Scandal de proporţii între Marina Almăşan şi Georgică Cornu după despărţire. Coşmarul prin care trece prezentatoarea TV: „Telefoane şi ameninţări!”

Marina Almășan traversează o perioadă extrem de dificilă după despărțirea de Georgică Cornu. După 12 ani de relație, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, însă ruptura nu a fost deloc amiabilă. Vedeta a făcut dezvăluiri șocante pe rețelele de socializare, unde a vorbit deschis despre coșmarul prin care trece.
Filip Stan
22 iul. 2024, 08:22
Scandal de proporţii între Marina Almăşan şi Georgică Cornu după despărţire. Coşmarul prin care trece prezentatoarea TV:
Scandal de proporţii între Marina Almăşan şi Georgică Cornu după despărţire. Coşmarul prin care trece prezentatoarea TV

Scandal de proporţii între Marina Almăşan şi Georgică Cornu după despărţire. Marina Almășan și Georgică Cornu sunt într-un conflict deschis, vedeta fiind hotărâtă să apeleze la instanță dacă situația nu se va calma. Vedeta TV susține că are multiple dovezi împotriva fostului partener și este pregătită să le folosească în caz de necesitate. Într-o postare emoționantă pe rețelele de socializare, aceasta a dezvăluit că Georgică Cornu nu doar că o hărțuiește pe ea, dar și pe părinții ei, care sunt în vârstă, şi a subliniat că nu se aștepta să ajungă într-o astfel de situație, mai ales după o relație de 12 ani.

„Nu-mi face plăcere să fac această postare, dar trebuie să o fac pentru a le explica tuturor celor care mă întreabă, non-stop, „de ce naiba nu ripostez la mizeriile pe care le deversează în spațiul public persoana lângă care mi-am petrecut ultimii 12 ani?”. Voi scrie aceste rânduri mai mult ca un îndemn adresat celor ce le vor citi: să nu accepte niciodată în viață compromisul, să nu renunțe la stima de sine și să aibă curajul să ia taurul de coarne atunci când simt că au pornit-o pe un drum greșit. Refuz așadar să ies „pe sticlă” și-i rog să mă ierte pe colegii de la toate televiziunile pe care i-am tot refuzat în aceste zile. Decizia mea e fermă și nu mi-o poate schimba nimeni și nimic: nici șantajul, nici amenințările, nici promisiunile deșarte, nici florile sau declarațiile de dragoste: CORNU este, pentru mine, TRECUT, așa cum demult trebuia să devină! Nimic nu s-a întâmplat „din senin”. Dupa patru încercări eșuate de despărțire, ținute în taină, am ales să încep acest an cu un anunț public, în care eludăm, din decență, multe din motivele reale ale despărțirii. Modul agresiv și penibil în care a ales să reacționeze fostul partener este acum vizibil pentru toți și asistă la el, în mod jenant, o țară întreagă”, a transmis Marina Almăşan pe Facebook.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Reghe: „Gâscă ieftină cu vorbe de Văcărești, gușter”

Prezentatoarea TV a explicat că fostul partener, Georgică Cornu, încearcă să o recâștige prin diverse mijloace, dar pentru ea, această relație este de mult încheiată.

„Adevărul este conținut în dovezi zguduitoare si PALPABILE, nu în vorbe. Le voi pastra însă exclusiv pentru instanță, în cazul în care situația va fi escaladată. Am doar doua intrebari, cu care voi încheia această nedorită postare:

1. Daca G. Cornu este omul care declară public, făcând turul televiziunilor, că mă iubeste atât de mult, că a facut atâtea pentru mine, că s-ar împaca în orice moment cu mine, că m-ar lua de nevastă și mâine și că mi-ar pune și luna la picioare, de ce oare eu nu mai vreau sa aud de el? „Ce câine pleacă de lângă măcelarie?”, cum se spune în popor?

2. Dacă am fost și sunt un personaj atât de odios, mincinos, mânat de interese meschine, fără suflet, cu o mie de alte hibe, de ce oare este Georgica Cornu atat de disperat sa ma intorc la el si sa ma ia și mâine de nevastă?

Sper să cugete la aceste întrebări tot cei ce încă stau pe ganduri și nu știu ce să înțeleagă din toată aceasta absurdă telenovelă”, a precizat vedeta TV.

Citeşte şi: Scandal monstru în online. Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat produse la gunoi după ce le-au promovat: „Nu trebuia să fac treaba asta”

În final, Marina Almăşan şi-a asigurat prietenii și cunoscuții că a luat măsuri de siguranță, inclusiv schimbarea yalei de la apartament. Totuși, rămâne preocupată de bunăstarea părinților ei, care sunt hărțuiți de Georgică Cornu: „Vreau să-mi liniștesc mulții prieteni și cunoscuți care îmi trimit mesaje: da, tocmai ce mi-am schimbat yala de la intrarea în apartament! Să vedem ce fac cu bunii mei părinți, nonagenari, pe care Cornu a început să-i terorizeze cu telefoane și amenințări… Seară frumoasă. Măcar voi s-o aveți”.

Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Băutura pe care e bine să o bei dimineața. E mai bună decât ceaiul ori cafeaua și îți dă energie întreaga zi
Capital.ro
Doliu național. S-a stins un titan al muzicii românești: A dus numele țării pe toate continentele lumii
Playtech.ro
Stațiunea din România, adorată de turiști! E o reală comoară! Vin de la mii de km să o viziteze!
DailyBusiness
Este vestea cea mare! BNR anunță ce se întâmplă cu ratele românilor
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Spynews
”Nu îmi este frică”. A fost sau nu Gabi Bădălău bătut de Bianca Drăgușanu?! Ce spune despre presupusele acte de violență ale vedetei de la o petrecere
Evz.ro
Oana Cuzino, victorie în procesul deschis Primăriei Capitalei. Ar putea încasa o sumă uriașă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
O nouă tragedie pe litoralul românesc! O tânără în vârstă de 25 de ani s-a înecat după ce ar fi făcut sărituri de pe dig
Capital.ro
Statul român ia terenurile înapoi. Decizie definitivă în justiție. Zero lei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Taxă pe lux pentru românii cu case și mașini scumpe
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!