Scandal monstru în online. Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat produse la gunoi după ce le-au promovat: „Nu trebuia să fac treaba asta”

Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat produse la gunoi după ce le-au promovat. Aflată la un festival împreună cu iubitul ei, fosta concurentă de la America Express și-a cumpărat mai multe alimente de la Lidl, pentru a face reclamă la supermarket. Momentul a fost filmat, după care au postat videoclipul pe internet.
Alina Costache
21 iul. 2024, 20:49
Scandal monstru în online. Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat produse la gunoi după ce le-au promovat:
Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat produse la gunoi

Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat produse la gunoi. Deși credea că nu este văzut de nimeni, la scurt timp, a apărut pe rețelele de socializare o fotografie cu punga plină cu produsele achiziționate de Sânziana Negru.

Citește și: Sânziana Negru și-a cumpărat bolid de lux. Cum arată noua mașină a influenceriței: „A fost dragoste la prima vedere”

Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat produse la gunoi

Internauții i-au criticat dur, iar la scurt timp, iubitul vedetei a postat un videoclip în mediul online în care a explicat întreaga situație. „Eram aseară la Electric Castle și în toată aglomerația aia și toți oamenii ăia, îți dai seama că vezi și oameni cunoscuți, oameni care sunt prezenți pe internet. Și în toată marea asta de oameni i-am văzut pe acești doi indivizi care ei pe rețelele de socializare promovează acest mare magazin ‘Meriți să fii surprins’ (n.r. slogan magazin Lidl) și au făcut ceva unboxing, arătau produse, nu știu ce. Aveau efectiv o ditamai plasă cu produse din magazinul respectiv.

Și efectiv oamenii mei au terminat de filmat, s-au dus cu punga, ea – că na, ea e mai importantă un pic – ea s-a dus pe o parte, el pe altă parte cu punga în mână și omul meu a luat punga și a aruncat-o la gunoi. Toată punga, cu toate produsele, la gunoi.

M-am dus cu prietenii mei la gunoi și ne-am uitat și erau produse din magazinul respectiv pe care ei le-au filmat, aruncate la gunoi. Eu înțeleg că n-ai unde să le pui, dar ieșeai afară în față la festival și dădeai punga aia unei doamne care vindea porumb.

Și n-ai cum ca tu, după aceea, să apari pe Instagramul tău și să promovezi: „Vai, ce bune suntem noi, să facem fapte bune!”, și tu efectiv arunci o sacoșă plină de mâncare la gunoi. Pe mine m-a șocat, așa ceva nu există!”, a spus Avram Grigore pe pagina sa de TikTok.

Care este reacția magazinului Lidl

După întreaga situație, Lidl a precizat că urmează să aibă o discuţie cu Sânziana Negru pe această temă şi va analiza şi reevalua colaborarea cu ea.

Am aflat cu tristețe, din social media, despre gestul Sânzianei şi al partenerului ei, pe care nu ni-I explicăm. Lidl este partener fondator al Rețelei Băncilor pentru Alimente, iar combaterea risipei alimentare este un pilon foarte important al strategiei noastre de sustenabilitate. Implementăm constant măsuri antirisipă în operațiunile noastre şi susținem Băncile pentru alimente atât cu produse, cât si financiar pentru a îşi putea extinde infrastructura.

Ne încurajăm clienții să reducă risipa alimentară prin campanii, postări, tips and tricks despre cum poți folosi alimentele rămase în frigider, prin acțiuni de vânzare accelerată a produselor care se află aproape de ieşirea din perioada de valabilitate sau prin mesaje afişate în magazinele noastre.

Urmează să avem o discuție cu Sânziana pe această temă şi vom analiza şi reevalua colaborarea cu ea. Ne pare foarte rău că a recurs la acest gest și vă asigurăm că angajamentul nostru de a lupta împotriva risipei alimentare este ferm și vom continua să extindem măsurile pe care le luăm în acest sens”, este răspunsul oferit de Lidl la întreaga situație.

După valul de reacții din mediul online, Ștefan Floroaica a făcut un videoclip în care a explicat întreaga situație. „Fac acest videoclip ca să răspund situației de pe internet cu punga respectivă. Încă de la început vreau să spun că eu am greșit și eu am aruncat acea pungă la gunoi, fără să mă consult cu Sânziana sau fără ca ea șă știe. Deja plecaserăm și eu am deviat un pic și am lăsat punga acolo, deci ea nu are nicio vină și dacă este cineva de învinuit, eu sunt acela. Dați în mine!

O să prezint situația exact cum a fost. Aveam de făcut un material pentru un brand. Nu-l mai precizez pentru că ne este rușine față de toată lumea de situație creată. Aveam de făcut acest material. Idea era ca Sânziana să cumpere 10 produse și eu să le identific la final, să vedem dacă eu le ghicesc sau nu.

Ideea este că eu m-am raportat la aceste produse pentru a ne ajuta să facem materialul acesta, deci le-am văzut strict pentru a face acel video. Noi ne câștigăm pâinea din treaba asta, adică nu este un secret. Noi ne-am concentrat să facem cât mai bine acel material. După ce am terminat de filmat, eu am luat punga și am aruncat-o la gunoi.

Multe dintre produsele acelea care erau în pungă, multe din ele au fost plimbate, duse de colo colo, în soare și așa mai departe, pentru că am filmat de mai multe ori. Nu ne iese din prima mereu, pur și simplu. Nu am cum să împart genul acela de produse.

Într-adevăr, mai erau chipsuri, unele puteau fi împărțite, dar marea majoritate a lor nu. Acesta a fost raționamentul meu în acel moment. Evident că nu încurajăm și nu încurajez consumerismele. (…) Am crescut ca toată lumea, știu ce înseamnă să nu ai. Am greșit. Nu trebuia să fac treaba asta”, a spus Ștefan Floroaica.

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru luni, 22 iulie 2024. Oportunități pentru nativul Fecioară
Capital.ro
Mașinile care au interzis. Au interdicție. A intra intrat în vigoare de pe 18 iulie 2024
Playtech.ro
Țeapa pe care și-a luat-o un român într-o benzinărie din Grecia: Aveți mare grijă, verificați pompa
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Gropile săpate în nisipul de pe plaje se pot dovedi mortale. Cazul care a șocat opinia publică din SUA
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
Drum de mare viteză în România. Traseul pornește din București
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
DEZVĂLUIRI NOI | Ce au descoperit legiștii sub unghiile Marinei, dentista din Brăila. Cât ar fi plătit suspectul pentru serviciile ei
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
Suspendare permis auto, 30 de zile. Este ilegal în sensul giratoriu, chiar dacă ești singur pe șosea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Kamala Harris anunță că va candida pentru nominalizarea prezidențială democrată
MediaFlux
Se MODIFICĂ VÂRSTA de PENSIONARE! Simona Bucura Oprescu a anunțat EXACT
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'