influencerul le-a atras atenția tuturor cu viața luxoasă pe care o ducea. Se poza adesea cu mașini de lux, elicoptere și mergea numai în vacanțe scumpe. Pentru că avea un stil de viață exclusivist, Mihai Bendeac s-a lăsat acaparat și l-a transformat într-un „personaj”.

Spynews
Ultima imagine cu Andrei Versace în viață. Cum s-a afișat și ce mesaj controversat a transmis cel căruia i se mai spunea și "Regele” fițelor | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Cât costă, de fapt, chiria în Grecia pentru o lună de zile. Mulți români stau în vacanță în Thassos, după ce și-au închiriat case la prețuri ireal de mici. Este afacerea momentului
Capital.ro
Vladimir Putin a ordonat retragerea. Umilință pentru Rusia: A însemnat o batjocură
Playtech.ro
Cele mai norocoase zodii în toamna 2024. Vor avea parte de mulți bani și iubire adevărată
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
ANALIZĂ. Cât de afectată este imaginea României de scandalul Dianei Șoșoacă în Parlamentul European
Spynews
Adevărul despre averea lui Andrei Versace. Ce afaceri avea, de fapt, influencerul
Spynews
Cine a fost Andrei Versace. Cunoscut ca și ”Regele Fițelor”, tânărul se lăuda cu o viață de lux și locuia într-un apartament de 600.000 euro | FOTO
Evz.ro
Fast food fără ulei. Aripioarele de pui ies senzațional de crocante. Trei rețete de făcut acasă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
RĂSTURNARE de SITUAȚIE! Când ar fi murit Andrei Versace, de fapt. Detalii șocante ies la iveală, prietenul lui rupe tăcerea
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere
Capital.ro
Amendă de 500 de lei. Este lege pentru toți șoferii: Trebuie să fie vizibil
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
China intenționează să construiască un tren de mare viteză de 13.000 kilometri până în SUA
MediaFlux
Răsturnare de situație privind TESTAREA ANTIDROG a șoferilor
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'