Andrei Versace s-a certat cu un temut interlop cu doar câteva zile înainte de moarte. „Un țăran care se crede mafiot”

Andrei Versace a fost implicat într-un conflict cu un temut interlop din Capitală cu circa două săptămâni înainte să fie găsit mort într-o baltă de sânge în locuința sa de lux din Sectorul 1 al Capitalei. 
Alina Costache
21 iul. 2024, 08:38
Andrei Versace s-a certat cu un temut interlop cu doar câteva zile înainte de moarte. „Un țăran care se crede mafiot”

Influencerul Andrei Versace, pe numele său real, Andrei Pârvan, a fost găsit fără suflare în propria casă, aflată într-un complex rezidențial de lux din sectorul 1 al Capitalei. Paznicul clădirii a sunat la 112 după ce a simțit un miros înțepător care răzbătea din locuința bărbatului. Pentru că ușa era încuiată a fost nevoie de un echipaj de descarcerare din cadrul ISU București-Ilfov. În apartament au găsit trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace. Influencerul zăcea într-o baltă de sânge pe podea în bucătărie.

Citește și: Ce a apărut pe pagina lui Andrei Versace după ce a fost găsit mort în casă. Cine este ”Barbie de România”, mare poveste de dragoste a „Craiului de Dorobanţi”

Moartea lui Andrei Versace a ridicat multe semne de întrebare. După ce s-a stins din viață, au ieșit la iveală mai multe detalii despre viața sa.

La scurt timp de la trista veste a morții sale, pe pagina de Facebook a lui Andrei Versace a apărut un mesaj controversat. Un prieten a spus că, momentan, nu cunoaște cauzele morții influencerului, dar a promis că revine cu detalii.

Ei bine, în secțiunea de comentarii, o prietenă de-ale lui Andrei Versace a spus că, din câte știe ea, regretatul Andrei Versace ar fi avut probleme cu cămătarii. Tocmai de aceea, influencerul a ales să se retragă din viața socială.

”Suferea. În ultima perioadă, familia l-a neglijat și interlopii îl terorizau. S-a închis în el foarte mult.”, a fost mesajul postat de prietena lui Andrei Versace.

În urmă cu mai bine de o săptămână, Andrei Versace a postat o imagine alături de câteva cuvinte dure la adresa unui cunoscut interlop din România. În postarea respectivă, influencerul pe numele său Andrei Pârvan a menționat numele lui Fane Căpățână. Andrei Versace a spus că interlopul ar fi cerut o bani la lume, iar de aici și până la un scandal a mai fost un singur pas.

 

Ce afaceri are tatăl lui Andrei Versace. Nu sunt așa bogați cum se lăuda influencerul pe Tik Tok

Moartea lui Andrei Versace a adus la lumină o serie de adevăruri dureroase despre viața sa, oferind o perspectivă diferită asupra persoanei care se ascundea în spatele fațadei de lux și opulență. În spatele luxului afișat pe rețelele sociale, familia sa ducea o viață mult mai simplă și lipsită de opulență, scrie Cancan.ro.

Andrei Versace a promovat de-a lungul timpului o imagine de bărbat care are totul sub control, cu mulți bani și căruia nu poți să-i spui nimic, dar toate aceste lucruri nu reflecta realitatea familiei sale. Atât părinții, cât și fratele său, Mihai Pârvan, sunt descriși de surse din anturajul „Craiului de Dorobanți” ca fiind oameni liniștiți și discreți.

Afacerea tatălui său, Ion Pârvan, a implicat construcția de blocuri. El a deținut un teren pe Dorobanți, unde s-a asociat cu familia Onoriu. În urma acestei asocieri, a rămas cu un spațiu la parter și un apartament la etaj, pe care l-a vândut ulterior. Spațiul de la parter este în prezent închiriat. Tatăl său a divorțat de mama lui Andrei acum 2-3 ani. Deși nu mai formau un cuplu, părinții lui Andrei rămăseseră oameni normali, fără mari averi.

În ciuda imaginii de lux pe care „Regele fițelor” o promova, familia sa nu era una deosebit de înstărită, iar multe dintre bunurile afișate erau obținute prin alte mijloace decât cele proprii.

Andrei se lăuda adesea cu afacerea sa, prezentând diverse poze legate de aceasta. În realitate, tatăl său a avut o afacere, însă Andrei nu a avut același noroc, el a preferat distracția și viața de lux, mai scrie sursa citată.

Spynews
Cele două ipoteze luate în calcul de anchetatori în cazul morții lui Andrei Versace. Ce se știe despre ultima perioadă din viața lui
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Stațiunea din România care s-a reinventat peste noapte. Adorată de bunici, a căzut în paragină după Revoluție. Se laudă acum cu un lucru atestat internațional și plin de proprietăți miraculoase. Prețurile sunt mici la cazare și se primesc vouchere de vacanță
Capital.ro
A murit cel mai iubit actor. A lăsat un gol imens. Drum lin, maestre!
Playtech.ro
Cine este principalul suspect în cazul crimei din Brăila. A avut nevoie de 33 de secunde pentru a-și executa planul
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Omul care l-a făcut pe Ceaușescu președinte. Unul dintre cele mai misterioase personaje din istoria românilor, stalinizatorul României
Spynews
Tragedie după tragedie în Brăila! Fratele principalului suspect în cazul ucideii Marinei a murit într-un accident de mașină
Spynews
Alertă ANM! A fost emis cod galben de ploi, vijelii și grindină. Canicula nu dispare, însă, din România
Evz.ro
Grătarul perfect. Aceasta este regula de aur
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune
Cancan.ro
Mama lui Versace, devastată după moartea fiului său! „Măcar și-a găsit el...” Câte sute de euro îi trimitea lunar, pentru cheltuieli EXCLUSIV
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Se scurtează vacanța de vară a copiilor! S-a anunțat structura anului școlar 2024-2025
Capital.ro
Amendă 1.300 de lei, chiar dacă ai documentele la tine. Dreptul legal pe care șoferii NU îl au
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Booking.com găsit vinovat de utilizarea fără permisiune a datelor Ryanair
MediaFlux
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau verile
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'