Gabi Bădălău, adevărul despre pensia alimentară. Claudia Pătrășcanu a solicitat majorarea sumei

Gabi Bădălău, adevărul despre pensia alimentară. Divorțul dintre omul de afaceri și Claudia Pătrașcanu a durat trei ani, iar în urma procesului s-a decis ca cei doi băieți, Gabriel și Nicolas să rămână în grija mamei lor. Cu toate acestea, tatăl are dreptul să îi viziteze, dar are și obligația de a le plăti pensie alimentară celor doi băieți.
Alina Costache
22 iul. 2024, 16:27
Gabi Bădălău, adevărul despre pensia alimentară. Claudia Pătrășcanu a solicitat majorarea sumei
Gabi Bădălău, adevărul despre pensia alimentară

Gabi Bădălău, adevărul despre pensia alimentară. Cheltuielile lunare ale Claudiei Pătrășcanu pentru întreținerea casei și a celor doi copii, fără vacanțe, ajung la 3.000- 4.000 de euro pe lună, conform spuselor ei. În acest sens, la începutul acestui an, artista a cerut în instanță majorarea pensiei alimentare la 4.000 de euro pe lună.

Citește și: Gabi Bădălău nu o iubea pe Claudia Pătrășcanu la începutul relației. Motivul pentru care au ajuns la divorț: „Nu, nu a fost o soție bună. Eu am petrecut mult timp cu copiii”

Gabi Bădălău, adevărul despre pensia alimentară

Denise Rifai i-a adresat invitatului său prezent în emisiunea ei de la Kanal D întrebarea cu numărul 20: „Câți bani le dați copiilor dumneavoastră lunar?”.

Gabi Bădălău a negat toate acuzațiile aduse de fosta lui soție și a explicat că îi susține foarte mult pe copiii lor. „Să știți că, chiar la ultimul termen de instanță, am depus extrasele din care reies sumele de bani virate Claudiei.(…) M-am săturat de toate acuzele ei nefondate, de toate jignirile ei, de toate problemele pe care mi le-a făcut și încerc să mă focusez doar pe creșterea și pe educația copiilor. Eu mă ocup de tot ce înseamnă parte financiară, copii. Eu Claudiei îi ofer foarte mulți bani pentru copii sau pentru nevoile lor”, a declarat afaceristul.

Gabi Bădălău, acuzat că și-a dat copiii afară din casă

Gabi Bădălău a vorbit despre controversatul moment în care și-ar fi dat copiii afară din casă. Și în acest caz, afaceristul a negat acuzațiile lansate de fosta sa parteneră subliniind că el nu i-a dat niciodată afară și nici nu și-a dorit plecarea acestora.

De câte ori vorbesc despre copii, este un subiect foarte sensibil. Eu nu mi-am dat copiii niciodată afară din casă, cel mai de preț lucru pentru mine sunt copiii. Eu trăiesc pentru a le oferi un viitor stabil și frumos copiilor mei. Decizia de a pleca din casă a fost a Claudiei, eu niciodată nu am dat-o afară din casă. Înainte să plece, ea a pus acel mesaj pe Facebook.

Cred cu certitudine, ea e genul de persoană care trăiește din atenția mass-mediei. Eu cred acum, după 5 ani. A plecat cu surle și trâmbițe. Cred că a avut un plan, a sunat la Poliție, a plecat cu 100 de lei. Nu am dat-o afară, nu am vrut să mă despart de ea. A fost decizia ei și am ajuns la divorț.

Eu am fost sincer cu ea, i-am zis de relația mea extraconjugală și i-am zis că nu vreau să îmi pierd familia. Ea a început cu mesaje lacrimogene și făcea un circ permanent, acum 5 ani zic. Și azi e în filmul acela, de teroare!”, a mai spus Gabi Bădălău.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
România, lovită de furtuni. După o lună de caniculă, ANM anunță temperaturi scăzute, vijelie și grindină
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
Atenție! Începând de azi se completează formularul 216. Cine e obligat!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Jurnalista Alsu Kurmasheva, condamnată la șase ani și jumătate de închisoare în Rusia pentru „răspândirea de informații false”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!