Ce a apărut pe pagina lui Andrei Versace după ce a fost găsit mort în casă. Cine este ”Barbie de România”, mare poveste de dragoste a „Craiului de Dorobanţi”

Andrei Versace s-a stins din viață. Influencerul a fost găsit mort chiar în locuința sa din Capitală, iar poliţia a deschis dosar de moarte suspectă.
Alina Costache
20 iul. 2024, 20:35
Ce a apărut pe pagina lui Andrei Versace după ce a fost găsit mort în casă. Cine este ”Barbie de România”, mare poveste de dragoste a

Craiul de Dorobanţi Andrei Versace a fost găsit mort în casă. Este o anchetă a poliţiştilor după ce un acesta a fost găsit decedat într-un apartament din Bucureşti. Pe trupul său nu au fost găsite urme de violenţă

Poliţiştii au deschis o anchetă după ce un bărbat a fost găsit decedat într-un apartament din Bucureşti, pe trupul său nefiind găsite urme de violenţă. Surse apropiate anchetei afirmă că persoana decedată este influencerul Andrei Versace.

Andrei Versace, găsit mort în casă. Ce spune Poliția despre moartea cunoscutului influencer

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat că, sâmbătă, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 au fost sesizaţi prin apel 112, de către un agent de securitate al unui complex de locuinţe, situat la o adresă din Sectorul 1, cu privire la faptul că dintr-un apartament se simte un miros specific unei persoane decedate.

”Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă. Ulterior, la faţa locului a ajuns şi un echipaj din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

În urma cercetărilor şi verificărilor efectuate, în apartament a fost găsită o persoană decedată, fiind vorba despre un bărbat, fără a prezenta urme de violenţă”.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

Surse apropiate anchetei afirmă că persoana decedată este influencerul Andrei Versace,

Andrei Versace s-a stins din viață. Influencerul a fost găsit mort chiar în locuința sa din Capitală. Vestea morții sale a picat ca un trăznet asupra cunoscuților cărora nu le vine să creadă că Andrei nu mai este printre ei.

Deși a fost popular, Versace a avut o singură iubită. Tânăra a apărut de multe ori la brațul său și nu era nici ea străină de peisajul monden.

Sabrina Fabian a fost cea a format un cuplu cu Versace. Cei doi s-au cunoscut în 2017, iar povestea lor de dragoste a fost una intensă.

Andrei Versace, găsit mort în apartamentul său. Cadavrul „craiului de Dorobanţi” a fost transportat la INML pentru necropsie

Sabrina Fabian și-a dorit mereu să fie în lumina reflectoarelor, așa că a participat la X Factor. ”Barbie de România”, așa cum a fost poreclită, a rămas în memoria tuturor. Nu datorită talentului său, ci datorită faptului că a leșinat pe scenă.

Andrei Versace a avut planuri serioase cu Sabrina. Influencerul a prezentat-o părinților, semn că își dorea un viitor alături de blondină. Din păcate, ”Barbie de România” nu avea aceleiași intenții.

Andrei Versace a făcut tot posibilul să o introducă pe Sabrina Fabian în cercurile în care se învârtea el. Blondina a câștigat un pic de notorietate, după care l-a părăsit pe Andrei Versace, scrie Fanatik.

La scurt timp de la trista veste a morții sale, pe pagina de Facebook a lui Andrei Versace a apărut un mesaj controversat. Un prieten a spus că, momentan, nu cunoaște cauzele morții influencerului, dar a promis că revine cu detalii.

Ei bine, în secțiunea de comentarii, o prietenă de-ale lui Andrei Versace a spus că, din câte știe ea, regretatul Andrei Versace ar fi avut probleme cu cămătarii. Tocmai de aceea, influencerul a ales să se retragă din viața socială.

”Suferea. În ultima perioadă, familia l-a neglijat și interlopii îl terorizau. S-a închis în el foarte mult.”, a fost mesajul postat de prietena lui Andrei Versace.

Spynews
Ultima imagine cu Andrei Versace în viață. Cum s-a afișat și ce mesaj controversat a transmis cel căruia i se mai spunea și "Regele” fițelor | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Funcția secretă pe care o are, de fapt, viziera mașinii. Se aplică indiferent de marca autoturismului. Puțini români știu ce poți face cu ea
Capital.ro
Mașinile interzise pe străzile din România. Nu mai au drept de circulație. Legea e lege
Playtech.ro
Primele imagini cu principalul suspect în cazul crimei din Brăila. Noi detalii ies la iveală
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Regele nordului, o perlă puțin descoperită a turismului românesc. Frumusețile nebănuite de la capătul României
Spynews
Adevărul despre averea lui Andrei Versace. Ce afaceri avea, de fapt, influencerul
Spynews
Cine a fost Andrei Versace. Cunoscut ca și ”Regele Fițelor”, tânărul se lăuda cu o viață de lux și locuia într-un apartament de 600.000 euro | FOTO
Evz.ro
Ce umilință! Șoșoacă, pusă la pământ din două vorbe
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune
Cancan.ro
BREAKING | Primele imagini din apartamentul lui Andrei Versace. Casa este deranjată încă de la intrare VIDEO
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere
Capital.ro
SE VERIFICĂ buletinele de identitate. Legea care este deja OBLIGATORIE în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Principalul suspect în cazul crimei din Brăila a fost prins
MediaFlux
Schimbări majore privind voucherele sociale! Le scade valoarea și se acordă mai rar. Au anunțat acum
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'