Mihai Bendeac, furtună pe internet după parodierea lui Versace: „Dacă vă dau coliva mea, v-o ia parastasul razna, prăduitorilor”

Mihai Bendeac l-a parodiat pe Andrei Versace, iar fanii au reacționat. Ce a putut să spună actorul, la scurt timp după moartea influencerului.
Filip Stan
21 iul. 2024, 18:06
Mihai Bendeac, furtună pe internet după parodierea lui Versace: „Dacă vă dau coliva mea, v-o ia parastasul razna, prăduitorilor”

Mihai Bendeac l-a parodiat pe Andrei Versace, iar fanii au reacționat. Influencerul Andrei Versace a fost găsit fără suflare în propria casă. Acesta a devenit cunoscut, după ce a ajuns să fie imitat de Mihai Bendeac în serialele de comedie de la Antena 1, pe care actorul le și producea

ILa doar câteva ore de la trista veste, Mihai Bendeac a postat un mesaj controversat. Vorbele actorului au stârnit un val de reacții.

Noi detalii despre moartea lui Andrei Versace. Procurorii au deja o teorie privind cauzele decesului

Andrei Versace a fost un personaj controversat în lumea mondenă. Stilul său de viață opulent a atras imediat atenția tuturor. Așa se face că, la un moment dat, Mihai Bendeac a decis să-l interpreteze în parodiile sale.

Interpretarea lui Mihai Bendeac a avut mare succes la public, Andrei Versace fiind unul dintre cele mai apreciate personaje ale actorului. Acum, la scurt timp după moartea influencerului, Mihai Bendeac a decis să-l mai interpreteze o dată.

Actorul a intrat în pielea lui Andrei Versace, care spunea că „dacă vă dau mintea mea, v-o ia corpul razna”,  dar se pare că fanii nu au apreciat deloc momentul său. Deși s-a dorit a fi o parodie care să stârnească amuzamentul, Mihai Bendeac și mesajul său au dat naștere unor adevărate controverse.

Actorul a postat un monolog pe pagina sa de Instagram, în care și-a imaginat ce ar spune Andrei Versace acum, după moarte. Internauților nu li s-a părut deloc amuzant ci, din contră, l-au taxat pe actor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihai Bendeac (@jurnalul_unui_burlac)

Mama lui Andrei Versace, devastată de moratea fiului ei: ”Măcar și-a găsit el liniștea”. Adevărul despre ”averea” influencerului

”Ce faceți, băi, prăduitorilor? Tot vii? Tot vii? Eu am murit. Dacă vă dau coliva mea, v-o ia parastasul razna, prăduitorilor. (…) Am ajuns într-un Rai… frumos, corect, pe barosăneală, cum îmi place mie. Un Rai făcut pe comandă din rugăciunile din timpul vieții.”, a spus Mihai Bendeac.

Fanii lui Mihai Bendeac sunt de părere că actorul a exagerat
Cei care au văzut videoclipul au rămas uimiți de atitudinea actorului. Nimeni nu a apreciat monologul ci, mai degrabă, toți au recunoscut că nu se așteptau la o astfel de atitudine din partea lui Bendeac. Criticile au început imediat să curgă.

”Nu e frumos cum ai procedat, Bendeac, nu e nimic amuzant, nu se cuvine să faci o așa parodie.”, ”Ești zero cu video-ul ăsta”. sau ”Am ajuns să râdem de moartea unui om?”, au fost reacțiile celor din online.

Andrei Versace s-a stins din viață la 37 de ani. Momentan, nimeni nu știe ce anume a dus la acest final tragic pentru influencer, însă, anchetatorii fac tot posibilul pentru a stabili cauzele morții lui.

Cu doar 10 zile înainte de a muri, Andrei Versace a postat un mesaj dur la adresa unui temut interlop, Fane Căpățână. Una dintre prietenele lui Andrei Versace a susținut în social media că influencerul ar fi avut probleme cu interlopii, iar această presiune a apăsat pe umerii lui.

Poliţiştii au deschis o anchetă după ce un bărbat a fost găsit decedat într-un apartament din Bucureşti, pe trupul său nefiind găsite urme de violenţă. Surse apropiate anchetei afirmă că persoana decedată este influencerul Andrei Versace.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat că, sâmbătă, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 au fost sesizaţi prin apel 112, de către un agent de securitate al unui complex de locuinţe, situat la o adresă din Sectorul 1, cu privire la faptul că dintr-un apartament se simte un miros specific unei persoane decedate.

”Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă. Ulterior, la faţa locului a ajuns şi un echipaj din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

În urma cercetărilor şi verificărilor efectuate, în apartament a fost găsită o persoană decedată, fiind vorba despre un bărbat, fără a prezenta urme de violenţă”.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.
Trupul neînsufleţit a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

 

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru luni, 22 iulie 2024. Oportunități pentru nativul Fecioară
Capital.ro
SE CONFISCĂ mașinile pe loc. Regulile se aplică deja LA GRANIȚA cu România
Playtech.ro
Țeapa pe care și-a luat-o un român într-o benzinărie din Grecia: Aveți mare grijă, verificați pompa
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Gropile săpate în nisipul de pe plaje se pot dovedi mortale. Cazul care a șocat opinia publică din SUA
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
Alegeri în Statele Unite, Joe Biden renunță la cursa prezidențială
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! Dentista din Brăila își cunoștea presupusul ucigaș! Mama bărbatului a făcut dezvăluiri inedite + unde s-ar fi aflat el când
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
ESTE ILEGAL să îți repari propria MAȘINĂ. Se consideră infracțiune
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
CNAIR: Progres de 50% la defrișările de pe Valea Oltului după două săptămâni
MediaFlux
JOE BIDEN S-A RETRAS! Răsturnare totală în SUA
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'