Noi detalii despre moartea lui Andrei Versace. Procurorii au deja o teorie privind cauzele decesului

Noi detalii despre moartea lui Andrei Versace. Cadavrul a fost găsit de unul dintre paznicii complexului rezidențial unde locuia Andrei, care a sunat la 112 după ce a simțit un miros neobișnuit. Trupul a fost transportat la INML, unde se așteaptă rezultatele autopsiei.
Alina Costache
21 iul. 2024, 17:50
Noi detalii despre moartea lui Andrei Versace. Procurorii au deja o teorie privind cauzele decesului
Noi detalii despre moartea lui Andrei Versace

Noi detalii despre moartea lui Andrei Versace. Polițiștii de la Secția Omoruri, în colaborare cu procurorii de la Parchetul Tribunalului București au început să lucreze la mai multe teorii în ceea ce ține de moartea suspectă a influencerului Andrei Pârvan, cunoscut sub numele de Andrei Versace.

Citește și: Mama lui Andrei Versace, devastată de moratea fiului ei: ”Măcar și-a găsit el liniștea”. Adevărul despre ”averea” influencerului

Noi detalii despre moartea lui Andrei Versace

Autoritățile au aflat că, în aprilie, Andrei a fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia” pentru tratament împotriva dependenței de droguri. Anchetatorii încearcă să identifice ultimele persoane cu care a intrat în contact în ultimele zile. Se crede că ar fi consumat droguri în alt loc, efectele letale manifestându-se după ce a ajuns acasă.

O altă ipoteză este că Andrei ar fi suferit o lovitură la cap după ce a alunecat și a căzut în bucătăria apartamentului său.

Momentan, varianta unui jaf sau omor nu este susținută de dovezi, deoarece nu s-au găsit semne de droguri, obiecte răvășite sau alte indicii ale unei infracțiuni.

Deși un accident pare o posibilă cauză a decesului, procurorii așteaptă rezultatele autopsiei de la INML pentru a clarifica toate detaliile. Toate elementele cazului vor fi analizate amănunțit, iar principala ipoteză a anchetatorilor ar putea fi moartea accidentală, potrivit protv.ro.

Andrei Versace s-a certat cu un temut interlop

Moartea lui Andrei Versace a ridicat multe semne de întrebare. După ce s-a stins din viață, au ieșit la iveală mai multe detalii despre viața sa.

La scurt timp de la trista veste a morții sale, pe pagina de Facebook a lui Andrei Versace a apărut un mesaj controversat. Un prieten a spus că, momentan, nu cunoaște cauzele morții influencerului, dar a promis că revine cu detalii.

Ei bine, în secțiunea de comentarii, o prietenă de-ale lui Andrei Versace a spus că, din câte știe ea, regretatul Andrei Versace ar fi avut probleme cu cămătarii. Tocmai de aceea, influencerul a ales să se retragă din viața socială.

”Suferea. În ultima perioadă, familia l-a neglijat și interlopii îl terorizau. S-a închis în el foarte mult.”, a fost mesajul postat de prietena lui Andrei Versace.

În urmă cu mai bine de o săptămână, Andrei Versace a postat o imagine alături de câteva cuvinte dure la adresa unui cunoscut interlop din România. În postarea respectivă, influencerul pe numele său Andrei Pârvan a menționat numele lui Fane Căpățână. Andrei Versace a spus că interlopul ar fi cerut o sumă de bani la lume, iar de aici și până la un scandal a mai fost un singur pas.

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru luni, 22 iulie 2024. Oportunități pentru nativul Fecioară
Capital.ro
SE CONFISCĂ mașinile pe loc. Regulile se aplică deja LA GRANIȚA cu România
Playtech.ro
Țeapa pe care și-a luat-o un român într-o benzinărie din Grecia: Aveți mare grijă, verificați pompa
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Gropile săpate în nisipul de pe plaje se pot dovedi mortale. Cazul care a șocat opinia publică din SUA
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
Alegeri în Statele Unite, Joe Biden renunță la cursa prezidențială
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! Dentista din Brăila își cunoștea presupusul ucigaș! Mama bărbatului a făcut dezvăluiri inedite + unde s-ar fi aflat el când
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
ESTE ILEGAL să îți repari propria MAȘINĂ. Se consideră infracțiune
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
CNAIR: Progres de 50% la defrișările de pe Valea Oltului după două săptămâni
MediaFlux
JOE BIDEN S-A RETRAS! Răsturnare totală în SUA
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'